Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su pavaduotojais

Kokios apklausos norite kitame leidinyje?  

24 balsai(-ų)

  1. 1. Kokios apklausos norite kitame leidinyje?

    • Rašinio formos
    • Su klausimais
  2. 2. Ar norite kito leidinio?



Rekomenduoti pranešimai

ikkbTDt.png

Sveiki gerbiamieji. Štai ir vėl susitikimo. Šį kartą bus kitoks interviu nei mano dabartiniai, kokie jie bus - pamatysite apačioje. Gero skaitymo.

fCuBbVa.png


1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Serveryje pradėjau žaisti 2011 metais, tikslesnės datos nepasakysiu.
2. Kaip sužinojai apie serverį? Serverį man parodė draugai, kurie tuo metu būtent čia leisdavo laisvą laiką. Ateidavau tiesiog pasilinksminti ir prastumti laiką su draugais.
3. Koks buvo pirmas nick? O gal buvo keli? Trilo_Bit yra mano pirmoji paskyra, taip pat yra dar viena paskyra Domaz_Bit, kurią buvau susikūręs vien dėl to, jog pasiimčiau direktorių, nes ~2016, su pagrindine paskyra buvau direktorių juodajame sąraše.
4. Koks pirmasis darbas buvo su pakvietimu? Ar sunku buvo patekti? Koks buvo tuometinis to darbo direktorius? Pirmas darbas - PD, darė mini atranką. :1_grinning: Iš tikrųjų, manęs net nebūtų apklausę, kadangi atranka buvo iki pirmų 3 pasiekusių, o pasiekiau 4-tas. Išėjo taip, jog į tuos 3 patekusius pateko mano draugas, kuris visiškai nežinojo jokios informacijos apie PD darbą, ir tiesiog perleido man apklausą. Keista, jog tuometinis PD direktorius (koks V_P nebepamenu) leido taip apsikeisti. Kaip ir draugas, taip ir aš, nežinojau visiškai nieko apie PD darbą, tačiau vyko keista apklausa - visi patekę į apklausą, kartu ir aš, buvome viename TS kanale su PD direktoriumi. Net kai kiti pateko, jie pasiliko kanale. Kol direktorius mane klausinėjo, kiti patekę man tiesiog rašė atsakymus į /sms, tai tokiu paprastu būdu ir patekau į pirmąjį darbą. :1_grinning:
5. Kokio darbo turėjai savo pirmąjį įgaliotinį? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Kadangi dar tuo metu buvau mafijų/gaujų žmogus, patį pirmąjį įgaliotinį gavau Cosa Nostra mafijoje. Tuo metinio direktoriaus V_P taip pat nepamenu, kadangi įgaliotinį man "suderino" tuo metu pažįstamas draugas Martynas_Mockevicius.
6. Kokio darbo turėjai pirmąjį pavaduotoją? Pas kokį direktorių? Kadangi kaip jau minėjau, dirbdavau vien mafijose/gaujose, pirmąjį pavaduotoją gavau pas @Justas_Justis, Groove Street gaujoje. Gavosi taip, jog Justis po ~1-2 savaičių prarado direktorių, todėl valdžioje išbuvome trumpiau, nei tikėjomės.
7. Kokio darbo turėjai pirmąjį direktorių? Pirmasis mano direktoriavimas buvo 2015 metais, tuo metu gavau Cosa Nostra mafijos direktorių. Pati pirma valdžia buvo pati sunkiausia, o ypač tokioje srityje. O sunku buvo todėl, kadangi pirmąjį direktorių gavau pirmiau, nei pirmąjį pavaduotoją ir į valdžią atėjau su labai maža patirtimi. Buvau ir esu labai dėkingas tuometiniam pavaduotojui @Mccarei_Tfozzi, kad padėjo man su pirmu direktoriavimu ir jo dėka, valdžią buvo laikyti žymiai lengviau.
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Atsakysiu paprastai ─ ne. Kaip visi žino, Taksi darbe nėra kažkokios įtampos ar spaudimo, visi darbuotojai yra draugiški, malonūs ir paklusnūs, @Jason_Derulo ir įgaliotiniai puikiai tvarkosi savo pareigose, todėl tai labai palengvina vadovavimą.
9. Ką darote, kad darbuotojai darbe pasiliktų ilgą laiko tarpą? Konkrečių priemonių, jog galėčiau įvardinti, netaikome. Tačiau manau kaip ir kiekviename darbe, stengiamės palaikyti gerą ir darbingą atmosferą darbe, skatinam darbuotojus, bedravimą ir panašiai.
10. Kokie tavo tikslai serveryje? Galbūt ketini pasiekti kažką daugiau? Būtent šiuo metu esu patenkintas ten, kur esu, o kaip bus ateityje, pagyvensim pamatysim. :1_grinning:
11. Kaip manai, ar serveryje reikėtų kažką pakeisti? Konkrečiai idėjų ar pakeitimų serveriui neturiu, tačiau palaikau Kornio siūlytą įdėją ─ reiktų apmokestinti /tpd teleportą (padidinti teleporto kainą, mafijoms/gaujoms palikti 1.000 eur), tokiu būdu galbūt padidėtų iškvietimų skaičius Taksi firmoms, žaidėjai nebe taip laisvai teleportuotųsi į darbų bazes.
12. Kokie patarimai būtų kitiems žmonėms, kurie ketina kilti aukščiau?
 Mano patarimas manau būtų toks ─ siekiant valdžios, neskubėdami kilkit laiptais, semkitės patirties ir iškarto nešokit aukščiau bambos. Man taip nutiko su pirmu direktoriavimu, į valdžią atėjau neturėdamas jokios vadovavimo patirties, o šis faktorius labai apsunkino visą darbą ir direktoriavimą.

YDPqLca.png

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Serveryje pradėjau žaisti 2014 metais.
2. Kaip sužinojai apie serverį? Klasiokas papasakojo, tai labai sudomino.
3. Koks buvo pirmas nick? O gal buvo keli? James_Norvil
4. Koks pirmasis darbas buvo su pakvietimu? Ar sunku buvo patekti? Koks buvo tuometinis to darbo direktorius? Pirmą kartą įsidarbinau į gaują pas Mccarei_Tfozzi, jis buvo The Ballas lyderis.
5. Kokio darbo turėjai savo pirmąjį įgaliotinį? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Mafijos įgaliotinį turėjau daug kartų, o jeigu normalaus darbo, tai FTB įgaliotinis, pas Mantas_Floidas, Ernestas_Poker, Ebullet_Bulve
6. Kokio darbo turėjai pirmąjį pavaduotoją? Pas kokį direktorių? SWAT pavaduotojas, pas Cesar_Cielo (dabar)
7. Kokio darbo turėjai pirmąjį direktorių? Mano pirmą valdžią tai buvo The Ballas
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Iš pradžių buvo sunku, bet po to lengviau.
9. Ką darote, kad darbuotojai darbe pasiliktų ilgą laiko tarpą? Darau atnaujinimus, darau veiklas, kad darbuotojams būtų įdomų.
10. Kokie tavo tikslai serveryje? Galbūt ketini pasiekti kažką daugiau? Norėčiau tapti kažkokios teisėsaugos direktoriumi.
11. Kaip manai, ar serveryje reikėtų kažką pakeisti? Ne
12. Kokie patarimai būtų kitiems žmonėms, kurie ketina kilti aukščiau? Norint kažką pasiekti, reikia gauti pasitikėjimą nuo valdžios ir tada viskas pavyks, o jeigu jus labai to prašysit jūsų šansai bus mažesni. Reikia būti aktyvus, nebijoti bendrauti per DC/TS, vesti įdomias veiklas, siūlyti pasiūlymus valdžiai.


06rXXfF.png

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Serveryje pradėjau žaisti 2019 metais rugpjūčio 19 dieną
2. Kaip sužinojai apie serverį? Serverį jau senai žinojau, bet nežaisdavau sampo tuo metu, buvau paniręs į mokslus ale ir cesiuką
3. Koks buvo pirmas nick? O gal buvo keli? Pirmasis nickas buvo ir yra Lukas_Velka aišku turiu dar ir kitą accountą, kuris yra šiaip for fun, nieko rimto ten nėra.

4. Koks pirmasis darbas buvo su pakvietimu? Ar sunku buvo patekti? Koks buvo tuometinis to darbo direktorius? Pirmasis darbas su pakvietimu buvo F.T.B pas Lukas_Green, ir pavaduotoją Eimantas_Remix jeigu neklystu, dėl patekimo tikrai buvo gan sunku, nes turėdamas tik 30k xp, nieko nežinodamas apie darbus ėjau į pirmą atranką, kurią pamačiau, bet iš pirmo karto patekau tai gal čia buvo laimės dalykas.

5. Kokio darbo turėjai savo pirmąjį įgaliotinį? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Pirmąjį savo igaliotinį pasiekiau pas @Mister_Taksi 2020 birželio mėnesį, o pavaduotojo V_P neprisimenu arba Qnertas arba Kobe_Justas
6. Kokio darbo turėjai pirmąjį pavaduotoją? Pas kokį direktorių? Pirmasis ir dabartinis darbas kuriame gavau pavaduotoją tai yra T.R.V, direktorius TRW Gang įkūrėjas @Joe_Bidden
7. Kokio darbo turėjai pirmąjį direktorių? Pirmo direktoriaus dar neturėjau, bet ateityje gal užsitarnausiu direktoriaus postą, jeigu nebūsiu leavinęs ir nepasikeisk gyvenimo planai.
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? TRV darbui nėra sunku vadovauti, visi yra normalūs, vieną kartą pasakai ir nebedaro nesąmonių, tad nereikia nei pyktis nieko visas chill žodžiu
9. Ką darote, kad darbuotojai darbe pasiliktų ilgą laiko tarpą? Na čia realiai aš atsakymo neturiu į šita klausimą, pvž nei aš nei biddenas neverčiam darbuotojų dirbti per prievartą ar kuo ilgiau, galbūt jiems patinka TRV darbas ir todėl lieka ilgiau, dažnai būna discorde žmonių, gal vien tas bendravimas palieka darbuotojus ilgiau darbe.
10. Kokie tavo tikslai serveryje? Galbūt ketini pasiekti kažką daugiau? Savo tikslus esu pasiekęs serveryje kokius norėjau, kažką daugiau gal ir sieksiu bet nežinau dar dėl to.
11. Kaip manai, ar serveryje reikėtų kažką pakeisti? Dėl serverio gerovės nemanau kad kažką reikėtų keisti bent mano nuomonę.
12. Kokie patarimai būtų kitiems žmonėms, kurie ketina kilti aukščiau? Savo patirtimi galiu sakyti kad jeigu nori kuo aukščiau kilti reikia ilgiau padirbti tame darbe kuriame nori kažkokių pareigų, rodyti aktyvumą, bet ne vien minutėm, bet ir idėjom, į tai atsižvelgia dauguma direktorių, manau.


KiVTMfx.png

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Patį pirmąjį accountą susikūriau berods 2013 metais ×_×

2. Kaip sužinojai apie serverį? Realiai viskas paprasta - Tuo metu, kai buvau visiškas kid'as, sargą žaide mano vyresnis brolis bei šiaip vyresni draugeliai, kadangi man u*******o žaist tik 1.6, todėl pagalvojau, kad reik ir man pasibandyt, taip ir užkabino 

3. Koks buvo pirmas nick? O gal buvo keli? Pirmasis buvo Deividas_Deluxe, bet kaip jau ir sakiau buvau vaikas todėl ir smegenys dar neveikė taip, jog būčiau kažką pasiekęs. O nick'u pas mane buvo nemažai, mėgdavo jie keistis pas mane :1_grinning:

4. Koks pirmasis darbas buvo su pakvietimu? Ar sunku buvo patekti? Koks buvo tuometinis to darbo direktorius? Reeeaaaliai neįsivaizduoju, kadangi buvo reeealiai jau žiauriai senai, tačiau man atrodo kad Taxi, jei gerai pamenu 1-oji firma, su draugeliu nuėjom pabandyt ir užkabino, tačiau direktoriaus nepamenu dabar, gaaal Passatas, tiesą sakant neįsivaizduoju. Bet pati atranka nebuvo sunki, kadangi buvau ne vienas. Aišku atkalėm mes tas temas, kadangi labai norėjom patekt, beet per Skype padėjom vienas kitam :1_grinning:

5. Kokio darbo turėjai savo pirmąjį įgaliotinį? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Realiai - Neesu turėjęs įgaliotinio ar valdžios pareigų už mafijų/gaujų ribų. Pirmasis įgaliotinis tikriausiai buvo gautas pas @Afigenas_Mantas "The Ballas", gaujoj, kai dar buvo viena pirmesnių jo valdžių, o pavas buvo @Augis_Darty -vieni linksmiausi laikų sarge. #NoCap

6. Kokio darbo turėjai pirmąjį pavaduotoją? Pas kokį direktorių? Pirmasis pavaduotojaus postas pas mane buvo "The Ballas" gaujos pas @Black_Umo, nepasakyčiau jog valdėm Los Santos miestą, tačiau faktas jog velniškai gerai praleidom laiką (Jei neklystu aš toj valdžioj gavau vdb (-_-)) 

7. Kokio darbo turėjai pirmąjį direktorių? Pirmasis mano direktoriaus buvo "Immortal" mafijos, na ir žiūrint į mano valdžių praeitį, manau galima pastebėt jog būtent ta mafija man gan stipriai prigijo (! _!) 

8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Faktas, įtemptas karas, krūvą kalbančių žmonių vienas per kitą, nėra lengva visus sureguliuot, sustatyt į vietas, o  ir šiaip ne visi mėgėjai klausytis, tačiau kai visi pagauna tą tempą, įsivažiuoja į veiksmą, rezultatai kalba patys už save. 

9. Ką darote, kad darbuotojai darbe pasiliktų ilgą laiko tarpą? Tai, kad nieko o_O. Šitos sritys yra dažniausiai laikinos, kol neatsiranda galimybių hebrai šokt į kitus darbus, bet dažniausiai grįžta su antrais acc ir taip ir lieka. O taip tai nežinau, gal karai, bendravimas su chebra, nežinau kas juos verčia pasilikt, ištikimi ir tiek :1_grinning:

10. Kokie tavo tikslai serveryje? Galbūt ketini pasiekti kažką daugiau? Kažkada buvau sau išsikėlęs tikslą ir aš jo pasiekiau, gavau valdžią ir ne vieną, daugiau aš nelabai ko čia ir siekiu, apart gero laiko praleidimo, gal kada norėsis pašokt žingsniu aukštyn nusikalstamam pasauly, tačiau manau dar negreitai

11. Kaip manai, ar serveryje reikėtų kažką pakeisti? Manau jau nelabai ir yra čia prasmės, serveris miršta ne todėl, kad trūksta kažkokių atnaujinimų, o todėl, kad, nu C'MON chebra, 2020 metai, jau sampas kaip ir į pavėsį eina :1_grinning:

12. Kokie patarimai būtų kitiems žmonėms, kurie ketina kilti aukščiau? Nenuleiskit ranku, nesigavo pirma kartą, gausis antrą, nesigavo antrą - Gausis trečią, svarbiausia nebijot bandyt, galų gale, nieko nepasiekia tie - kurie nebando ^.^ 

u5jlWnz.png

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Žaidimo pradžia prasidėjo 2012 metais
2. Kaip sužinojai apie serverį? Labai sudėtinga atsakyti į šį klausimą, tiesa pasakius nelabai prisimenu, tikriausiai tai buvo kažkokia tai reklama.
3. Koks buvo pirmas nick? O gal buvo keli? Pirmas, bei pagrindinis mano slapyvardis ir buvo - Giedrius_Gangs.
4. Koks pirmasis darbas buvo su pakvietimu? Ar sunku buvo patekti? Koks buvo tuometinis to darbo direktorius? Mano žaidimo pradžia prasidėjo orentuotas į mafijas/gaujas, tai buvo kažkuris iš šių darbų, sunku tiksliai atsakyti konkrečiai. Tuo metu buvo liaudiškai sakant "prasimušti" į šią sritį taipogi sunku, aš buvau niekuo išskirtinis žaidėjas, todėl ir man buvo sunku :12_slight_smile:, direktoriaus tiksliai nepavyks prisiminti, bet pagrindiniai tuo laiku žaidejai. 
5. Kokio darbo turėjai savo pirmąjį įgaliotinį? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Pirmasis įgaliotinis buvo "Cosa Nostra" mafijos, direktorius Diesel_Drift, smagu iki šiol prisiminti šiuos laukinius laikus :1_grinning:
6. Kokio darbo turėjai pirmąjį pavaduotoją? Pas kokį direktorių? Pavaduotojo postas taipogi buvo pirmasis mafijose/gaujose, tiksliau būtų "The Ballas" gaujos, pas direktorių Paulius_Nation, bėgant laikui pradėjau dairytis į teisėsaugos sritį, šioje srityje pradžia valdžios prasidėjo nuo "Kariuomenės" pavaduotojo, jei nesuklysiu pas Beliunas_Justas.
7. Kokio darbo turėjai pirmąjį direktorių? Kalbant apie direktoriaus postus, taipogi nebus staigmena kad pirmasis buvo gaujose :1_grinning:, "The Ballas" gaujos direktorius, kalbant teisėsaugos srityje "FTB".
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Kiekvienam naujam direktoriui naujos pareigos yra išbandymas jėgų, taipogi aš buvau ne išimtis, pradžioje be abejo buvo sunku vadovauti, žinoti kiekvieną taisyklę, nepadaryti kritinių klaidų.
9. Ką darote, kad darbuotojai darbe pasiliktų ilgą laiko tarpą? Na tiesą pasakius čia ne visada priklauso nuo direktoriaus ar pavaduotojo, žaidėjai keičia darbus dėl įvairiausių priežasčių, vieni ateina išbandyti nauja sritį, kiti ateina ne su geriausiais norais, jeigu žaidėjai ateina su rimtais iškeltais sau tikslais tai jie ir lieka, nereikia jų labai papildomai skatinti, svarbiausiai, kad būtų visiems darbuotojams suteiktos vienodos galimybės.
10. Kaip pasiekei moderatoriaus privilegijas? Ar sunku buvo pirmomis dienomis tvarkytis? Ar patinka turėti tokias pareigas? Moderatoriaus pareigų siekimas užtrunka gan nemažai laiko, visi matome kad renkami yra dažniausiai kas metus. Man teko kandidatuoti į šias pareigas 2 kartus, pirmąjį kartą pritrūko visai nedaug, bet tačiau nepavyko pasiekti, antrasis kartas buvo sėkmingesnis, bei tapau moderatoriumi.  Pirmosios dienos buvo labai daug klausinėjimo kolegų, ar galima bausti už tam tikrus dalykus ir t.t, bet su laiku visi įsivažiuojam. Be abėjo kad patinka turėti šias pareigas, tikriausiai kiekvienas žmogus kuriam kas nors nepatinka, tai jis tuomet tenai neužsibūna.
11. Kokie tavo tikslai serveryje? Galbūt ketini pasiekti kažką daugiau? Planų visuomet yra, jeigu neturėtume ateities vizijos žaidimas taptų visiškai neįdomus, ar planus pavyks įgyvendinti, pamatysim ateityje.
12. Kaip manai, ar serveryje reikėtų kažką pakeisti? Žaidėjų vis mažėja, kažkokių naujovių tikrai reikėtu, tiksliai įvardinti kas tai galėtų būti sunku pasakyti, bet turime turėti galvoje kad žaidimas vis dėlto ne vienerius metus skaičiuoja, tai natūralus procesas.
13. Kokie patarimai būtų kitiems žmonėms, kurie ketina kilti aukščiau? Svarbiausias bei pagrindinis patarimas, nenuleisti rankų, nors ir kiek kartų gali nepasisekti, bet galiausiai užsispyrimas, bei noras pasiekti kažkokių tai pareigų - pasiteisins, ir beliks jus pasveikinti. :12_slight_smile:


NfG2PcJ.png

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? - 2011 vidurio kažkur
2. Kaip sužinojai apie serverį? - cs serveryje reklamavo urlakis dar tuo metu :1_grinning:
3. Koks buvo pirmas nick? O gal buvo keli? - Šitas mano nick ir buvo pirmas ir paskutinis aš niekad nežaidžiau už kitus acc
4. Koks pirmasis darbas buvo su pakvietimu? Ar sunku buvo patekti? Koks buvo tuometinis to darbo direktorius? Pirmas darbas buvo Policija pas Vygis_Belgas ir Bonapart_Gonzales 2011 metais dar tai mane paėme tiesei į SPD :1_grinning:. Tuo metu SPD darbas buvo kažkas wow, o ten buvo mano pirmas darbas kažkuom aš Belgui patikau, dėl to ir paėme, nes aš prieš PD buvau Konkurentas. Pats geriausias klubas buvo serve. Konkurentus buvo sunkiau patekt nei į kažkokį darbą ten tik elitas tipo rinkosi.
5. Kokio darbo turėjai savo pirmąjį įgaliotinį? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? - Net nepamenu kada jie atsirado nes 2015 dar nebuvo igl tai net neatsimenu šito :1_grinning:
6. Kokio darbo turėjai pirmąjį pavaduotoją? Pas kokį direktorių? - 2012 Pas Laurynas_Gerkanas Armijos Pavaduotojas buvau ir tapau paskui Direktoriumi
7. Kokio darbo turėjai pirmąjį direktorių? - 6 klausime atsakiau
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? - Ne, teisėsaugai visi sako sunku, sunku, bet man ką žn labai patinka ir lengva viskas 
9. Ką darote, kad darbuotojai darbe pasiliktų ilgą laiko tarpą? - Motyvuoju juos jog dirbtų -  algomis, paskui stengiuosi jų tik nebaust visada, kad visi sutartu ir t.t.
10. Kokie tavo tikslai serveryje? Galbūt ketini pasiekti kažką daugiau?- Aš jau per senas čia kažką galvot, spėjau aš čia viskuom jau pabūt tai kaip ir nėra tų tikslų :12_slight_smile:
11. Kaip manai, ar serveryje reikėtų kažką pakeisti?- Reikėtų savininkų, kurie skriptintų daugiau, nes Bumeris jau atleidęs bulkas per daug
12. Kokie patarimai būtų kitiems žmonėms, kurie ketina kilti aukščiau? - Niekada nepasiduoti ir nors nesiseka nenuleisti rankų ir bandyti vėl ir vėl


eITfFq4.png

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? - 2010 nuo pat starto. tik mažai xp, nes pripažinkim buvo žymiai įdomesnių žaidimų kurie irgi tuo tarpu startavo, lolas, minecraft buvo populerus ir t.t. :1_grinning:
2. Kaip sužinojai apie serverį? - Draugas pasakė
3. Koks buvo pirmas nick? O gal buvo keli? - Šitas ir buvo pirmas
4. Koks pirmasis darbas buvo su pakvietimu? Ar sunku buvo patekti? Koks buvo tuometinis to darbo direktorius? -  Buvo apsauga, patekau tikrai nesunkiai, nes tada tiesiog random gali pakviesti, o draugelis buvo drk tada ir taip pakvietė :1_grinning:
5. Kokio darbo turėjai savo pirmąjį įgaliotinį? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? - Ginklų prekeiviai pas Emilis_Evil ir Vytenis_Blaack
6. Kokio darbo turėjai pirmąjį pavaduotoją? Pas kokį direktorių? - Apsauga, šitas pavaduotojas pirmasis
7. Kokio darbo turėjai pirmąjį direktorių? - Neturėjau dar :33_unamused:
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Tikrai ne, bet būna momentų, kad sudėtinga susitvarkyti, bet pareki ir gana :1_grinning:
9. Ką darote, kad darbuotojai darbe pasiliktų ilgą laiko tarpą? - Bendrauti su jais kaip su draugais, tačiau tai po to kainuoja nervų, nes būna pradeda neklausyti
10. Kokie tavo tikslai serveryje? Galbūt ketini pasiekti kažką daugiau? - Gal kada moderatorių paprastą ar globalą, o šiaip žaidžiu čia tik dėl smagumo, nes nuo competitive žaidimų palaikai slinksta :1_grinning:
11. Kaip manai, ar serveryje reikėtų kažką pakeisti? - Nelabai, nors ir ekonomika žlugus, bet jeigu ką pakeis tai žlugs serveris, bet visai būtų smagu pamatyti kokį naują darbą arba naujų dalykų į kuriuos būtų galima investuoti, pvz kaip dabar yra mašinos, daiktai, namai, tai dar, kad kažkas būtų:1_grinning:
12. Kokie patarimai būtų kitiems žmonėms, kurie ketina kilti aukščiau? - Nesistengti per daug ir nenardyti, draugiškai bendrauti ir ignoruoti debilus:1_grinning:


kNYDpnf.png

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Serveryje mano kelias prasidėjo gūdžiais 2010 metais, pradėjau žaisti iš klasioko nusipirkęs accountą su 100k xp, pražaidžiau apie 2-3metus ir tiesiog atsibodo, nes būdavau dar jaunas ir nelabai gaudydavausi kas kur. Tada apie 2014 metus grįžau ir nusprendžiau pradėti nuo 0, susikūriau šitą accountą ir pradėjau žaisti.
2. Kaip sužinojai apie serverį? Apie serverį sužinojau iš savo klasioko, kuris man ir pardavė accountą, mes su juo kartu pradėjom žaisti čia.
3. Koks buvo pirmas nick? O gal buvo keli? Pirmo nick viešinti nenoriu, nes accountas buvo pavogtas ir padaryta daug nuostolio iš jo, tai galima sakyti, kad pirmas nick buvo Domas_Cortez.
4. Koks pirmasis darbas buvo su pakvietimu? Ar sunku buvo patekti? Koks buvo tuometinis to darbo direktorius? Pirmas darbas su pakvietimu su naujuoju accountu buvo Medikai, direktorius berods buvo Ignas_Ramas, o su savo dar senesniu accountu pradėjau savo karjerą Cosa Nostra pas tuometinį direktorių Andrius_Fantazy. Patekti buvo sunku, nes buvau naujas asmuo, tačiau mano draugas jau buvo su jais draugais, todėl jis mane ''prastūmė'' į mafiją.
5. Kokio darbo turėjai savo pirmąjį įgaliotinį? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Pirmasis įgaliotinis tapau apie 2015tais metais armijoje pas direktorių Vincas_Carter, pavaduotojo buvo Nodzius_Samperis. 
6. Kokio darbo turėjai pirmąjį pavaduotoją? Pas kokį direktorių? Pirmąjį pavaduotoją gavau taip pat armijoje, pas tuometinį direktorių Gytis_Lmfao.
7. Kokio darbo turėjai pirmąjį direktorių? Pirmąjį direktorių gavau įdėjęs labai daug laiko ir labai daug darbo, tai buvo FTB direktorius.
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Priklausomai nuo tavo pačio pažiūrų ir supratimo bei patirties. Pirmos valdžios būna ypatingai sunkios, ypač mafijose ar teisėsaugose, kur reikia valdytį didelį būrį žmonių, tačiau su kiekviena nauja valdžia įgauni naujos patirties ir supratingumo, dabar valdžioje esu apie 10tą kartą ir galiu pasakyti, kad po truputi galiu pilnai kontroliuoti komandą, kas mano manymu yra visai neblogai tik per tokį mažą kiekį valdžių.
9. Ką darote, kad darbuotojai darbe pasiliktų ilgą laiko tarpą? Darbuotojų nepriversi pasilikti darbe ilgą laiką, jie ateina ir išeina, todėl direktoriai ir daro atrankas, daryti nedarau nieko, mafijose tiesiog jau nuo senų laikų yra susiformavęs draugų ratas ir visi kaip be paskatinimų pasilieką darbe ilgą laiką, o teisėsaugoje darbuotojus galima skatinti premijomis, užduotimis, misijomis, galimybėmis kilti kuo aukščiau, kas ir padaro šį serverį unikalų bei smagia vieta žaisti.
10. Kokie tavo tikslai serveryje? Galbūt ketini pasiekti kažką daugiau? Šiuo metu serveryje yra labai didelis kiekis cheaterių, o aš cheatuose nusimanau, todėl mano tikslas šiuo metu yra patekti i anti cheat komandą ir užkirsti kelią cheateriams.
11. Kaip manai, ar serveryje reikėtų kažką pakeisti? Manau reikėtų nepakeisti, o tiesiog atnaujinti. Atnaujinti taisykles, pridėti naujų taisyklių, panaikinti nusistovėjusią tvarką ir ją šiek tiek pakeisti, kas šiuo sunkiu viruso metu gali padėti, kadangi serveris šiuo metu yra aktyvus, bet nebe toks aktyvus kaip buvo seniau, todėl manau, pakeistos taisyklės, galbūt pakeista valdžia atneštų serveriui tik laimės akimirkų.
12. Kokie patarimai būtų kitiems žmonėms, kurie ketina kilti aukščiau? Svarbiausia gavus aukštesnį postą nepamiršti žmonių kurie yra kartu su tavimi, jie visada tave ir lydės visą gyvenimą jeigu turi normalią kompaniją, dar galiu patarti, kad nereikia niekam niekada nelysti į šikną.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dėkoju šiems žmonėms už intervių. O dabar balsavime turėsite nuspręsti kokio norite kito leidinio, t.y rašinio formos ar tokio, kur reikia atsakyti į klausimus, kaip šis?
Na, o jūs galite laikraštį paremti pinigais, kuriuos aš dalinsiu serveryje darydamas event'us. Viskas ką jums tereikia padaryti, tai susisiekti su manimi žaidime (/sms Sweet_Brother) ir įteikti pinigus.
Jeigu kas nors iš pavaduotojų nori būti aprašytas, tai susisiekite su manimi forume asmenine žinute. 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...