Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Reporterių direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

cd91c5f9f90cfec90e460d2bb2d20a162.png&ke

Reporterių direktorius

Apžvalga

 

Sveiki, sveiki sveiki sveiki. Sveiki visi įsijungę paskaityti šią apžvalgą. Jau žinote kas yra direktorius, bet spėju kad norite sužinoti ir kitus kandidatus, susipažinti su faktais ir detalėmis. Paskutinis reporterių direktorius buvo išrinktas dar 2019 metų lapkričio 9 dieną. Nuo tada jis keitėsi, buvo vis perleidžiamas iki 2020 metų rugsėjo 5 dienos, kuomet tuometinis direktorius Deimantas_Hoodini buvo nušalintas nuo savo posto dėl nelegalios veiklos. Tą pačią dieną galėjote išvysti ir anketas į direktoriaus postą, kurios buvo paslėptos rugsėjo 8 dieną. Per tas kelias dienas sulaukėme padoraus skaičiaus anketų - 31. Perskaitęs anketas atsirinkau 4 man patikusias, kurias nusiunčiau kitiems DPKT prašydamas jų "palaiminimo". Patvirtinus visus 4 kandidatus prasidėjų jų stebėjimas. Jis žaidime truko kiek daugiau nei savaitę. Per tokį ilgą laiką galima buvo patikrinti daug dalykų, t.y. darbų istoriją, ar tikrai su paskyromis žaidžia tik vienas žmogus, įsigilinti į aktyvumą prieš rinkimus, pasiklausinėti kitų nuomonių, patikrinti BAN priežastis ir t.t. Žodžiu po ilgai trukusių rinkimų turime ir rezultatą. Nepyk, jeigu nerasi čia savo vardo ir teks nusivilti, tiesiog pabandyk suprasti, kad visų žaidėjų neįmanoma aprėpti, o mums (DPKT) tenka rinktis ką stebėti. Bet ir nenuleisk rankų, nes pastangas mes matom. Nepavyko vieną kartą, tai būtinai pavyks kitą! Na o dabar, jeigu nori susipažinti su kandidatais, tai žvelk žemiau!

 

IORkTOb.png&key=e775ee1f184f93e3d028fccd

 

2074dfe5568bbf73e837184fc3dab865488.png&

 

Vardas: Taras_Kul

 

Darbas: Reporteris

 

Rangas: Įgaliotinis

 

Forumo reputacija: Populiarus

 

Forumo įspėjimai: 0

 

Patirtis: ~1'500'000

 

Reporterių patirtis: ~441'000

 

Aktyvumas prieš rinkimus: AVG ~24 valandos per savaitę

 

Aktyvumas per rinkimus: ~27 valandos per savaitę

 

Paskutinis BAN: Prašė (2020/08/07)

 

Anketa: Anketoje daug neišsiplėtei. Rašei trumpai, bet aiškiai ir suprantamai. Taip pat parašei net 13 idėjų darbui, kurie labai nustebino ir užtikrino tavo vietą tarp kitų kandidatų.

 

Veikla: Prisipažinsiu - tave sutikti buvo misija neįmanoma. Pirmas kelias stebėjimo dienas pražaidei po ~20 minučių. Ironiška, nes diena prieš stebėjimą per parą pražaidei 10 valandų, tai manau tokiam staigiam aktyvumo kritimui turėjai rimtą priežastį. Tave sutikti ir įsidėti į žaidimo kandidatų sąrašą pavyko tik likus vos kelioms dienoms iki stebėjimo pabaigos. Kiek mačiau žaidime, tai važinėjai dviračiu. Daugiau nelabai ką galiu pasakyt. Bet kokiu atveju kasdien tikrindavau tavo INFO lentelę (nes DPKT gali pažiūrėti ir atsijungusio žaidėjo /info), tai galiu pasakyti tik tiek, kad prisijungęs imdavai nemažai iškvietimų. Daugiau neturiu ką pridėti, nes nei aš, nei kiti DPKT tavęs sutikti žaidime nesugebėjo. Kažkaip vis prasilenkdavom.

 

Asmeninis komentaras: Dar prieš rinkimus buvai oficialus reporterių darbo įgaliotinis, kas yra didelis pliusas tau! Užpildei gerą anketą ir iškart užsigarantavai sau vietą tarp šių ponų. Visgi šį kartą buvo geriau pasirodžiusių. Taip pat kitam kartui stenkis kiek gali ištaisyti rašybos klaidas savo anketoje, nes buvo nemažai. Bendrai paėmus - pasirodei neblogai, visgi iš 31 užėmei 4 vietą, bet kažkaip prasilenkėm ir nelabai pavyko tave pažinti. Bet kokiu atveju nenuleisk rankų, nes viskas prieš akis!

 

Patvirtinta, kad rinkimų metu žaidė vienas žmogus!

 

IORkTOb.png&key=e775ee1f184f93e3d028fccd

 

ccf1d1f568364606fceb4a2e1cdb1d0a376.png&

 

Vardas: Viena_Meile

 

Darbas: Reporteris

 

Rangas: Studentas

 

Forumo reputacija: Žvaigždė

 

Forumo įspėjimai: 0

 

Patirtis: ~427'000

 

Reporterių patirtis: ~80'000

 

Aktyvumas prieš rinkimus: AVG ~3.66 valandos per savaitę

 

Aktyvumas per rinkimus: 13 valandų per savaitę

 

Paskutinis BAN: Relog (2020/08/01)

 

Anketa: Puikiai parašyta anketa. Detaliai ir aiškiai aprašytos idėjos, išsamiai atsakyta į visus klausimus. Kaip ir prieš beveik metus, taip ir dabar - bendravai su skaitytoju, tačiau kas labai patiko, tai kad nekopijavai senosios savo anketos, su kuria taip pat buvai pakliuvęs tarp kandidatų, o rašei naują. Esi pasitikintis savimi, kas dažnu atveju yra labai gerai. Perskaičius tavo anketą nekilo klausimų ar imti tarp kitų kandidatų.

 

Veikla: Gan dažnai stovėdavai AFK, netgi su darbiniu skin ir ant nuosavo faggio motorolerio. Porą kartų žaidei mini game, žvejojai arba dalyvavai klubo veikloje,. Tiesą sakant klubo veikloje dalyvavai net kelias dienas, tačiau nuo rugsėjo 9 dienos nebeprisijungei nei karto, todėl tavo stebėjimas nebevyko ir daugiau nėra ko pridėti. Visgi priežastį įtariu, nes ją aiškiai nurodei anketoje.

 

Asmeninis komentaras: Antrą kartą iš eilės patenki tarp reporterių kandidatų. Pirmą kartą čia patekai, bet pritrūkai patirties. Šį kartą akivaizdžiai pritrūkai aktyvumo. Bet kokiu atveju, labai džiaugiuosi, kad pildei naują anketą ir teoriškai nieko nekopijavai nuo savo senosios. Net man pačiam gaila, kad antrą kartą tau nepavyksta gauti šio direktoriaus, tačiau negalim suteikti šanso, kai tiesiog yra geriau pasirodančių. Tikiuosi suprasi ir nenuleisi rankų. Visgi kaip minėjai anketoje, tai esi nemokamas administratorius jau ilgą laiką! O prie to dar išduosiu paslaptį - buvai vienas iš 7 išrinktas būti TTT! Po šių rinkimų susisieksiu asmeniškai. Na o dabar palinkėsiu sėkmės kitą kartą!

 

Patvirtinta, kad rinkimų metu žaidė vienas žmogus!

 

IORkTOb.png&key=e775ee1f184f93e3d028fccd

 

ccf1d1f568364606fceb4a2e1cdb1d0a376.png&

 

Vardas: Matt_Gang

 

Darbas: S.W.A.T., Reporteris

 

Rangas: Studentas

 

Forumo reputacija: Žvaigždė

 

Forumo įspėjimai: 4

 

Patirtis: ~201'000

 

Reporterių patirtis: ~20'000

 

Aktyvumas prieš rinkimus: AVG ~26.5 valandos per savaitę

 

Aktyvumas per rinkimus: ~23 valandos per savaitę

 

Paskutinis BAN: None

 

Anketa: Išsami anketa, daug idėjų, be priekaištų atsakyti klausimai ir sugalvota daug idėjų. Patiko problemos sprendimas su skelbimais į viešuosius chat'us. Atsakydamas į tą klausimą parodei, kad neini lengviausiu keliu ir visada stengiesi problemą išspręsti galbūt ne patogiausiu būdu, bet tikrai patikimiausiu! Dėl tokių minčių ir esi šiame sąraše, dėl ko tave jau sveikinu!

 

Veikla: Kaip ir rašiau keliais punktais aukščiau, tai stebėjimo pradžioje dirbai S.W.A.T., tačiau ilgai netrukus palikai darbą išdirbęs jame beveik 3 savaites, o tada kažkurio DPKT buvai priimtas į reporterius. Būdamas S.W.A.T. darei ką ir turi teisėsaugininkas - prižiūrėjai bendrąją tvarką, ieškojai K.E.T. pažeidėjų, gaudei bėglius ir dalyvavai grobimuose. Kartą mačiau ir vedantį kvalifikaciją, kas pridėjo didelį pliusą. Perėjęs į reporterius aktyviai ėmei iškvietimus ir dirbai su nuosavu Windsor. Kelis kartus mačiau tiesiog keliantį ridą kitiems žaidėjams LV arba LS ratuose. O paskutinę dieną net ir sėdintį kalėjime už pareigūno apšaudymą. Daugiau neturiu ką pridurti.


Asmeninis komentaras: Neturi daug patirties ir esi galbūt daug kam negirdėtas (tarp jų ir man), tačiau kaip sakei pats - nesi naujokas. Visgi tarp kandidatų buvai paimtas ir tu. Prisijungęs tave sutikdavau beveik visada. Užsiėmei gan įvairia veikla, aktyvumas buvo nesurežisuotas, nes tiek prieš rinkimus, tiek rinkimų metu išliko toks pat (kas man labai patinka ir turėtų būti pas kiekvieną). Darbų istorija kaip ir paskyra - tvarkinga. Visgi pastorojo dalyko priežastis yra ta, kad turi labai mažai patirties. Iš tikrųjų prisipažinsiu, kad pirmas kelias dienas jau buvai mano "favoritas" ir maniau, kad greičiausiai tau suteiksiu progą būti šiuo direktoriumi, tačiau kandidatas žemiau tavęs sugebėjo mane palaužti ir pakeisti nuomonę, nes aplenkė aktyvumu, veikla, patirtimi bei motyvacija ir užsidegimu būti šiuo dirketoriumi. Tačiau nenukabink nosies ir būtinai bandyk kitą kartą, nes dabar tau trūko tiek, kiek šitiems pirštams trūksta kad susiliestų :105_point_right::104_point_left:. Sėkmės!

 

Patvirtinta, kad rinkimų metu žaidė vienas žmogus!

 

IORkTOb.png&key=e775ee1f184f93e3d028fccd

 

2074dfe5568bbf73e837184fc3dab865488.png&

 

Vardas: Brandon_James

 

Darbas: Reporteris

 

Rangas: Įgaliotinis

 

Forumo reputacija: Populiarus

 

Forumo įspėjimai: 0

 

Patirtis: ~2'174'000

 

Reporterių patirtis: ~250'000

 

Aktyvumas prieš rinkimus: ~30 valandų per savaitę

 

Aktyvumas per rinkimus: ~70 valandų per savaitę

 

Paskutinis BAN: Pjaustymas (2020/03/23)

 

Anketa: Netrumpa anketa, bet užpildyta taip, kaip mums norėtųsi. Į anketą įdėjai labai daug darbo ir labai daug noro, kas tikrai aiškiai matosi ir nekyla jokių abejonių dėl tavo motyvacijos būti direktoriumi. Netgi rinkimų metu asmeniškai rašei papildomas idėjas tokių būdu "pildydamas" savo anketą. Tai dar kartą parodo, kaip nori šio direktoriaus. Būtent dėl tokio užsidegimo ir puikiai užpildytos anketos esi šiame sąraše! Kaip ir minrėjau viršuje - pastangas mes matom!

 

Veikla: Teko matyti kaip tiesiog stovėdamas /tpkalnas teleporte darei klausimanijos EVENT per administratorių "chat'ą" (/s). Kiek vėliau statei sklypą arba tiesiog stovėjai AFK. Tiesą sakant AFK tikrai stovėjai gana dažnai, bet tai nėra didelė problema. Be aukščiau paminėtų veiklų daug kartų mačiau lenktyniaujantį kartingais, kovojantį išlikimo EVENT'e arba žaidžiantį mini game su kitais. Be pramogų taip pat nepamiršai ir pareigų - aktyviai imdavai iškvietimus bei skelbdavai skelbimus. Dar vienas akcentas, kuris buvo ryškus stebėjimo metu, tai važinėjimasis dviračiu po miestą arba netgi Moto stunt arenoje. Be viso to dar teko matyti dirbantį su nuosavu Comet automobiliu.

 

Asmeninis komentaras: Iškart galiu paminėti du pliusus: 1) esi oficialus įgaliotinis (įgaliotiniu buvai jau prieš rinkimus), vadinasi reporteriuose jau dirbi kurį laiką (neatėjai tik per rinkimus), valdžia tavimi pasitikėjo ir supranti kaip ten viskas vyksta. 2) esi TTT, kas dar kartą įrodo, kad tavimi galima pilnai pasitikėti, esi atsakingas, patikimas ir sąžiningas žmogus, kuriam tikrai nebaisu yra patikėti direktoriaus vairą. Tave vienintelį pavykdavo sutikti visą laiką. Galbūt dėl tokio didelio aktyvumo. Žinoma jis turbūt dirbtinai sukeltas rinkimų metu, bet jau ir prieš rinkimus buvo milžiniškas ir mums pilnai pakankamas. Iš tikrųjų negalėjau nepastebėti tavo noro būti šiuo direktoriumi. Pradedant tavo įvairia veikla, keliaujant prie milžiniško aktyvumo ir baigiant tavo anketa, joje išsakytomis mintimis bei stebėjimo metu atsiųsto "idėjų" papildymo prie anketos. Būtent tas noras, tas užsidegimas būti reporterių direktoriumi man padarė didžiausią įtaką priimant šį sprendimą skirti tave naujuoju reporterių direktoriumi. Su tuo noriu tave ir pasveikinti bei norėčiau palinkėti, kad toks noras būti šiuo direktoriumi dar ilgai nedingtų bei įgyvendintum savo visas idėjas su užsidegimu! Sėkmės.

 

Patvirtinta, kad rinkimų metu žaidė vienas žmogus!

 

IORkTOb.png&key=e775ee1f184f93e3d028fccd

 

Naujasis Reporterių direktorius - Brandon_James. Sveikinimai!

DPKT

  • Patinka 35
  • Ačiū 1
  • Haha 2
  • Sutrikęs 2
  • Liūdnas 1
  • Už 8
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...