Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su įgaliotiniais

Rekomenduoti pranešimai

qUenVZb.png

Sveiki laikraščių skaitytojai. Šiandien bus interviu su įvairiais darbų įgaliotiniais. Kai kurie atsisakė duoti interviu, o kai kuriu sutiko, todėl didelis ačiū jiems. Na, o dabar eikime prie įgaliotiniu.

m8gCxa5.png

 

Pradėjau žaisti manau nuo 2018 metų, parodė draugas, visai sudomino. Bet kiek pamenu, labai senai ir vaikystėje žaisdavau, metų nepasakysiu. Bet ši paskyra sukurta 2018 metais. Tas pirmasis rimtas darbas buvo Taksi 2 firmoje, direktoriaus nelabai prisimenu, nes išdirbau ten NET 1 DIENĄ, supratau, jog ne man šafiorui būti... Tai va, prieš savaitę gavau įgaliotinio postą - tą nuostabiąją rugpjūčio 9. Accordo_Silver, mano direktorius, suteikė man tokią galimybę, tai ačiū tau, Akordijonai. Pavaduotojas jau ir vėl Mantas_Floidas. Pavaduotojo posto turėti dar neteko, bet juk viskas su laiku, žiūrėsim kaip čia bus. O dėl direktoriaus tai irgi - neteko. Šiuo metu jau antras mėnuo +, dirbu FTB, turiu kvalifikacijos temą - esu Vyr. Kvalifikatorė. Taipogi, turiu dienos misijų temą, tad sutelkiu daug fantazijos kurdama misijas darbuotojams. Mėgstu bendrauti, tad labai dažnai noriai bendrauju su visais. Moderatorius ir DPKT man toli gražu, tad manau praleiskime šiuos du klausimus. Serveryje autoriteto neturiu. Pati mokausi iš savo padarytų klaidų ir stengiuosi žaisti pagal save, nežiūrėdama į nieką kitą. FTB darbe būna visko - tačiau, su darbuotojais surandame bendrą kalbą ir iškilus problemoms susitvarkau. Tai dar mano karjeros pradžia, toks tas pradžios kelias.

Lbx8rIs.png

Sarg.lt projekte neslėpkim, bet pagal kitus žaidėjus esu tikrai naujokas. Nepajutau kaip tie vieneri metai pralėkė žaidime, bet tai ne esmė. Draugo pasiūlymu prisijungiau į žaidimą visai žalias, nieko nežinodamas ir vakare pamačiau, kad medikų Direktorius Marius skelbia, kad rytoj numatoma atranka į Medikus. Pasiklausęs draugo, kuris yra tikrai senbuvis žaidime pasakė jog nepamiršk pasiskaityti informacijos forume, nes ji tau padės patekti į Medikus. Patekau aš į tuos medikus maniau bus tikrai sunkiau. Mane apklausinėjo buvęs įgaliotinis @Sweet_Brother. Nieko nežinojau aš apie tuos iškvietimus, pagydimus galvodavau kaip reiks surinkt tą minimumą, prašydavau kitų žaidėjų, kad kviestų medikus, o aš būsiu pasirašęs /vaziuoju be abejo buvau pagautas direktoriaus ir buvau nubaustas įspėjimais. Po gero mėnesio medikuose sumaniau paieškoti naujesnės veiklos ir įsidarbinau į taksistu I firmą. Dirbau iki tol kol taksi direktorius atsisakė savo pareigų ir pagalvojau kam gaišti tą laiką be reikalo. Tą pati vakarą tik palikęs taksistus pamačiau kad tam tikrą valandą šiandien yra numatomą atranką į Medikus. Jau įgavęs patirties, suprasdamas savo klaidas patekau tą vakarą į tuos medikus. Po geros savaitės nieko nesitikėdamas gavau iš buvusio įgaliotinio @Sweet_Brother žinutę apie pasiūlymą į G.M.B ar norėčiau be abejo sutikau, nes tai išskirtinis rangas ir t.t. Pradirbęs apie 1 mėn pamačiau kad trūksta 1 kvalifikatoriaus ir tikėjausi, kad gausiu, bet taip įvyko, kad gavo visai kitas asmuo. Nenusiminiau nes galvojau, kad vistiek bus dar šansu tik reikia pasistengti. Nu ir ką prisijungiu į žaidimą ir žiūriu žinute iš Mariaus ar norėtum prie G.M.B prisidėt ir kvalifikatorius pareigas, aišku sutikau nes kaip ir minėjau norėjau aš to kvalifikatoriaus. Nu ir po kiek laiko pasikeitus Direktoriui, gaunu žinutę iš direktoriaus, kad esu kviečiamas į discordą. Dėl įgaliotinio pareigų teko pravesti treniruotę. Pagalvojęs kad tikrai galiu sugalvoti kažką naujo treniruotėje palikęs pokalbi nieko nelaukdamas prisijungiau į forumą prabėgau pro kitų darbų veiklas, pasirinkau įdėjų treniruotei. Pravedžiau tą treniruote dėkoju @Audi_Mister dėl trukdymo ir neklausimo :12_slight_smile:. Išaušo tą diena dėl įgaliotinio paskelbimo, neslėpsiu tikrai maniau, kad mano treniruotėje tikrai nieko gero nebuvo.  Ir tikėjausi, kad įgaliotinį gaus kitas asmuo, nes nestebėjau kokia tipo buvo jo treniruote.  Ir taip išėjo jog patiko daug kam mano tą treniruotė ir gavau aš tą įgaliotinį. Mano manimu atradus normalų darbą normalų kolektyvą ir jei kyla noras galima siekti kažko daugiau nei paprasto darbuotojo. Dėkoju už suteiktą galimybe būti įgaliotiniu, manau nenuvyliau jūsų pasirinkimo :10_wink: @Marius_Golden @Dominykas_Trol @Domsiux__Drift @Ponas_Senjoras.

ssVRRYg.png

Taigi, serveryje pradėjau žaisti 2014-15 metais, paskyrų buvo milijonas tai tikrai nepasakysiu su kokia užsiregistravau. Apie serverį sužinojau kai mano brolis su savo klasiokais žaidė sargą, kalbėjosi per Skype, ir po jų žaidimo paklausiau kas tai? Ir užsiregistravau. Pirmų paskyrų buvo daug, žaidžiau ant kiekvienos apie savaitę, dvi, kol nenueinu į minusą pinigais. Jei jau nueidavau tai kurdavausi naują paskyrą ir visas XP rinkimas prasidėdavo iš naujo. Vienas iš mano pirmųjų darbų su pakvietimų buvo Taksi antrojoje firmoje pas tuometinį direktorių Linas_Telia, dirbau pas jį du kartus ir abu po savaitę. Po taksistų serveryje tiesiog bėgiodavau nuo teisėsaugos, daugiau nieko, kol mano draugas nepasiūlė nueiti į armiją pas direktorių Ernestas_World. Nuėjau, su jo pagalba vos patekau ir ten išdirbau 4 mėnesius iš kurių du mėnesius prabuvau įgaliotiniu. Įgaliotinį gavau iš Lukas_Emp už pastatytą bazę, kurią nugriovė po trijų dienų :1_grinning:. Tai buvo pirmasis įgaliotinis, antrąjį įgaliotinį gavau pas tą patį direktorių tik po gerų 5 mėnesių. Šį kartą gavau savo jėgomis. Atsibodus teisėsaugai mane po kelių mėnesių pakvietė Khai_Offline užsukti į T.R.V po komandos perrinkimo. Kadangi ten darbas su labai didele rutina tai nieko nepasiekęs palikau po mėnesio sunkvežimio vairavimą. Užsukau ir vėl pas Ernestą į darbą (tuo metu jis buvo pavaduotojas tai ir nelabai pas jį užsukau) reporterius. Pradirbęs apie mėnesį sulaukiau pasiūlymo iš Jason_Derulo eiti su juo į taksi pirmąją firmą. Čia užsisėdėjau apie 3 mėnesius, ir vieną iš jų  prabuvau įgaliotiniu pas Justas_Mdma. Kadangi taksistai vasaros pačiame įkarštyje buvo apmirę vėl sugrįžau į reporterius. Susiklostė aplinkybės taip pat kad Derulo pakvietė vėl į taksi, tą pačią firmą ir pas tą patį direktorių. Po mėnesio vėl gavau įgaliotinį, o kaip matome dabar, Derulo pavaduotojas. Šiuo metu serveryje esu taksistas, ir įgaliotinis. Pavaduotoju ar direktorių nebuvo tekę būt, tad būtų smagu kažkada juos gauti. Ką veikiu šiuo metu? Kelių ridą savo automobiliui Rancher, po truputi statau savo namą ir mėgaujuosi žaidimu. Moderatoriaus pareigas žinoma kad norėčiau gauti, visgi pildžiau į šių metų moderatoriaus rinkimus, bet moderatorių sprendimu negavau, Dėl DPKT pareigų tai nemanau, kad galėčiau jas iš vis gaut, tai siekt max man būtų moderatorius ir darbų direktoriai. Kalbant apie autoritetus tai kaip ir neturiu nebent tik du asmenius tai : Ernestas_World, už tiek pasiektų direktorių ir nė karto nesikartojančių kas yra neįprasta. Antras būtų Khai_Offline už scriptų kūrimą, kuris atvedė mane į AutoHotkey pasaulį, ir dėl ko dar bandyčiau į jį lygiuotis tai dėl Rancher ridos, 8 metai 500'000 km, visgi nemažas skaičius kaip virtualiai mašinai.

Norėčiau papildyti @Kenji_Yamamoto pasakytus žodžius apie @Ernestas_World. Kaip ir pats Kenji yra sakęs, Ernestas yra buvęs įvairių darbų direktorius - kas tikrai yra WOW. Man pačiam ne kartą teko matyti Ernestą vadovaujant Taksi komandai, mechanikų komandai, reporterių komandai ir t.t. Iš Ernesto galima paimti pavyzdį, kad jis yra tikslo siekiantis žmogus ir nesvarbu koks tai būtų darbas, jis tikslą pasiekia ir po kurio laiko ji perima vadovavimą savo firmose. Man pačiam neteko dar dirbti pas Ernestą firmose, be manau dar teks.

 dYDnlYM.png


Laba diena SARG.lt žaidėjai, mane daug kas žino kaip prekeivį, kaip šiokį tokį tarpininką, seni žaidėjai kaip ridos kėlėją -  nerealu. Žaidžiu šiame serveryje nuo 2013 pabaigos. Čia patekau eksprontu. Pusbrolis žaidė ir pas ji namie būdavau ir žiūrėdavau kaip jis žaidžia. Ir kai tik gavau pirmą savo kompiuterį sugalvojau atsiust GTA ir pradėt žaisti. Pirmas darbas, kuris buvo patekus tai Taksi II firma net nepamenu pas kurį direktorių, bet išdirbau trumpai. Po taksistų net nežinojau kas yra dpkt ir pnš tai truputi pasityčiojau /vip chate ir gavau blistą pusei metų. Tais laikais pinigų net nebuvo išsipirkti ar ką. Tai seniau su savo draugais važinėdavom per LV ratą su Bullet'ais ir daužydavom žmonės, bet po kai kurio laiko nusibodo ir mažai žaidžiau. Buvau dingęs iki 2015-ųjų ir grįžęs nuėjau vėl į taksi firmą - tuo metu buvo direktorius @Shelby_Cobra [Shelby jei žiūri pataisyk mane jei kažką užmiršau]. Tuo metu dirbau eiliniu taksistu, kėliausi rangą ir po poros męnesių gavau pasiūlymą būti įgaliotiniu. Čia buvo mano pirmosios rimtos pareigos. Aišku ilgai nepabuvau, nes tais laikais naudojau nelegalias modifikacijas ir palikau, nes pagavo naudojanti mane ridos botą. Toliau irgi mažai žaidžiau ir dingo noras žaisti. Atėjo 2016-tieji ir vasara buvo atranka į Ginklų prekeivius pas tuometinį direktorių @Lukas_Kalnietis, patekau kaip ne keista ir pradirbau porą savaičių. Aišku išmetė dėl neaktyvumo, bet nenuleidau rankų. Po kai kurio laiko tas pats Kalnietis perleido direktorių tuometiniui pavaduotojui @Vilius_Nitro ir pas ji buvo atranka forume, užpildžiau ir patekau į antrą etapą ir paskui patekau žaidime. Ilgai ir nuobodžiai kėliausi ranga ir po poros mėnesių netoli būnant maximalaus rango Vilius pasiūlė įgaliotinio pareigas man nuo kuriu prasidėjo mano karjera prekeivio. Tuo metu pas Vilių buvo tik du pavaduotojai @Kornelijus_Kornis ir antrasis @Donatas_Zup ir pro mane be galo daug įgaliotiniu praėjo tame tarpe pvž @Justis_Justelis@Deividas_Bayern[su kitu nicku], @Audi_Princas@Duckis_Genius ir pnš. įgaliotinio pareigas atlaikiau nemažą laiko tarpą jei neklystu puse metų net. Metų pabaigoje man sugedo kompiuteris ir su ašarom teko leavinti sargą būnant įgaliotiniu. Paskui atėjo 2018 pabaiga. Grįžau į sargą pamačiau kaip pasikeitė. Nėra senos liaudies kuri būdavo, žiūriu nauji veidai, begale /versija atnaujinimu nuo kurių buvau žalias ir nuėjau į medikus pas tuometinį direktorių @Just_Say tenais susipažinau su dabar buvusiuoju Ligoninės direktoriumi @Dominykas_Trol, bendravom, linksmai ir karingai rinkome iškvietimus, bet po mėnesio susipykau su tuometiniu kolega vienu ir palikau medikus. Po to laiko keičiau darbus kaip kojines ir žaidžiau iki 2019 vasaros pradžios. Vėliau nuobodžiai iki 2020 vasario mėnesio žaidžiau kol vieną dieną pamačiau kad buvo atranka į Ginklų prekeivius pas direktorių @Karolis_Kent. Tą vakarą tuometinis darbuotojas @Osvaldas_Bebras visus getino prie namo ir mane pagetino kai parašiau, jei ne jis ir @Algiux_Swag aš nebūčiau buvęs prekeiviuose. Tenais susipažinau su daug geru žmoniu @Paulius_Taspats@Osvaldas_Bebras@Queen_Ave ir pnš. Ilgai dirbant pas Karolį prekeiviuose susiejau ir su kitais žmonėms, begale premijų padalinęs esu ir panašiai. Po kurio laiko tuometinis Karolio įpėdinis @Ricardas_Kairiukstis atsisakė pavaduotojo ir perėmė jo pareigas @Bige_Murcialago. Dirbant po trijų menesių man nusibodo rutina ir palikau prekeivius. Aišku dingau mėnesiui, bet grįžęs nuėjau į medikus pas tuometinį direktorių @Dominykas_Trol, bet neišdirbęs ilgai grįžau į Ginklų prekeivius pas naująjį direktorių @Bige_Murcialago ir po savaitės gavau CMC pareigas. Po nedidelio laiko tarpo ir gavau įgaliotinį kuriuo esu ir iki šiol ir ilgai ir laimingai dabar žaidžiu.


SWG6TeI.png

Taigi projekte pradėjau žaisti ne per seniausiai, maždaug 4 mėnesiai atgal, tai būtų Gegužės mėnuo. Įsidarbinau į Taksistų 1 firmą, norėdamas pažinti sistemą ir įsigyventi serveryje, darbas pasirodė įdomus, bet praėjus kelioms dienoms supratau, kad neteikia jokio malonumo ir neturiu motyvacijos net rinktis dienos minimumo. Man visados patiko viskas kas nėra legalu, pagalvojau, kad turėčiau dirbti darbe, kuris užsiema nelegaliomis veiklomis ir iškarto pagalvojau apie Narkotikų prekeivius, nors daug senbuvių draugų bandė atkalbėti, sakė tai sunkus darbas ir Tau kaip naujokui iškritus iš jo neliks motyvacijos žaisti, bet siekiau tik to. Sunkiai radau laiko vasarą, būtent tuo metu prisėsti prie kompiuterio ir įsijungtį Sarg'ą, bet po atostogų su šeima, prisijungiau sekmadienį ir neužilgo pamačiau atranką į Narkotikų prekeivius. Mane apklausinėjo dabartinis direktorius Edcka_Bmw, patekti sunkumų nebuvo, taisykles mokėjau ir skaičiuotuvu naudotis taip pat. Įdomumas tik prasidėjo, didelis pinigų kiekis, žmonių dėmesys ir kalbos, kad naujokas dirba elitinį darbą, mane tiesą sakant tik motyvavo būti čia, įrodyti, kad net naujas žmogus turintis motyvacijos gali pasiekti savo. Pradirbęs apie pusantro mėnesio, gavau įgaliotinio pareigas, kas mane užmotyvavo dirbti šioje srityje, nors procesas visados bus saldesnis nei rezultatas, bet rezultatas mane tenkino ir džiaugiuosi būdamas įgaliotiniu Narkotikų prekeiviuose, elitiniame darbe, darbas kuriame nėra žmonių kurie skundžia vieni kitus, taikūs, draugiški, aukštas pareigas užimantys ir visiems žinomi asmenys visados bus mūsų gretose. Dėkoju, kad gavau progą papasakoti dalį savęs @Sweet_Brother, tikiuosi žmonės perskaitę šį pranešimą bus motyvuoti ateiti dirbti į Narkotikų prekeivius, tai tiek.

jx0sCuP.png


 

Hello, visai smagu sulaukti pakvietimo parašyti savo įstoriją į šią skiltį. Taigi prieš pradedant rašyti savo istoriją norėjau pasitikslinti su Sweet_Brother ar šį kartą interviu bus su įgaliotiniais ir jų karjerą to ir pasiklausiau forumo AŽ. 

  CitataNa taip, o gal esi buvęs direktorium ar pavaduotoju? Aprašyk viską, kaip pradėjai lankytis serveryje, koks pirmas nick, pirmas darbas ir t.t.

Sulaukiau šito klausimo ir labiausiai man užkliuvo ta dalis "koks pirmas nick" tai norėčiau pasakyt, kad tai ir yra mano pirmasis nick Gytis_Han, kurtas ~2011 metais, kai atėjom su klasioku iš kito serverio, kadangi ten 21h kiekvieną dieną darydavo restartus ir jie trukdavo valandą laiko, tai nusprendėm tą valandą laiko praleisti čia. Manau tos valandos laiko užteko ir įsitraukiau į šį serverį, pamenu emigravau ir čia gavau apie ~30tūkst. patirties taškų. Pirma mašina Regina, dar pamenu, kad ją galėjo pirkti netoli statybų vykstančių prie SF stoties degalinės. Pirmasis darbas jeigu pamenu teisingai buvo mechanikai, gaila nepamenu pas kurį direktorių... Pirmasis direktorius, kurį pamenu tai buvo Rokas_Bic (ar labai panašus nick) The Ballas gauja, pamenu kaip užpildžiau anketą senajame serverio forume (tas, kuris lūždavo paskelbus PD atranką) turėdamas tik 47 tūkst. xp, o sužinojęs, kad patekau tiesiog skaičiavau tas minutes, kol pasieksiu 50 tūkst ir galėsiu įsidarbinti į The Ballas. Padirbęs The Ballas iššokau iš gaujų ir nuėjau į SWAT (direktorius Ovidijus_Domkus, pavaduotojas Qyanas_Yvanauskas). Jau turėjau apie 100 tūkst bendros patirties, bet man vistiek teisėsauga buvo kažkas wow ir ten patekti buvo gan sunku, bet patekau, nors mano rezultatai per atranką ir nebuvo patys nuostabiausi (atranka susidėjo iš šaudymo, vairavimo, bėglio gaudymo bei teorijos). Dirbdamas SWAT susipažinau nuo nuostabia kompanija žmonių, kurioje buvo Aurimas_Aicyk ir Vytas_Never (originalus, neparduotas) bei dar keli naktinėtojai, kurie naktimis būdami SWAT lėkdavo pulti klubų ir tai nebuvo baudžiama, todėl tas laikas SWAT buvo labai smagus. Būnant SWAT buvo paskelbti rinkimai į Grove Street direktorių ir minėtasis Aurimas_Aicyk juo tapo, todėl visi tie naktiniai žmogeliukai perėjome iš SWAT į Aurimo GS (Vytas_Never buvo jo pavaduotojas). Tenais susipažinau su keleta kitų žmogeliukų Erniux_Pro, Agnius_Tropec ( šie 2 kartu su manimi buvo pirmieji pasiekę aukščiau nei 1 skin GS, kas tuo metu buvo kažkas wow) Skirmantas_Ruseckas (jį paminiu, tik tam, kad jis žinotų, kad sugadino mano kandidatavimą į direktorių). Karai buvo nuostabūs, šalti ginklai ir jokių kvailų papeikimų... Gauja buvo kaip šeima, nes visad praleistas laikas buvo smagus. Pabuvus GS dingau iš žaidimo ir grįžau gal už pusės metų ir tuomet Vytas_Never pakvietė mane į Cosa Nostra, kadangi Aurimas_Aicyk tapo naujuoju Cosa direktoriumi, ten ir vėl susirinko ta pati komanda ir buvome stipri mafija, Aurimas buvo sugalvojęs daugybę įdomių taktikų, kurias po to panaudojau aš, atėjus naujam direktoriui Fungus_Dude (buvęs globalus moderatorius). Dirbant pas Fungų visada buvau tas asmuo, kuriuo jis pasitiki galima sakyti kaip ir įgaliotinis. Būnant Cosoje tuo metu buvo populiarūs 2 klubai Konkurentai ir Organizuoti, buvau ir vienoj ir kitoj pusėj, žinoma į Konkurentus patekti buvo daug sunkiau, bet buvau patekęs ir pas juos. Fungus išsirinko pavaduotoją ir gaila juo tapau ne aš, todėl nusprendžiau palikti darbą ir išeiti į PD pas Deividas_Deividito, bet šis pasakė, kad nėra šansų man tapti PD jeigu aš prasidėjau su kumelynu (Konkurentų klubas), tad palikau kumelyną ir išėjau į PD. Pabuvęs PD grįžau atgal į Cosą pas Fungų ir gavau pavaduotojo postą. Nepamenu kokiomis aplinkybėmis, bet tikriausiai atsisakėme su Fungumi Cosos ir aš vėl dingau iš serverio trumpam laikui. Grįžau metų viduryje ir Erniux_Pro pasiūlė man ateiti į GS (direktorius Mantas_Zalgirietis), pabuvus keletą dienų Mantas man pasiūlė pavaduotojo postą ir prabuvus keletą savaičių pavaduotoju perleido direktorių, taigi mano pirmasis direktorius yra Grove Street gaujos. Buvo didžiulė klaida imti tą direktorių, nes man buvo visiškai nesvarbu kas vyksta serveryje, nes svarbiau buvo su draugais teamspeake pažaisti Killing Floor žaidimą. Kovojau prieš Deividas_Deexu (dar žmogus neturėjo patirties kaip ir aš) būčiau pratempęs mėnesį laiko, bet jo pavaduotojas buvo Arvydas_Fezzed (originalus Fezzed) ir jis mane nuvertė, tad užsidirbau savo direktoriaus blistą. Po metų iš jo išėjau ir 2013 įsidarbinau Narkotikų Prekeiviu pas Gang_Fozzy (buvęs globalus moderatorius), žinoma mane prastūmė Erke_Erikas (originalus), kadangi pas Gang_Fozzy iš atrankų patektdavo tik 1, o norinčių būdavo daugybė. Taigi patekus pradėjau stipriai ir daug dirbti ir po 7 dienų, tiesiog būnant reikiamu laiku ir pasakius reikiamą frazę gavau įgaliotinio postą, kad man buvo kažkas wow. Nors ir patekau tik per plauką ir nemanau, kad Gang_Fozzy iš pradžių patikęs su laiku įgavau jo pasitikėjimą ir iš įgaliotinio tapau jo pavaduotoju. NP pavaduotojas Gytis_Han, skamba visai gražiai, bet dar gražiau skamba Narkotikų Prekeivių direktorius Gytis_Han ir taip nutiko, kadangi Gang_Fozzy perleido direktorių man. Direktoriumi prabuvęs 2 mėn dėl kvailų sprendimų nusprendžiau jo atsisakyti taip leisdamas išrinkti naują NP direktorių. Ir taip baigėsi mano istorija 2013 metais..


..Vis grįždavau į serverį kartas nuo karto, bet labai trumpam. 2015 metais grįžau į serverį tam, kad išbandyti TRV darbą ir visiškai nepasigailėjau, nes pirmuoju direktoriumi buvo tapęs Andrey_Bronislav (labai nuostabus TRV direktorius, kuris pakėlė darbą į aukštumas tik jam atsiradus). 2017 metais bandžiau sėkmę moderatorių rinkimuose, gaila, bet tuomet likau tik kandidatas. 2018 metais pabandžius dar kartelį pasisekė ir tapau vienu iš serverio moderatorių, galiu pasakyti, kad tikrai šauni patirtis. Tol kol buvau moderatoriumi grįžau ir įsitraukiau į žaidimą ir vėl. Padirbau Taksi pas The_Bass, vėliau pas Giedrius_Gangs (buvau vienas iš įgaliotinių), Dark_Boy. Po Taksi vėl grįžau į TRV pas Karolis_Kent, vėliau direktoriumi tapo Bob_Marli, bet kadangi šis direktorius man neįtin patiko tai teko palikti darbą ir jei neklįstu po, kurio laiko nuėjau į NP pas Voduf_Cornow, bet ten ir baigėsi visas mano noras žaisti. Jau buvau atsisakęs moderatoriaus statuso ir tyliai vėl dingau iš serverio... 2020 žmonijai nemalonūs metai ir Gytis_Han vėl serveryje (ar gali būt kažkas blogiau). Tai va dabar esu Apsauginis pas Jason_Qnert, tiksliau įgaliotinis, nes Jason pasitikėjo manimi ir jam buvo reikalingas atsakingas asmuo.
Tai tiek tos istorijos, buvo nuostabios naktys 2011-2013 metais, kuomet sėdėdavau sampe iki 6 ryto, o į mokyklą keltis 7 ryto (oops). Vistiek svarbiausia, ne kokie skaičiukai sukasi, o kiek visko patirta, visi sutikti žmonės, serverio eventai, nevaržoma veikla, pinigų bugai (buvo toks, kai vienas GP prabugino daugybę milijonų ir pradalino, gavau 100 m ir man užteko, nusipirkau namą VW rajone ir 2 HR iš laivo, tuo metu tai buvo daug ir pasisekė, nes nieko nepraradau, o iš kitų pinigus atėmė). Gaila, kad serveris negrįš ten kur buvo, bet ir patys galėtume būti kiek paprastesni ne tokie pikti, ypač žaidime...


                                                                                                                                                                                                                        Ačiū, jei kažkas skaitė, jūsų serverio naujokas bei randomas Gytis_Han

Ypatingai norėčiau padėkoti @Gytis_Han už tai, kad paminėjo serverio senbuvius pas kuriuos yra dirbęs ir kurie jau nežaidžia (tokie kaip: @Qyanas_Yvanauskas, @Vytas_Never, @Gang_Fozzy ir t.t). Kiek man teko daryti interviu su įvairiais žmonėmis, tai galiu pasakyti, kad būtent Gyčio aprašyta istorija man labiausiai patiko, ji tokia įtraukianti ir verčianti skaityti dar ir dar, tai yra kažkas WOW. Gytis yra buvęs moderatorius, gaila, kad neteko šių pareigų, nes kaip aš buvau naujokas 2019 metais ir skelbdavau per /v apie /mgfondas gaudavau iš kitų admin mute, nes jie nesuprasdavo, kad tokią informaciją skelbti buvau gavęs leidimą ir vieno DPKT nario, ir kai gaudavau mute Gytis man atmutindavo, už tai jį ir gerbiu. Tikiuosi dar kada grįši į moderatoriaus pareigas, o gal kažkas ir daugiau bus? Jeigu pastebėjot, Gytis rašyti moka, nesvarbu tai interviu ar kažkas kito, ir jo gebėjimas rašyti įdomiai ir įtraukiančiai leido jam būti kandidatu taksi 2 firmos apžvalgoje. Ir dar Gytis pasakė įdomų dalyką apie Arvydas_Fezzed. Minėjai, kad žaidė originalus, tai nori pasakyti dabar netikras lošia?:35_thinking: Tai ačiū tau Gyti už tokį SUPER interviu:17_heart_eyes:

LNlXIue.png


 

Taip, taigi man jau buvo atsibodę kiti lietuviški samp serveriai ir aš užmačiau tokį žmogelį Salotiką ir galvojau, kad reikia išbandyti sargą ir atėjau apie 2019 vasaros liepos 22 d. Iš pradžių nei nežinojau ką daryti buvo begalę klausimų tik maždaug mokėjau kaip įsidarbinti į darbus. Ieškojau darbų mokiausi ir kiek pamenu buvau patekęs ir į swatus ir į taksi, bet ten nei 3 dienų neišbuvau ir pirmasis rimtesnis darbas kuriame aš dirbau tai buvo medikai. Ten dirbau 3 kartus pirmų 2 kartų nelabai pamenu nebuvo man jie labai įsiminti ir 

3 kartą dirbdamas medikuose gavau GMB narį pas Sweet_Brother ir išbuvęs 20 dienų GMB nariu palikau medikus, nes tiesiog pabodo. Paskui vėl ieškojau kur įsidarbinti. Dirbau keletą darbų gana neilgai. Dirbdamas medikuose susipažinau su žmogum Domantas_Jonas ir su juo susidraugavau. Paskui jis dirbo Tolimųjų reisų vairuotoju ir aš ten irgi norėjau įsidarbinti. Tada direktorius buvo dar Donce_Monce, kuris darė atranką ir spėjau į namą ir buvau apklaustas pas buvusį pavaduotoją bei dabartinį direktorių Darida_Obuoliu. Patekau su 0 klaidų. Dirbdamas TRV pirmąjį mėnesį pagerinau tą patį rekordą 2 kartus iš eilės ir pradirbęs TRV mėnesį bei 4 dienas gavau pasiūlymą prisijungti prie KOTR iš Ignas_Ramas. Po 12 dienų gavau pasiūlymą prisijungti prie įgaliotinių pas dabartinį direktorių Darida_Obuoliu, laikau įgaliotinį jau mėnesį.  


T9wnRbw.png

Labas, esu serverio žaidėjas nuo 2016 metų sausio. Ne paslaptis, kad pradžia žaidime neblizgėjo ir buvau klajoklio rolėje. Bėgiojau iš vieno darbo į kitą, nežinojau kur dirbti ir t.t. Kaip istorija rodo, kad pasilikau ginklų prekeiviuose ir ten yra sukaupta daugiau nei 50 procentų mano visos patirties. Teko keletą sykių užimti įgaliotinio pareigas, kartą ir pavaduotojo. Per šiuos 4 metus projekte nieko kardinalaus nepakeičiau, esu toks pat kaip ir kiti žaidėjai, kurie čia leidžia laisvalaikį ir mėgaujasi juo. Šiuo metu nesu prekeivių gretose, ilgainiui pribrendo laikas eiti ten, kur 2017 metais dirbau ir tikrai patiko, o ir turbūt būčiau iki šiol reporteris, bet prekeiviai tuo metu labiau traukė, o ir žmonės pažįstami buvo. Laikai keičiasi, žmonės taip pat, todėl visi renkamės eiti ten, kur ko gero lemta ir žmonės tokie pat paprasti ir nesistengiantys realizuoti savęs kažkokiam ne savam personaže. Nieko naujo nepasakiau ir nepasakysiu, palinkėsiu tik kiekvienam pabūti savimi ir rodyti iniciatyvą bendrauti su kitais žaidėjais, nes tik nuo tokių žmonių darbų kolektyvai tampa pastovūs ir kartais pats žaidimas įdomesnis. Tai tiek šiam kartui.


8GIXNqQ.png


 

Okey. Tai galim pradėti. 

Serveryje buvau leavinęs porai mėnesių. Ir po poros mėnesių vėl grįžau į serverį. Tai čia būtų balandžio mėnesi, kai Lietuvoje buvo karantinas, dėl (corono viruso). Iš pradžių serveryje praleisdavau po ~100-200 min. Į apsaugą įsidarbinau liepos 15 dieną. O per tiek laiko mano žaidimo buvau dirbęs reporteriuose, kur buvau pasiekęs įgaliotinio postą. Į reporterius įsidarbinau gegužės 8 dieną. Su Modva_Ruba paskyra. Įgaliotinio postą gavau birželio 28 dieną. Reporterius palikau liepos 5 dieną. Po 3 dienų grįžau žaisti su Pijus_God paskyrą. Gavau informacijos, kad apsaugos direktorius atsisakys ir perleis kitam. O tas kitas buvo Jason_Qnert. Jis iš apsaugos visus išmetė, nes norėjo per rinkti bendradarbius. Liepos 11 dieną forume paskelbė atranką į darbą. Galvoju reikia užpildyti. Viska apmąsčiau ir pradėjau pildyt. Užpildžiau ir tada laukiau kol paskelbs patekusius. Po poros valandų forume pamačiau patekusius. Peržiūrėjau kas pateko ir pamačiau savo V_P.

Iškarto prisijungiau į serverį ir važiavau link apsaugos bazės. Atėjau į discordą, apsaugos serverį, į atrankų laukiamasis. Laukiau kol pamuvins į kitą kanalą. Pamuvino ir pradėjo apklausinėti. Per apklausą viska be klaidų atsakiau ir gavau pakvietimą į darbą. 

 

Su kokia priežastį norėjau dirbti apsaugoj? ~ Dėlto, kad pinigu užsidirbti.

 

Per pirmas darbo dienas ėjosi gerai. Su darbuotojais gerai sutardavau. Tikrai puikus darbuotojai. Ir darbe vienas laikinas įgaliotinis Mister_Taksi, kuris paskelbė, kad vyksta įgaliotinių rinkimai. Reikėjo pagal anketą užpildyti, aš užpildžiau nusiunčiau jam į forumą. Ten kur jis pridėjo į pokalbį Jason_Qnert ir Deividas_Bayern. Deividas buvo apsaugos pavaduotojas. Į įgaliotinių rinkimus pildė tikrai nemažai žmonių. Po savaitės išrinko visus 3 įgaliotinius. Ir man nepavyko gauti. Po maždaug dviejų savaičių vienas įgaliotinis paliko darbą. Tada paskelbė įgaliotinių rinkimus. Aš ir vėl užpildžiau. Pralaukiau 3-5 dienas. Būdamas žaidime. Pranešė Jason_Qnert, kad šiandien gali but išrinktas naujas įgaliotinis. Po poros valandų Jasonas paskelbė naują įgaliotinį ir tai buvau aš. Kai paskelbė, tai mintyse galvojau wow, pagaliau. Nes apsaugoj pirmas kartas kai esu įgaliotinis. Vis tiek nauji įspūdžiai. Viskas patiko. TAI TIEK.

 

GEROS DIENOS.

~ Pijus_God

yvAFonN.jpg

Taigi, apie šį serverį pirmą kartą išgirdau 2016-2017 metais, tačiau užsiregistravau tik 2018 metų pavasarį. Pirmi įspūdžiai buvo gana geri, draugiški žaidėjai bei administratoriai. Su draugu serveryje pražaidėm apie mėnesį. Tąkart žaidėme be jokių VIPų ir buvome gana „žali“, nieko plačiai nežinojome, nei apie darbus su pakvietimu, nei kas tas DPKT. Nuo to karto padariau pertrauką nuo serverio, ir į jį sugrįžau šių metų pradžioje. Pirmąkart nusipirkau vipą ir patekau į darbą, kuriam buvo reikalingas pakvietimas. Tai buvo FTB. Plačiai apie jį nepapasakosiu, nes dirbau neilgai. Komanda nebuvo pati geriausiai. Kolegos „išsidirbinėjo“ iš kitų, bei negavau jokios pagalbos iš direktoriaus ar pavaduotojo, nors tada buvau dar naujokas. Antrasis darbas buvo taksistas (pirmos firmos). Jame pradirbau nei ilgai, nei trumpai, apie savaitę. Tada direktorius buvo Jason_Derulo. Gana neblogas direktorius, ir paramos, ir pagalbos sulaukdavau. Na o atėjus vasarai įsidarbinau į medikus. Pirma mintis atėjus buvo, bent išdirbti savaitę kad negaučiau nalogo. Bet vis dažniau prisijungdavau, susidraugavau su kolektyvu, pamačiau kokia gera valdžia čia ir sugalvojau dirbti čia, kiek jėgos leis. Tuometinis direktorius buvo Dominykas_Trol, o pavaduotojas Ponas_Senjoras. Su jais taipogi gana gerai sutariau. Tada į valdžią atėjo Patrikas_Jesus. Tą dieną kai jis iš niekur atsirado pas mūsų darbe buvau gana pasimetęs. Po kelių dienų gavo valdžią, pavaduotoją, o po to ir net direktorių. Nesupratau kokia nesąmonė vyksta, bet kai su juo artimiau susipažinau, visai geras pacanas atrodė. Slinko dienos, kėliausi rangus ir stengiausi aktyviai dalyvauti veiklose, kurių tikrai netrūko. Aukštesnes pareigas gavau pradirbęs apie 2 mėnesius. Tai buvo kvalifikatoriaus pozicija. Joje sekėsi gana gerai, tačiau neilgai pabuvęs, rugpjūčio 16d. gavau įgaliotinio pareigas. Tai pirmas kartas, kada užimu gana aukštas pozicijas. Kaip tokiam neišmanėliui ir nežinančiam kaip elgtis, labai daug padėjo pavaduotojas Domsiux_Drift, bei įgaliotiniai: Rajono_Velnias, Rencis_Samp, buvęs GMB vadas Kentas_Yees bei Marius_Golden. Apie klaidas, trūkumus išgirstu laiku ir padeda pasitaisyti. Manau ateityje, kada nors, pavyks pasiekti pavaduotojo, ar net direktoriaus pareigas. Taipogi ateityje svajoju užimti kokias nors moderatoriaus pareigas, kaip „čyterių gaudytojai“ ar pnš. Apie DPKT dar negalvoju, nes nesu toks senbuvis kaip kiti ir iki tokių privilegijų manau man dar toli. Šiuo metu autoritetų serveryje kaip ir neturiu, nes nelabai yra tokių žmonių ar adminų, kuriais būtų galima pasitikėti, dažni free mute ar jailai. Tačiau ateityje manau atsiras toks žmogus, į kurį galėsiu lygiuotis ir prašyti pagalbos. 

VrMstus.jpg


Tai pradėkim nuo to tai, kad Sarg.lt projekte žaidžiu nuo 2018 m. Buvau padaręs poros mėnesių pertrauka, bet grįžau ir iškart įsidarbinau į Taksi 2 firmą pradirbau apie 20 dienų. Atsibodus įsidarbinau į Grove Street gaują ir draugas pasiūlė užpildyti į Armiją. Ten įsidarbinus susipažinau su daug sargiečių. Po kiek laiko gavau įgaliotini ir S.P.D. Pradirbęs 6 mėnesius palikau ir išėjau į Taksi. Po kelių mėnesių vėl grįžau į teisėsauga t.y Policijos dapartamentas, pasiekiau S.P.D Palikau tada nuėjau į F.T.B pasiekiau F.T.B įgaliotinį. Grįžau į Armiją prabuvus mėnesį laiko vėl patekau į F.T.B, pasiekiau įgaliotinį ir muitinės vadą iki dabar esu F.T.B Agentas.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Taigi tiek šį kartą bus apie įgaliotinius. Dėkoju jiems už interviu. Jeigu dar kas norite būti aprašytas susisiekite su manimi žaidime arba forume asmenine žinute. Leidinį taip pat galite paremti ir serverio pinigais, kuriuos aš dalinsiu darydamas event'us. Taip padaryti galite susisiekia su manimi žaidime (/sms Sweet_Brother).
Sekančiame leidinyje aprašysiu paprastus žmones, kurie davė interviu. Kas dar norite apie save parašyti susisiekite su manimi forume arba žaidime. Jau vienas žmogus yra aprašęs save. 

 

Rėmėjai:

@Didysis_Lesteris - 1.500.000 €

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 19 minutes(-ių), Carl_Franklin rašė:

Labai įdomu buvo paskaityti.. Ar bus dar kažko panašaus?

Bus. Ši kartą bandysiu aprašyti paprastus žaidėjus, bet pasižymėjusius serveryje. Bet tai gali užtrukti 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...