Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su įgaliotiniais

Rekomenduoti pranešimai

qBDKWP7.png

Sveiki visi. Taigi nesimatėm apie ~1 savaitę. Tai yra todėl, nes viskam reikia laiko pasiruošti. Kadangi daugelis jūsų  nubalsavo, kad interviu norite su klausimais, tai bus su jais. Taigi galime pradėti

cLqZn1O.png

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Serveryje pradėjau žaisti 2018 metais, su pora leavų ir grįžau šiais metais.

2. Kaip sužinojai apie serverį? Per draugus.

3. Kokia pirma paskyra buvo? Šį yra vienintelė mano paskyra.

4. Koks pirmasis darbas su pakvietimu? Kas buvo direktorius ir pavaduotojas? Pirmas darbas su pakvietimų buvo Radistai tuometinis direktorius buvo Andrejus_Pupsas pavaduotojo nepamenu.

5. Ar esi buvęs kokio nors darbo įgaliotinis? Kiek laiko? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Kokie tai buvo darbai? Vienintelis darbas kuriame esu įgaliotinį gavęs ir esu jame tai va mechanikai. Esu nuo spalio 14 iki šiol.

6. Ar esi buvęs kokio nors darbo pavaduotojas? Pas kokį direktorių? Nesu.

7. Ar esi buvęs kokio nors darbo direktorius?  Juolab nesu.
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Ne svarbiausia sutarti su kolegomis.
9. Ar žmonės pasilieka darbe ilgą laiko tarpą? Yra tokių, kurie trumpai pabūna tiesiog pasimėginti darbą, o yra ir tokių, kurie net ir metus išdirbę.
10. Ar planuoji ateityje iš įgaliotinio pareigų kilti aukščiau? Kiekvienas gaudamas įgaliotinį mėgina siekti kažko daugiau čia faktas

11. Kokia veikla šiuo metu užsiimi serveryje? Esu įgaliotinis bei greitojo būrio vadas.

12. Ar norėtum gauti moderatoriaus pareigas? Ne, nes tiesiog man nebūtų laiko tokiom pareigom. Reikia žiūrėti į gyvenimą ne į žaidimą.

13. Ar ateityje planuoji siekti DPKT pareigų? Tikrai kad ne šios pareigos yra reikalaujančios per daug laiko ir pastangų.

14. Ką galėtum pasakyti žmonėms, kurie planuoja ateityje kilti karjeros laiptais? Svarbiausia yra stengtis ir užsibrėžti savo tikslus, kad galėtum siekti kažko.
15. Ar tavo manymu reikėtų ką nors keisti serveryje? Čia jau nieko nepakeisi, serveriui 10 metų.


2AdyMxz.jpg


1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Pradėjau 2017-03 kažkur žaisti.

2. Kaip sužinojai apie serverį? Kažkaip vaikščiojau po lietuviškus serverius ir žiūriu šitas su daugiausia žaidėjų.

3. Kokia pirma paskyra buvo? Šita pirma buvo bus ir yra.

4. Koks pirmasis darbas su pakvietimu? Kas buvo direktorius ir pavaduotojas? Taksi II firma Direktorius buvo Ernis_Cmuok jei neklystu o pavaduotojas Ernestas_World.

5. Ar esi buvęs kokio nors darbo įgaliotinis? Kiek laiko? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Kokie tai buvo darbai? Šitą įgaliotinį gavau pirma kartą pas Direktorių Jason_Derulo ir Pavaduotoją Trilo_Bit,  juo esu nuo 2020-10-26.

6. Ar esi buvęs kokio nors darbo pavaduotojas? Pas kokį direktorių? Neesu.

7. Ar esi buvęs kokio nors darbo direktorius?  Neesu.
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Nu nežinau, tiek tas įgaliotinis ir vadovauja čia.
9. Ar žmonės pasilieka darbe ilgą laiko tarpą? Kartu su manim  gal 7 žmonės čia labai ilgai dirba, bet šiaip daugelis įsidarbinę čia vos mėnesį ištveria daugiausiai 1 arba 2 savaites 
10. Ar planuoji ateityje iš įgaliotinio pareigų kilti aukščiau? Planuoju jei kažkas pavyks.

11. Kokia veikla šiuo metu užsiimi serveryje? Šio metu realiai nieko tik tarpininkauju arba šiaip lakstau su savo Pitaku (Sentineliu)

12. Ar norėtum gauti moderatoriaus pareigas? Nu čia realiai klausimas ar norėčiau, labai daug darbo yra.

13. Ar ateityje planuoji siekti DPKT pareigų? Jas pasiekti reikia kad esantys DPKT pasitrauktu iš savo pareigų, o kad bent vienas narys pasitrauktu čia yra labai mažai šansų.

14. Ką galėtum pasakyti žmonėms, kurie planuoja ateityje kilti karjeros laiptais? Kad pasiekti kažką reikia stengtis ir nenuleist rankų jeigu motyvacijos ir noro yra.
15. Ar tavo manymu reikėtų ką nors keisti serveryje? Manau jog reiktu trinti swatus.

@Drift_Dievas buvo antrasis žmogus, kuris sako, kad aš esu įgaliotinis, o ne pavaduotojas. Nors ten buvo mano nusiųstas kaip pvz... (Ak tie sarginiai:1_grinning:)

Sp3s8LU.png


 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Ooj, gerais, senais laikais.. 2011 metais prasidėjo visas mano kelias sampe, kartu ir sarge. Labai džiaugiuosi, kad šito žaidimo nepraleidau pro akis, nes manau daug būčiau praradęs.

2. Kaip sužinojai apie serverį? Draugas papasakojo apie šį serverį ir kai kartu prisėdom, negalėjom atsitraukt, lauke net aptarinėdavom savo planus sarge :1_grinning:

3. Kokia pirma paskyra buvo? Pati pirma buvo registruota su berods mano vardu ir pavarde, po kažkiek laiko susikūriau Drift_Black, pasikėliau ten virš 100k xp, bet ganėtinai ilgai juos kėliau. Galiausiai išėjo taip, kad daviau prisijungti kitam buvusiam draugui ir jis pakeitė slaptažodį, tada iškilo Rimvydas_Evil :12_slight_smile:

4. Koks pirmasis darbas su pakvietimu? Kas buvo direktorius ir pavaduotojas? Pats pirmas mano dirbtas darbas buvo pas direktorių @Lava_Master, o pavaduotojas tada buvo Gega_Nezinau. no cap, tai buvo labai gera valdžia. Abu labai draugiški, būdavo galima apie daug ką pabendrauti :12_slight_smile:

5. Ar esi buvęs kokio nors darbo įgaliotinis? Kiek laiko? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Kokie tai buvo darbai? Esu įgaliotiniu buvęs penkis kartus. Pirmąjį įgaliotinį gavau kažkur po 7 metų žaidimo serveryje, nes nebūdavau tas žmogus, kuris kažkur labai ilgai išdirbtų, darbus keisdavau, nes pabosdavo arba neturėdavau laiko, leavindavau, bet po pirmojo įgaliotinio gavimo pradėjau dažniau dirbti darbuose, kažko siekti. Taigi, įgaliotinį gavau 2018 metų gruodžio mėnesį, taksi pirmoje firmoje, kai @Ernestas_Camaro buvo direktorius. Tai buvo visiškai nauja patirtis, daug įspūdžių. Antrąjį įgaliotinį gavau po kažkur pusantrų metų, nes nelabai buvo laiko sargui, vis kažką kito atrasdavau :1_grinning: Taigi antrasis įgaliotinis buvo Policijos Departamente šiais metais, birželio mėnesį, pas direktorių @Mode_Perg, o tuo metu pavaduotojas buvo @Daw_Son. Šis įgaliotinis teisėsaugos srityje man buvo pirmas, tai apsiprasti buvo sunkoka, bet tikrai labai įdomu. Trečiasis ir ketvirtasis įgaliotinis buvo apsaugoje, birželio-liepos mėnesiais, pas direktorių @Kobe_Justas, tuometinį pavaduotoją @Jason_Qnert ir sekantį kartą @Jason_Qnert, pavaduotoją @Deividas_Bayern. Na, o dabar, nuo rugpjūčio mėnesio dirbu ginklu prekeiviu, ir po šiek tiek daugiau, nei mėnesį darbo, gavau įgaliotinį pas direktorių @Bige_Murcialago ir pavaduotoją @Max_Skill. Čia man tikrai labai patinka, tiesiog puikus kolektyvas. Žodžiu, niekada nenuobodu.

6. Ar esi buvęs kokio nors darbo pavaduotojas? Pas kokį direktorių? Ne, dar tokio šanso gavęs nesu.

7. Ar esi buvęs kokio nors darbo direktorius? Dar ne.
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Toks čia jau ir tas vadovavimas, vis pažiūriu darbuotojus, sutvarkau temas forume, palaikau aktyvumą. Lengva labai, visi supratingi, žino kaip dirbti savo darbą, problemų tiesiog nėra. #DŽIPI ŠAIKA.
9. Ar žmonės pasilieka darbe ilgą laiko tarpą? Na, priklauso nuo pačio darbo ir valdžios. Yra darbų, kur pradirba (arba net nepradirba) minimalų laikotarpį ir palieka, yra tokių, kurie pasilieka ilgiau. Bet ginklų prekeiviuose visi tikrai ilgai pasilieka.
10. Ar planuoji ateityje iš įgaliotinio pareigų kilti aukščiau? Tikrai taip, norisi kažko naujo :12_slight_smile:

11. Kokia veikla šiuo metu užsiimi serveryje? Realiai kalbant, visokia. Keliu ridą savo voodoo, stuntinu su savo geriausiu NRG, kai pritrūksta veiklos pradedu imti iškvietimus. Šiaip dar kartais pažvejoju.

12. Ar norėtum gauti moderatoriaus pareigas? Žinoma, kodėl gi ne. Norėti galima, niekas per galvą neduos.

13. Ar ateityje planuoji siekti DPKT pareigų? Na taip toli nepagalvojau, nes dabartinė komanda nusistovėjusi ir labai gerai atlieka savo darbą, tai nemanau ar kada pasitrauks, o jeigu pasitrauks, tai yra tikrai daugiau šansų turinčių žmonių.

14. Ką galėtum pasakyti žmonėms, kurie planuoja ateityje kilti karjeros laiptais? Jeigu pareigų negaunat, bet jų norit, tai nepasiduokit. Gal ir skamba banaliai, bet su laiku viskas ateina. Kartais tenka palaukti ilgiau, bet vis kažkada aukštesnes pareigas gausite. Viskam reikia laiko, noro, motyvacijos bei gerų santykių su kitais, darbuose prireikia aktyvumo, idėjų.
15. Ar tavo manymu reikėtų ką nors keisti serveryje? Na, nors ir atrodo neįmanoma, bet tikrai daug kas galėtų pritarti, kad reikėtų kažką daryti, kad pamažinti nelegalių modifikacijų naudojimą serveryje, grąžinti tokius mafijų/gaujų karus, kurie buvo prieš daug metų. Dėl naujokų ir žmonių, kurie kartais neturi ką veikti, rengti visokius eventus, kaip anksčiau. Ko labiausiai reikėtų, tai daugiau visokių atnaujinimų iš @Admin_Bumeris, nes žaidžiame, norime kažko naujo, nenorime, kad atnaujinimai taip po truputį būtų rečiau ir galiausiai visai dingtų. Toliau viskas gerai, daugiau kol kas nežinau ką keisti, neateina į galvą dabar, bet pagalvojus, tikrai minčių ateitų.

O taipL @Lava_Master esu matęs jį taksi valdžioje, bet gaila neteko pas jį padirbėti.... Galėtų grįžti į serverį. Beje @Rimvydas_Evil buvo 3 žmogus, kuris sako: aš esu įgaliotinis, o ne pavaduotojas. (Really, nežinojau, čia tai geras:1_grinning:). Kaip visada nesuprato, kad mano buvo duotas pvz. Ak tie sarginiai...:1_grinning:

kctrAlp.png

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Pradėjau žaisti maždaug 2015 metais

2. Kaip sužinojai apie serverį? Draugai pasikvietė pažaisti ir taip prasidėjo viskas

3. Kokia pirma paskyra buvo? Bronix_Gtacraft kuria dabar ir naudoju

4. Koks pirmasis darbas su pakvietimu? Kas buvo direktorius ir pavaduotojas? Jeigu apskritai tai pirmas darbas buvo Cosa Nostra, valdžios tiksliai nepamenu nes gan senai buvo, o jeigu be mafijų tai pirmasis darbas su pakvietimu buvo taksistų pas Khai_Offline

5. Ar esi buvęs kokio nors darbo įgaliotinis? Kiek laiko? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Kokie tai buvo darbai? Esu buvęs pirmąkart įgaliotiniu kai dirbau reporteriuose, pas buvusi direktorių Rolkis_Chaos ir pavaduotoją Ernestas_World ir išbuvau apie du mėnesius, o dabar šiuo metu esu kariuomenės įgaliotinis

6. Ar esi buvęs kokio nors darbo pavaduotojas? Pas kokį direktorių? Aš buvau reporterių pavaduotojas pas Deimantas_Hoodini ir išbuvau tik mėnesį, nes nušalino direktorių už nelegalią veiklą.

7. Ar esi buvęs kokio nors darbo direktorius? Kolkas dar negavau šanso būti direktorium.
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Nu iš tikro mano darbe įvairiai būna, nes žmonės yra skirtingi ir skirtingai elgiasi, tai kartais tikrai reikia biški prižiūrėt, bet taip tai nesunku vadovaut.
9. Ar žmonės pasilieka darbe ilgą laiko tarpą? Manau nemažai tikrai pasilieka darbe, nes manau yra čia pakankamai įdomu dirbti ir dar premijos kai po 100k tai išvis motyvacija bele kokia, skraidyt su hydra gali ir tikrai yra veiklos ir treniruočių.
10. Ar planuoji ateityje iš įgaliotinio pareigų kilti aukščiau? Tikrai planuoju daugiau siekti negu tik įgaliotinio ir tą bandau siekti, nežinau kiek laiko užtruks bet nenuleisiu rankų ir stengsiuos pakilti pareigose.

11. Kokia veikla šiuo metu užsiimi serveryje? Dažniausiai bandau stuntinti su hydra, prižiūriu darbuotojus, kartais kažkiek pastatau sklypę, vedu ir prižiūriu treniruotes.

12. Ar norėtum gauti moderatoriaus pareigas? Visai būtų neblogai turėti moderatorių, bet čia ne nuo manęs pilnai priklauso, o nuo kitų nuomonės.

13. Ar ateityje planuoji siekti DPKT pareigų? Dar kol kas nesu galvojęs apie DPKT, nes man gan per toli ir  nelabai manau man įdomu būtų turėti, bet jeigu būtų koks pasiūlymas gal ir pagalvočiau.

14. Ką galėtum pasakyti žmonėms, kurie planuoja ateityje kilti karjeros laiptais? Manau reikia turėti kantrybes, įdėti gan nemažai pastangų, laiko ir tikrai galėtum pasiekti aukštumų bet kokiam darbe.
15. Ar tavo manymu reikėtų ką nors keisti serveryje? Manau reikėtų įdėti atnaujinimu serveriui, kad būtų daugiau veiklos, nes realiai trūksta jos.

@Bronix_Gtacraft buvo ketvirtas žmogus, kuris sako: aš įgaliotinis, bet ne pavaduotojas. Sunku patikėti, kad žmogus, kuris buvo valdžioje nesuprato apie ką eina kalba.. Ak tie sarginiai...:1_grinning:

 HFGnLGW.png


ryje? Serveryje pradėjau žaisti 2014 metais berods, dar su pačia pirmąja savo paskyra, tuomet po kažkurio laiko padariau pertrauką kaip ir daugelis šio serverio žaidėjų, grįžęs susikūriau antrąją paskyrą ir galiausiai šią su kuria ir žaidžiu.
2. Kaip sužinojai apie serverį? Kažkada labai seniai su klasiokais šnekėjom apie žaidimus ir išėjo kalba apie šį serverį.
3. Koks buvo pirmas nick? O gal buvo keli? Stengiuosi kam pasitaiko neminėti savo paskyrų, todėl pasirinkau į šį klausimą neatsakyti.
4. Koks pirmasis darbas buvo su pakvietimu? Ar sunku buvo patekti? Koks buvo tuometinis to darbo direktorius? Tuo metu labai populiaru buvo priklausyti gaujos ar mafijos nariu, todėl įsidarbinau į Grove Street gaują, kurioje neišdirbau ilgai, kadangi dar buvau naujokas ir nemokėjau, nei šaudyti, nei vartoti. Sunku patekti nebuvo, buvau pažiūrėjęs kažkokį youtube video kaip reikia vartoti, pademonstravau ir priėmė, tačiau vartojimas veiksme ir nieko nedarant yra du skirtingi dalykai.

5. Kokio darbo turėjai savo pirmąjį įgaliotinį? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Kadangi nusprendžiau, jog teisėsauga yra mano pašaukimas, grįžęs į serverį nusprendžiau įsidarbini į Armiją, tuometinis direktorius buvo @Jamal_Nigger stengiausi, dirbau, kėliausi rangą, aktyviai dalyvavau visose organizuojamose veiklose ir perspėjo, jog aš ir dar du žmonės esame kandidatai į įgaliotinio postą, reikėjo parašyti rašinėlį direktoriui. Užėmiau antrą vietą, o kaip atsilaisvino naujam įgaliotiniui vieta, iškarto gavau pasiūlymą ją užimti.
6. Kokio darbo turėjai pirmąjį pavaduotoją? Pas kokį direktorių? Armijos, pas direktorių @Jamal_Nigger, tai direktorius kuris pasitikėjo manimi ir suteikė šansą įrodyti, jog sugebu užimti tokias pareigas.
7. Kokio darbo turėjai pirmąjį direktorių? Būčiau turėjęs Armijos, tačiau pradėjau nebežaisti sampo ir išsvaiščiau savo šansą.
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Turint patirties tikrai taip nėra, turint bendrą supratimą kaip kas vyksta ir kaip turi vykti.
9. Ką darote, kad darbuotojai darbe pasiliktų ilgą laiko tarpą? Veiklų organizavimas, pagalba darbuotojams ne tik klausimais, bet ir darbu, neskaidom darbuotojų į kažkokias tai atskiras grupes, visi yra lygūs ir visiem yra suteikiamos vienodos galimybės.
10. Kokie tavo tikslai serveryje? Galbūt ketini pasiekti kažką daugiau? Visada norėjau pasiekti nemokamą III lygio administratorių, kadangi tai buvau pasiekęs tapdamas AntiCheat komandos nariu, tai mano tikslas yra nusipelnyti teisėsaugos direktoriaus pareigas (Armijos, Policijos).
11. Kaip manai, ar serveryje reikėtų kažką pakeisti? Ne.
12. Kokie patarimai būtų kitiems žmonėms, kurie ketina kilti aukščiau? Neišsikelti savęs į aukštumas, visada būti savo vietoje, rodyti pastangas, atkreipti į save dėmesį ne kažkokiais blogais dalykais, bet tik gerais, dalyvauti įvairiose veiklose, organizuoti jas ir panašiai.


@Staska_Paradise  buvo penktasis žmogus, kuris sako: aš esu tik įgaliotinis, o ne pavaduotojas... Aš apšalęs, be žodžių... Ak tie sarginiai...:1_grinning: 

WgJV3uq.jpg

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Aplamai, projekto veikloje dalyvauju jau nuo 2014 metų, esu jau gan senas žaidėjas šiame serveryje.

2. Kaip sužinojai apie serverį? Tiesiog, žaidimas tuo metu irgi buvo "ant bangos", todėl pradėjome kartu su pusbroliu ieškotis serverio ir radome šį, gal internete kur nors, nepamenu tiksliai.

3. Kokia pirma paskyra buvo? Pirmoji mano paskyra buvo Speed_Cola su kuria žaidžiau maždaug iki 2016 metų.

4. Koks pirmasis darbas su pakvietimu? Kas buvo direktorius ir pavaduotojas? Niekada nedirbau neįdomių darbų, net gi pirmasis darbas buvo TRV, kas tuo metu buvo labai išaukštinama ir sulaukti atrankos į TRV buvo tiesiog neįmanoma, lyginant su dabartiniais laikais. Direktorius, jeigu tiksliai pamenu buvo Aivariux_Liuks, o pavaduotojas Edis_Citizen.

5. Ar esi buvęs kokio nors darbo įgaliotinis? Kiek laiko? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Kokie tai buvo darbai? Nekartą buvau įgaliotiniu šiame projekte, S.W.A.T įgaliotinis pas Eidenis_Profsniper, Fokus_Marokus, Reporterių įgaliotinis pas Jim_Profaci, taipogi keisdamas darbus vėl grįžau į TRV ir tapau įgaliotiniu. Po ilgos pertraukos projekte, su nauju vartotoju Matt_Gang pradėjau siekti aukštumų. Šiuo metu esu Kariuomenės įgaliotinis pas @Laurynas_Nolifer, dėkoju jam už tai.

6. Ar esi buvęs kokio nors darbo pavaduotojas? Pas kokį direktorių? Pavaduotojas buvau TRV, tačiau direktorius atsisakė savo pareigų, o komanda buvo išmesta ir buvo išrinktas naujasis direktorius, tad ilgai pabuvoti pavaduotoju nepavyko.

7. Ar esi buvęs kokio nors darbo direktorius? Ne, kol kas nesu buvęs, tikiuosi ateityje pasiseks.
8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Nėra sunku, kai turi lyderio savybių, kai sugebi sudominti komandą savo veiksmais, emocijomis, bendravimu, tada ir darbo kokybė geresnė. Aišku, visko būna, tačiau sugebu profesionaliai su tuo susitvarkyti ir jokių problemų nekyla.
9. Ar žmonės pasilieka darbe ilgą laiko tarpą? Manau kaip ir kiekviename darbe, per atranką patenka vidutinis skaičius žmonių, iš jų pusė lieka ilgam, o kiti iškrenta, bet turime pastovius žaidėjus, kurių pilnai pakanka aplenkti kitas teisėsaugas.
10. Ar planuoji ateityje iš įgaliotinio pareigų kilti aukščiau? Žinoma, kad planuoju. Niekada stengiuosi nepraleisti progos pasireikšti ar siekti kažko daugiau. Tikiuosi ateityje ir išvysite mane direktoriaujant.

11. Kokia veikla šiuo metu užsiimi serveryje? Šiuo metu serveryje užsiimu gan įprasta veikla visiems žaidėjams, t.y. žaidžiu žvejybą, vadovauju komandai, bendrauju su kolegomis bei kitomis teisėsaugomis, vedu veiklas, treniruotes, gerinu darbo kokybę bei siekiu aukštesnių pareigų.

12. Ar norėtum gauti moderatoriaus pareigas? Manau, kad ne. Mane labiau domina veikla pačiame serveryje, jo kokybės gerinimas, priežiūra.

13. Ar ateityje planuoji siekti DPKT pareigų? Manau ne vienas to siekia, bet tačiau aš dar turiu daug ką nuveikti šiame projekte, tad DPKT pareigos man bus paskutinysis taškas, kurio sieksiu, tikriausiai, nes trūksta DPKT narių, kurie mąstytų ne tik apie senbuvius, tačiau ir apie naujokus, ar šiek tiek mažiau patirties taškų turinčius žaidėjus, kurie kartais 100 kartų geresni už kitus, tačiau ne man spręsti. Ateis laikas.

14. Ką galėtum pasakyti žmonėms, kurie planuoja ateityje kilti karjeros laiptais? Tereikia pastangų ir noro, viskas yra įmanoma, tačiau reikia nepamiršti, kad žaidžiate ne vieni ir už jūsų yra dar begalė žaidėjų, kurie siekia aukštumų, tad reikia didelės kompetencijos, ryžto, laiko bei kažką turėti savyje, jog sudomintum žaidėjus ir užsitvirtintum savo vietą tam tikrose pareigose. Tad linkiu nepasiduoti, siekti savo tikslų ir su laiku viskas ateis savaime.
15. Ar tavo manymu reikėtų ką nors keisti serveryje? Na, žinant, kad serveriui jau yra daugiau kaip 10 metų, jam reikia tikrai gerų atnaujinimų iš sistemos pusės, norint pritraukti daugiau žaidėjų, juos sudominti ar tiesiog patenkinti jų pageidavimus bei norus. Daug ką reikia keisti, tikrai neslėpsiu, pats turiu nemažai idėjų, tačiau nemanau ar jos kažkada bus išklausytos ir įgyvendintos, šie dalykai jau ne mūsų nosims, tad belieka džiaugtis tuo, ką turime.


Man patinka @Matt_Gang užsibrėžti tikslai, nes jam juo įgyvendinti puikiai sekasi. Atsimenu kai dar buvau SWAT įgaliotinis ir teko stebėti Matto darbą, tai galiu pasakyti tiek, kad Mattas yra puikus darbuotojas, išmano teisėsaugos darbą 100% (nežinau kaip su kitais darbais), kai tik pažiūrėdavau ką jis veikia, matydavau, kad nesitraukia nuo darbinės tr.priemonės ir atlieka kaip teisėsaugininko darbą. Gaila, kad tuo metu pasitraukė iš kolektyvo, nes tokių žmonių kaip jis trūko, bet kaip sakoma visiems kada nors tenka pasitraukti. Bet Mattas nuėjo į armiją ir ten pasiekė savo užsibrėžtą tikslą. Manau jis su tomis pareigomis tvarkosi puikiai. Kiekvienas darbo direktorius norėtų turėti tokį žmogų kaip Mattas. Manau ateityje pamatysiu jį sėdinti valdžios kėdėje ir nei kiek nenustebsiu, nes jau žinosiu, kad jis tai užsitarnavo savo puikiu darbu ir tik beliks man jį pasveikinti. Tada galėsiu pas jį įsidarbinti kaip paprastas darbuotojas (Dėkui už kvietimą ateiti į armiją. Ateisiu kada prie progos).
@Laurynas_Nolifer laikyk tokį žmogų savo kolektyve ir nepaleisk, nes jis to vertas. Vargu ar yra toks teisėsaugininkas kaip Matt_Gang.


SQ5topk.png

 

Sveiki, esu Lukas_Kalnietis, serveryje žinomas kaip Pakalnutė ar Kalnas.
1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Serveryje pradėjau žaisti 2013metais liepos 1-mąją dieną.

2. Kaip sužinojai apie serverį? Serverį parodė mano klasiokas, daugiau senbuvių žinomas Mantas_Track. Jis man kokius metus bandė jį parsiųsti (įtraukti žaisti, bet nelabai pasidaviau tam)

3. Kokia pirma paskyra buvo? Pirma paskyra buvo sukurta būtent šita Lukas_Kalnietis, bet vėliau to pasekoje užsikabinau ir pradėjau kurtis kitas paskyras mafijoms, gaujoms.

4. Koks pirmasis darbas su pakvietimu? Kas buvo direktorius ir pavaduotojas? Oj čia gan sunkus klausimas, atsiverčiant prisiminimus tai buvo pirmas darbas medikuose, direktoriaus neatsiminsiu, bet tai buvo ~2013metų rugsėjis.

5. Ar esi buvęs kokio nors darbo įgaliotinis? Kiek laiko? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Esu įgaliotinis buvęs mafijose/gaujose pas tokius žmones kaip Lygis_White, Agnius_Tropec, Lukas_Kalanta, Martynas_Stg ir t.t. Kalbant apie kitus darbus, esu buvęs Apsaugos įgaliotinis pas Edel_Reid, buvęs Taksi įgaliotinis pas Tonny_Dream, buvęs TRV įgaliotinis pas Aivariux_Liuks, buvęs GP įgaliotinis pas Axel_White, buvęs ir teisėsaugos įgaliotiniu Armijos pas Jamal_Niger, Mechanikų įgaliotinis pas Michelle_Cheretti, vėliau pas Opce_Anonymous. Esamas NP įgaliotinis pas Edcka_Bmw. Laikų neišvadinsiu, bet gavęs pareigas visad išbūnu ilgai.

6. Ar esi buvęs kokio nors darbo pavaduotojas? Pas kokį direktorių? Esu buvęs pavaduotojum pas Axel_White ginklų prekeiviuose, taip ir prasidėjo mano era. Neseniai buvau pavaduotojas pas Karka_Sane Taksi II firmos direktorių.

7. Ar esi buvęs kokio nors darbo direktorius? Esu buvęs tiek Ginklų Prekeivių direktorius tiek Taksi II firmos direktorius.

8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Na pirmi žingsniai niekas neleis sumeluot gavę pirmąją valdžią, jog visada būna sunku. Žingsnis po žingsnio lengvėjas darbas ir pagauni monotoniją ir viskas tada pradeda lengvėti ir tada lengviau susipažinti su darbu kurį dirbi.

9. Ar žmonės pasilieka darbe ilgą laiko tarpą? Na būna atvejų, kad ateina žaidėjai su iškeltais per dideliais tikslais, pamato aplinką ir palieka, bet kuo toliau stebiu šitą dalyką tai darbuotojai išlieka darbe vis ilgiau, gal reik mokėt tiesiog perteikti tą gerą informaciją.

10. Ar planuoji ateityje iš įgaliotinio pareigų kilti aukščiau? Na jau čia tai parodys likimas, nieko negaliu sakyti, nėra mano galioms tai, nežinau ką galvoja direktoriai/pavaduotojai šiuo metu, aš dirbu savo darbą, atlieku kaip sakoma savo pareigą susitvarkyti kas užduota direktoriaus/pavaduotojo.

11. Kokia veikla šiuo metu užsiimi serveryje? Serveryje dažnai žvejoju, patarpininkauju, ridą pasikeliu savo mašinoms, padedu naujokams, bendrauju tiek /vip chate, tiek racijose

12. Ar norėtum gauti moderatoriaus pareigas? Kažkada apie tai svajojau, bandžiau, pildžiau, nesigavo, niekada neatmetu tokio pasiūlymo.

13. Ar ateityje planuoji siekti DPKT pareigų? Tikrai ne, DPKT darbas man atrodo yra sunkus, aš tam neturiu tiek laiko kiek šitie šaunūs DPKT nariai. Ačiū Jiems.

14. Ką galėtum pasakyti žmonėms, kurie planuoja ateityje kilti karjeros laiptais? Stengtis ir nenuleist rankų, bei nelyst kaip dabar dažnai sakoma "į šikną". Trumpai drūtai.

15. Ar tavo manymu reikėtų ką nors keisti serveryje? Oh, į šitą turiu gan platų atsakymą, bet nemanau, kad tai kas nors atsižvelgia. Mano manymu serveryje reiktų didelio perversmo. Vien, nes žaidėjai prisiperka pvž namus ir nelošia, prisijungia tik per RR, tai pakelti mokesčius kuriuos privalėtų susimokėti. Pabranginti pagal XP turimą kiekį mašinas, įvesti papildomų mokesčių, jog panaikinti tokį didelį serverio turtą.

@Lukas_Kalnietis neplanuoja imti DPKT pareigų?:35_thinking: Sunku patikėti tai... Žmogus turėjęs ne vieną valdžią taip kalba? Sunku patikėti...

 

 

JD037Sp.jpg
 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Sunku ir be prisiminti kada tiksliai pradėjau žaisti manau, jog 2012 metais, jei ne dar anksčiau, gal būt net ir 2011 metais. :35_thinking:

2. Kaip sužinojai apie serverį? Apie SAMP sužinojau per draugus, klasiokus, tačiau įrašė šį žaidimą draugas, taip pat įvedus i google paiešką patį pirmąjį pasirinkom būtent šį serverį, tuo metu manau buvo vienas populiariausių serverių, taip ir įvyko jog šiame serveryje likau. :1_grinning:

3. Kokia pirma paskyra buvo? Pati pirmoji ir buvo ši Livetea_Takuari, buvau pora susikūrusi naujų paskyrų, tačiau viska pradėti iš naujo atrodė lyg tai nėra prasmės, todėl ilgiau kaip mėnesį tikrai nepraleidau naujose paskyrose.

4. Koks pirmasis darbas su pakvietimu? Kas buvo direktorius ir pavaduotojas? Tikrai sunku prisiminti koks buvo pirmasis darbas su pakvietimu, gali būti jog tai buvo medikai, bet dėl to nesu garantuota o tuomet ilga laiką praleidau gaujose daugiau Grove Street nei The Ballas, tikrai nepamenu koks buvo direktorius ar pavaduotojas, nes tai buvo daugiau nei prieš 7 metus.:1_grinning: Tačiau tai buvo labai smagi patirtis kol tuo metu dar buvo nelabai kam žinoma apie inv, aim ir kitas lengvinančias programas, o kai jau tai tik pradėjo populiarėti, prarado prasmę toliau pasilikti gaujose.:41_pensive:  

5. Ar esi buvusi kokio nors darbo įgaliotinė? Kiek laiko? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Esu buvusi tik apsaugos įgaliotinė, pakankamai ilgą laiką, nes vis keičiantis valdžiai vis gaudavau įgaliotinį, o taip kaip vis keitėsi, net ir pasimiršo visi direktoriai ir pavaduotojai, tačiau įsimintiniausi buvo: Edel_Reid, Lukis_Black, Giedrius_Capnap, dar atrodo lyg ir pas Daumis_White. Manau jei visus laikotarpius sudėtumėme, tai manau jog kiek ilgiau nei metus, gal būt pusantrų metų prabuvau įgaliotinė apsaugoje, o šiuo metu taip pat esu įgaliotinė jau daugiau nei mėnesį.:16_relieved:

6. Ar esi buvusi kokio nors darbo pavaduotoja? Pas kokį direktorių? Deja bet nebuvau.:13_upside_down:

7. Ar esi buvusi kokio nors darbo direktorė? Nesu, tačiau galbūt būtų galima pavadinti jog neoficialiai buvau. Kuomet Giedrius_Capnap buvo direktorius, deja bet greitai įkvėpimas šiam direktoriui dingo prižiūrėti darbuotojus, forumą todėl atlikau didelį vaidmenį už direktorių: forumų tvarkymas, darbuotojams dedami įspėjimai, buvo stebemi kaip dirba darbuotojai.

8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Darbo pobūdis tikrai nieko nekeičia sunkumu, tai priklauso nuo žmogaus, ar jam patinka ar jam gaunasi, nuo balso tembro, charakterio, asmeniškai vadovauti nėra sunku, reikia nebijoti pakelti balso, kartais pagrasinti, tačiau matosi tendencija stebint kaip sarge žaidėjai klauso vyrų ir moterų, tai tikrai pripažįstu jog moterų yra mažiau klausoma, tačiau su viskuo susitvarkoma bet kokiu atveju.

9. Ar žmonės pasilieka darbe ilgą laiko tarpą? Sunku kalbėti už visus žmones, nes kiekvienas ateina su skirtingais siekiais: gauti apsaugos xp, užsidirbti, pabandyti kažką naujo, nori darbo su pakvietimu, bet jog nereikėtų dėti daug pastangų, nori pastovaus darbo. Todėl pasilikusių ilgai darbuotojų tikrai yra mažai ir ant pirštų lengva suskaičiuoti.

10. Ar planuoji ateityje iš įgaliotinio pareigų kilti aukščiau? Tikrai to neplanuoju, negaliu tiek laiko skirti tiek kiek reikėtų, norit turėti aukštesnias pareigas, jau šiek tiek graužiuosi net ir įgaliotinė būdama jog, neturiu tiek laiko skirti, kartais atsiranda motyvacijos ir ryžtas tačiau būtent tuo metu pataikau kai mažai darbuotojų prisijungusių, tikrai nesu tobula įgaliotinė, o kai gyvenimas ir pas mane asmeninis nėra toks pastovus ir viskas sudėliota į stalčiukus kiek ką darysiu, sunku ką ir daugiau be padaryti tuo labiau dingsta kalba ir apie aukštesnes pareigas.:35_thinking:

11. Kokia veikla šiuo metu užsiimi serveryje? Tradiciškai stebiu darbuotojus, perspėju, kai pamatau, kad jau turi norą daryti nusižengimus :6_smile:. Šiaip dalyvauju veiklose apsaugos ar pačiai tenka vesti bei dirbu apsaugos darbą, todėl nieko ypatingo neužsiimu apsaugoje.:1_grinning:

12. Ar norėtum gauti moderatoriaus pareigas? Kaip ir minėjau apie aukštesnias pareigas, tikrai ne. :12_slight_smile:

13. Ar ateityje planuoji siekti DPKT pareigų? Kaip ir minėjau apie aukštesnias pareigas, tikrai ne. :12_slight_smile:

14. Ką galėtum pasakyti žmonėms, kurie planuoja ateityje kilti karjeros laiptais? Jei nori kilti karjeros laiptais, visą laiką ištikrųjų turi atrodyti pavyzdingai, būti klausančiu, daugiau išklausančiu nei pasakančiu, tačiau parodyti norą, ryžtą, pabandyti siūlyti idėjas, išreikšti savo mintis nesvarbu jog tai atrodys tokia vidutinė, ne iki galo išgvildenta idėja, tačiau rodyti jog mąstoma apie darbo pagerinimą, taip pat prašyti vesti veiklas, parodyti jog moka vadovauti, jei dar nemoka vadovauti, tai mokytis vadovauti, suvaldyti minią žmonių ir sklandžiai ir trumpai, aiškiai išsakyti savo mintis.:89_clap:

15. Ar tavo manymu reikėtų ką nors keisti serveryje? Serveryje daug ką galima keisti, tačiau ką nors pakeitus visą laiką turi kitokių pasekmių, gal būt kol kas logiškiausia idėja kuri nesukurtų dar didesnės infliacijos šiame serveryje, tai jog apsaugos darbuotojai galėtų dalinti baudas, gal būt max iki 20-30star turintiems asmenims.:35_thinking:

O taip: @Daumis_White - puikus direktorius. Teko pas šį asmenį dirbti, bet jei gerai atsimenu buvo nušalintas nuo pareigų už pinigų bug'inimą kai atsirado apsaugai /saugau komanda ar kažkas tokio. Po Daumio atrodo direktorius buvo visiems gerais žinomas ne kas kitas, o pats @Deividas_Vestartas (Vestutė:1_grinning:). Ak geri laikai buvo su šiais direktoriais.

5tPtTQL.png

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Pirmą kartą serveryje apsilankiau prieš daug metų, beveik serverio įkūrimo pradžioje 2011-2012 metais. 

2. Kaip sužinojai apie serverį? Apie šį žaidimą ir serverį papasakojo vienas draugas. Pradėjau žaisti visiškai nežinodama, kas yra tas GTA ir juolab kas yra šio žaidimo multiplayeris. 

3. Kokia pirma paskyra buvo? Viešinti nenorėčiau dėl asmeninių priežasčių. 

4. Koks pirmasis darbas su pakvietimu? Kas buvo direktorius ir pavaduotojas? Daug metų žaidžiau nesidomėdama darbų su pakvietimais veikla. Mano pirmasis darbas ir buvo Taksi II firma, smagus sutapimas, kad direktorius irgi tas pats - Khai_Offline, pavaduotas - Edgaras_Remixas. 

5. Ar esi buvusi kokio nors darbo įgaliotinė? Kiek laiko? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Taip, esu turėjusi Taksi II firmos įgaliotinio statusą pas anksčiau minėtus direktorių ir pavaduotoją. Juokinga istorija, kad apie dvi dienas esu buvusi ir Immortal mafijos įgaliotinė, deja, direktoriaus ir pavaduotojo slapyvardžių jau nebepamenu. 

6. Ar esi buvusi kokio nors darbo pavaduotoja? Pas kokį direktorių? Deja, tokių pareigų užimti dar neteko, tačiau tikiuosi, kad ateityje fortūna bus palankesnė. 

7. Ar esi buvusi kokio nors darbo direktorė? Taip pat nesu. 

8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Turiu gana užimtą realaus gyvenimo ritmą, tad dažnu atveju, vienintelė man iškylanti problema yra laiko stygius. Tačiau, esant reikalui, vieną ar kitą valandą pasėdžiu ilgiau tam, kad atlikčiau savo pareigas: sutvarkyčiau Misijų temą forume bei parašyčiau dienos ataskaitą. Mūsų firmos kolektyvas yra itin draugiškas, dažnu atveju su darbuotojais randame ryšį, galime kalbėtis ne tik firmos darbo, tačiau ir asmeniniais klausimais. Smagu diskutuoti, pažinti kitus, sužinoti kažko naujo. Draugiškų ir sąmoningų darbuotojų dėka sunkumų tikrai nekyla.

9. Ar žmonės pasilieka darbe ilgą laiko tarpą? Galėčiau išskirti tokią tendenciją, kad darbuotojai, turintys mažai XP, dažnu atveju renkasi išbandyti kažką naujo, jiems kiti darbai taip pat atrodo patrauklūs, traukia nežinomybė. Darbuotojai, turintys daugiau XP jau yra išbandę kitus darbus, todėl sąmoningai renkasi taksi II firmos darbą ir jame siekia aukštumų. Taigi, vyrauja įvairovė, tačiau, ilgai pasiliekančių darbuotojų tikrai yra, norėčiau jiems padėkoti už ryžtą ir kartu praleistą laiką. 

10. Ar planuoji ateityje iš įgaliotinio pareigų kilti aukščiau? Žinoma, tokie planai ir troškimai yra, tačiau, šiuo metu esanti valdžia: direktorius ir pavaduotojas, yra iš tiesų šaunūs žmonės profesionaliai išmanantys savo darbą, todėl norėčiau tikėti, kad dar kurį laiką išsaugos savo pozicijas valdžioje. 

11. Kokia veikla šiuo metu užsiimi serveryje? Pagrindinė mano veikla serveryje šiuo metu yra komunikacija su darbuotojais, jų priežiūra darbo metu, pagalba dėl iškilusių klausimų, treniruočių/akcijų/mini eventų organizavimas, be to, esu kvalifikatorė. Mėgstu padėti serverio naujokams, supažindinti juos su serverio erdvėmis, padėti su pasiekimais ir kitomis misijomis, stengiuosi juos supažindinti su mūsų firmoje egzistuojančia praktikos programa. 

12. Ar norėtum gauti moderatoriaus pareigas? Manau, kad taip. Tai itin atsakingas ir daug laiko reikalaujantis darbas, tačiau būtų smagu labiau prisidėti prie serverio veiklos. 

13. Ar ateityje planuoji siekti DPKT pareigų? Kaip ir su moderatoriaus pareigomis - taip, tačiau likimo vingiai niekam nežinomi. 

14. Ką galėtum pasakyti žmonėms, kurie planuoja ateityje kilti karjeros laiptais? Palinkėčiau pasistengti išlikti kantriems, jūsų darbai tikrai yra pastebimi ir vieną dieną jums atsipirks. 

15. Ar tavo manymu reikėtų ką nors keisti serveryje? Manau, kad taip. Norėčiau palinkėti DPKT nariams pažvelgti ir į naujus veidus, nesiremti asmeniniais ryšiais, išlikti neutraliems. Serverio pagrindiniams administratoriams norėčiau palinkėti nepamiršti savo pareigų, taip pat ir visiems kitiems serverio administratoriams - naujokai yra šio serverio progreso varomoji jėga, todėl turėtume juos sutikti draugiškai ir pagal galimybes padėti. 

C7V5BAE.jpg

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? Uhh, nelabai pamenu, bet kažkas tarp 2015-2016 metų.

2. Kaip sužinojai apie serverį? Tiesiog neturėjau ką veikt, ir draugas pasiūlė išmėgint šitą projektą, iš pradžių net nenorėjau, bet po ilgo įkalbinėjimo sutikau prisijungti, ir kaip matote vis dar žaidžiu iki šios dienos.

3. Kokia pirma paskyra buvo? Pirmoji ir vienintelė paskyra Jony_Dep

4. Koks pirmasis darbas su pakvietimu? Kas buvo direktorius ir pavaduotojas? Pirmasis darbas buvo SWAT pas buvusį direktorių Taute_Vinea, gaila nebematau aš jau jo.

5. Ar esi buvęs kokio nors darbo įgaliotinis? Kiek laiko? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Šiuo metu FTB įgaliotinis pas Direktorių Ernestas_Poker. Įgaliotinį laikau neskaitant atsisakymo apie mėnesį.

6. Ar esi buvęs kokio nors darbo pavaduotojas? Pas kokį direktorių? Dar nebuvau. 

7. Ar esi buvęs kokio nors darbo direktorius? Ne.

8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Viskas priklauso manau nuo pačio žmogaus, kaip jis klauso tavęs, kaip reaguoja į pastabas, jei nėra pastabų, drausmė yra, tada kas per klausimas ar sunku. 

9. Ar žmonės pasilieka darbe ilgą laiko tarpą? Visaip būna, vieni pasilieka, kiti išeina, šito kontroliuot negalime.

10. Ar planuoji ateityje iš įgaliotinio pareigų kilti aukščiau? Dievas žino. Galbūt.

11. Kokia veikla šiuo metu užsiimi serveryje? Važinėju po miestus su "Bullet" treniruočių vedimas, bei reidų.

12. Ar norėtum gauti moderatoriaus pareigas? Tiek toli neplanavęs, ateityje žinosime.

13. Ar ateityje planuoji siekti DPKT pareigų? Kaip ir minėjau, viskas ateityje.

14. Ką galėtum pasakyti žmonėms, kurie planuoja ateityje kilti karjeros laiptais? Trumpai ir aiškiai. Nepasiduot, ir siekt užsibrėžtų tikslų, kaip padariau ir aš.

15. Ar tavo manymu reikėtų ką nors keisti serveryje? Na, mano manymu viskas yra gerai, bent man asmeniškai keisti nieko nereiktų.

@Jony_Dep buvo ir vėl tas žmogus, kuris sako, kad aš ne pavas... Nu ir kas? Aš ne reporteris, bet laikraščius rašau. Ak tiek sarginiai... :1_grinning:
Ir Taute_Vinea nelošia, todėl, nes dar kaip buvo SWAT įgaliotinis, atsisakė posto ir išvyko į užsienį. Tiek žinių apie jį.


l2aGp14.jpg

 

1. Kada pradėjai žaisti serveryje? 2014 metų pradžioj. 

2. Kaip sužinojai apie serverį? Draugas pasakė, prisijungiau, patiko ir žaidžiu.

3. Kokia pirma paskyra buvo?  Vince_Escabo.

4. Koks pirmasis darbas su pakvietimu? Kas buvo direktorius ir pavaduotojas? Pirmas darbas buvo Taksi II firmą. Tuomet dirbau pas Ricaradas_Zuisliuis, pavaduotojo neatsimenu.

5. Ar esi buvęs kokio nors darbo įgaliotinis? Kiek laiko? Pas kokį direktorių ir pavaduotoją? Esu buvęs Taksi I firmos įgaliotinis pas Volkswagen_Passat 2017 metais. Armijos įgaliotinis pas @Dwayne_Black, išbuvau 13 dienas (2019-03-11 - 2019-03-24 ). Armijos įgaliotinis pas @Lukas_Emp, išbuvau 42 dienas (2019-08-22 - 2019-10-02 ). Armijos įgaliotinis pas @Rokas_Bilzerian, išbuvau 48 dienas (2019-10-15 - 2020-01-02).

6. Ar esi buvęs kokio nors darbo pavaduotojas? Pas kokį direktorių? Armijos pavaduotojas pas Generolą @Lukas_Emp.

7. Ar esi buvęs kokio nors darbo direktorius? Armijos direktorius

8. Ar sunku vadovauti savo darbui? Taksi darbas nėra sunkus :1_grinning:, kad ten reikėtu kažką labai prižiūrėt, tiesiog prisijungi į žaidimą, pereini per dpzu ir ramiai toliau žaidi.

9. Ar žmonės pasilieka darbe ilgą laiko tarpą? Žiūrint su kokių tikslų ateina į darbą, jei siekia aukštumų darbe, tai taip pasilieka ilgai. Būną ateina ir po savaitės palieka arba išmeta už neaktyvumą.

10. Ar planuoji ateityje iš įgaliotinio pareigų kilti aukščiau? Kolkas užtenka ir įgaliotinio, o vėliau laikas parodys.

11. Kokia veikla šiuo metu užsiimi serveryje? Esu Taksi I firmos įgaliotinis, serveryje užsiimu lofto statymų, susirenku įgaliotinio veiklos taškus, pravedu akcijas, mini event ir t.t

12. Ar norėtum gauti moderatoriaus pareigas? Žinoma.

13. Ar ateityje planuoji siekti DPKT pareigų? Ne.

14. Ką galėtum pasakyti žmonėms, kurie planuoja ateityje kilti karjeros laiptais? Nenuleiskit ranku, nepasiseks, bandykit dar. Svarbiausia pozityvas.

15. Ar tavo manymu reikėtų ką nors keisti serveryje? 

15 klausimą ištrink .

 


______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dėkoju šiems žmonėms už interviu. Jeigu dar kažkas iš įgaliotinių nori būti aprašyti turite susisiekti su manimi asmenine žinute forume.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 55 minutes(-ių), Jason_Qnert rašė:

Labai akį bado skirtingos spalvos ir tekstai, jei būtų suvienodinta manyčiau lengviau skaitytųsi, na, bet kaip visada įdomu paskaityt apie kitus žaidėjus.

Dėkui už pastebėjimą 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2020-11-14 at 17:50, Covid_James rašė:

pl ką? ant gfx parašyta, kad II firma, o jis pats ne iš I firmos? čia apie Drift_Dievas p.s labai įdomu paskaityti

viskas normaliai parasyta :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...