Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su žaidėjais

Rekomenduoti pranešimai

9.png

Sveiki. Aprašęs nemažai valdžios atstovų šį kartą padariau interviu su žaidėjais. Tik gaila, kad tik 2 žmonės su manimi susisiekė dėl interviu. 
Bet tema gali būti pildoma jei dar kas nors susisieks.

50M6rZK.png


Esu visiems gerai žinomas kaip Tomas_Cepelinas. Tai vat užsiregistravau sarge žaist nuo 2013 metų, buvo pavasaris, net nežinojau iš tikrųjų kas tas sampas, nes laksčiau dar kieme su draugais ir vienas iš jų Adomas_Shin pasiūlė man ateiti pažaisti pabandyti aš aišku sutikau, tai vat, mano karjera prasidėjo visa nuo klubų. Klubuose esu žinomas nuo 2014 metų turėjau savo patį pirmą klubą "no name" jis taip ir vadinosi, pavaduotojas buvo pas mane Ernis_Dark. Aišku klubai nebuvo oficialiai ten daužymui, tiesiog buvau dundukas ir neturėjau kur dėti pinigų. Pamačiau po savaitės laiko jog buvo atranka į Taksi pirmąją firmą, skubėjau į namą, o tuo momentu direktorius buvo Vasia_Carter. Na kažkiek laiko praėjus Vasia mane išmetė iš darbo, kadangi buvau padaręs sampui pertrauką. Po 3 metų sugrįžimo pamačiau, kad The Ballas direktorius buvo Edgaras_Maped, tai bandžiau savo laimę pas Mapedą. Na po to ėjau pas Dovydas_Ramstein į Cosa Nostra mafiją, teko dirbti ir pas Mantas_Zalgirietis Cosa Nostra mafijoje pas Armandas_Narusis, Agnius_Tropec Grove Street, kaip sakoma dirbau tik pas pačius geriausius. 


aPpNnAt.jpg
 

Nuotykiai serveryje prasidėjo 2018-iais. Tuo metu žaidžiau su kita paskyra. Prisiminimai yra labai blankūs, todėl beveik nieko neprisimenu. Pasikėliau paskyrą iki 69k XP ir apleidau serverį, dėl mokslų.

 

2019 vasara:

Bandau prisijungti prie Sargo su savo V_P, žiūriu, netinka slaptažodis. Po didelio gruzo susikūriau naują paskyrą pavadinta: Dean_Washington. Po kelių savaičių vėl "leavinau", dėl techninių priežasčių. O vėliau, net ir pamiršau serverį

 

2020 kovas:

Prasidėjus karantinui, ieškojau ko žaisti. Dauguma žaidimų jau buvo žaisti ir atsibodę. Įsijungiu telefoną, atsidarau "Facebook'ą" žiūriu keletas naujų notificationų. Vienas ten buvo draugo užklausa, o kitas iš Grupės pavadinimu: SARG.LT Nelegali veikla. Galvoju, Sargas dar nemiręs :5_smiley:.

Prisijungiau prie serverio, iškart nusipirkau VIP. Maniau: liksiu čia ilgai. Beveik viską iš serverio buvau pamiršęs. Bet vienintelis dalykas kurį prisiminiau tai buvo "Ūsiai". Iškart įsidarbinau. Per dieną paėmiau 10 iškvietimų ir 2 nuvežimus, kas man buvo vau. Atsibodus sėdėti prie ligoninės ant TAXI vietos, ieškojau kur galėčiau pašaudyti, tuo metu klubai buvo dar ne tokie mirę kaip dabar. Todėl pamatęs pirmąją /k žinutę, parašiau lyderiui ir paprašiau pakvietimo. Klubas buvo iš tikrųjų žlugęs, vienas gyniau klubą, o prieš 12 priešų niekur ir nepašokinėjau. Todėl iškart palikau klubą. Ir parašiau @Don_Pabllo dėl pakvietimo į klubą Gammora (tuo metu žaidė už Adidas_Vakruknas) su kuriuo greitai susibičiuliavome. Klubo pavaduotojas buvo @Rimantas_Mangolas, labai malonus žaidėjas. Su klubu turėjome tikrai daug gerų akimirkų. Su Dean_Washington pasikėlęs iki 70k XP, užsinorėjau išbandyti mafijas/gaujas. Todėl atėjau į "Immortal", pas Ben_Street. Po kelių minučių prasidėjo karas, visi jau buvo užsišokę ant angarų, o aš dar įsirašinėjau TeamSpeak programėlę :1_grinning:. Karas ilgai netruko, Streetas prisicheatino, gavo blistą, o pavaduotojas sumokėjo išpirką. Po kelių dienų atėjau į "Cosa Nostra" pas Domas_Cortez. Mafijoje prabuvau apie mėnesį, daugiau ir neturiu ką papasakoti apie tas mafijas, nieko įspūdingo.

 

2020 birželis:

 

Forume pasirodė atranka į Apsaugą, galvojau užpildysiu ant ,,durniaus'' ir nepatikėjau, kad patekau. Visą darbo informaciją iškaliau, o antrame etape patekau nepadaręs nei vienos klaidos. Pirmąją dieną tiesiog prakaitavau ir tą pačią dieną pasikėliau į antrą rangą. Jau antrą dieną atsibodus darbui, parašiau draugui, kad duotų pabuginti iškvietimų. Tai va jau tą dieną ir buvau išmestas:4_joy:

 

Kai draugą @Vaidulis_Gta išrinko į "The Ballas" direktorių, grįžau į gaują. Buvau aktyvus gaujos veiksme, dar davė ir įgaliotinį. Nusipirkęs 3 lygio adminą aktyviai filmavau ir banindavau cheaterius gaujų kare.

 

Vip chate prisiskaitęs, kad bus atranka į Tolimųjų reisų vairuotojus, iškart ėjau mokintis. Išmokus spėjau atvyktį į atranką. Mane apklausinėjo @Wolf_Rokas, tuo metu dar buvęs normalus. Dabar jau engia mus visus, bet šis interviu ne apie jį. Patekau į T.R.V su 2 klaidomis. Su kolega @Matas_Tutkus susibičiuliavome greitai. Pradirbau savaitę ir galvoju: liksiu čia ilgam.

 

2020 liepa: 

 

Pradirbęs mėnesį, norėjosi naujo pasiekimo. Todėl prakaitavau dėl King Of The Road būrio. Pražaidęs dar savaitę, gavau pakvietimą iš K.O.T.R vado @Lukas_Velka. Dabar esu susibičiuliavęs su visais T.R.V nariais.

Visi kurie skaito mano interviu, nepasiduokit ir pasieksit ko siekę.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dėkoju šiems žmonėms už interviu. Jeigu kas nors dar norite būti čia įrašytas, tai susisiekite su manimi forume. Kitame leidinyje bandysiu aprašyti visą taksi antros firmos valdžią (kai bus išrinkti įgaliotiniai).
Leidinį taip pat galite paremti serverio pinigais, kuriuos aš dalinu darydamas event'us. Viskas ką jums reikia padaryti tai susisiekti su manimi žaidime: (/sms Sweet_Brother) ir įteikti pinigus. Rėmėjai bus surašyti apačioje. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Dean_Washington rašė:

Labai šaunus ineterviu, lauksiu trv interviu.

Malonu, kad patiko. Buvo susisiekta su nevienu TRV nariu, bet dauguma neatrašė arba tiesiog atsisakė duoti interviu. Tai su TRV, manau nelabai ir paeis.:12_slight_smile:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...