Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Schweppes_Power

Mašinų bagažinių tikrinimas.

Mašinų bagažinių tikrinimas teisėsaugai.  

61 balsai(-ų)

  1. 1. Gal. o gal ne?



Rekomenduoti pranešimai

Nemanai, kad teisėsauga jau ir taip "Overpowered", virš visko, turi daugiausiai komandų, daugiausiai veiklos, o žaidėjai nebeturi savo laisvės net pasidėt narkotikų ten kur nori. Leidžiama ir taip tikrint su /nark, T.R.V. su /krovinys, manau to ir pakanka, nenorėk paverst Sarg'o visišku Teisėsaugos serveriu. PRIEŠ.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Įdėja gal ir gera kuri tikrai prikeltų serverį, tačiau reikėtų ją truputį patobulinti. Realiam gyvenime niekas neina per visas mašinų bagažines ir iš eilės jas tikrina. Manau reikėtų padaryti kad teisėsauga galėtų tikrinti bagažinę tik tada kai pvz. uždeda stars už chuliganišką vairavimą arba kai atima pažymėjimą. Taipogi norėčiau pritarti kad būtų šansai 50/50 surasti narkotikus jeigu žaidėjas turi juos bagažinėje arba teisėsauga galėtų rasti ne visus narkotikus, pvz jeigu žmogus turi 20000g žolės, teisėsauga surastų tik 7500-15000g.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Įdėja gan gera bet žmones nenores taip atiduoti narkotiku manau reiketu padaryti tokia sistema kad butų galima padaryti dvigubaą dugną pvz kaip pagerinti spinta tik su mašina padaryti dvigubą dugną uz nurodyta kainą ir kad ten tilptu tam tikras kiekis narkotinių medžiagų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Prieš, tai kam tada tos mašinų bagažinės skirtos tu man pasakyk? Tai gal dar padaryk kad FTB galėtų atiminėt ginklus iš bagažinės vapšie...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...