Eiti į turinį
Erko_Malboro

SKUBA E-larč

Rekomenduoti pranešimai

8f6e2ed57bb7e8b340b13dec2ec54319162.png

 

 

Sveiki,

 

Norėčiau papasakoti apie nelabai popiuliarų žaidimą, bet pastaruoju metu daug dėmesio sulaukiančio Lietuvos žiniasklaidoje. 

 

       Skuba E-larč projektas tai virtualus Lietuvos automobilių ralio čempionatas vykstantis Richard Burns rally platformoje. Tai labiausiai realybe atitinkantis žaidimas kalbant apie fiziką (Pshysics). Fizika - tai automobilio valdymas, visi automobilio agregatai, svoriai , automobilio reguliavimas. Šis žaidimas leidžią pasijusti kaip tikram ralio pilotui. 

        Skuba e-larč tai Ralio čempionatas perkeltas į virtualią erdvę, tarkim, Lietuvoje vyksta Rally Rokiškis 2020, tai šis ralis bus perkeltas ir į RBR žaidimą. Tiek pat dopų, tokia pat kelio danga, tokios pačios automobilių klasės. Šis žaidimas etapuose sulaukia apie 150 - 200 žmonių ,tad konkurencija yra velniškai didelė.

 

Ko reikia norint pradėti varžytis?

 

1. Kompiuterinio vairo su bėgiais (Lapkės, Sekvencinės dėžės ar H pattern tipo.)

2.  Parsiūsti RBR žaidimą ir įsirašyti visus reikalingus plėtinius ir modus, viska rasite čia : https://e-larc.lt/kaip-pradeti/


Apie Save :

Esu daugkartinis etapų laimėtojas ir AWD Rookie klasės vicečempionas. Šiame projekte šių metų sezone nedalyvauju, nes turėjau reikalų gyvenime, kurie trugdė važiuoti. Kitame čempionate tikrai važiuosiu ir tikrai konkuruosiu dėl aukštesnių vietų savo klasėje ,bei turnyrinėje lentelėje. 

 

Vaizdo įrašai iš žaidimo :

 

 

 

 

 

Redaguota , redagavo Erko_Malboro
  • Patinka 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...