Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su medikų valdžia

Rekomenduoti pranešimai

mVjdfJl.jpg

Sveiki. Ilgai nesimatėm. Kadangi nesenai buvo renkamas medikų direktorius, jį gavo dar niekam nematytas valdžioje žmogus, todėl nusprendžiau jį ir jo naujus įgaliotinius pakalbinti.

eXuVTJg.png

1. Kaip nusprendei pretenduoti į medikų direktoriaus post'ą? Ilgai nesvarsčiau, tuo metu buvau reporterių įgaliotinis ir sugalvojau surizikuot ir bandyt direktorių gaut. 
2. Kodėl pasirinkai būtent medikus, o ne kokį nors kitą darbą? Nes medikai gan paprastas darbas. Buvo nemažai dalykų, kurie man nepatiko medikuose, todėl pagalvojau, kad būtų galima pataisyt situaciją ir pritaikyt kituose darbuose puikiai veikiančias „programas“ medikų darbui. Nes medikų darbas nelabai pasikeitė nuo kokių 2016, tai kažkiek įnešiau naujoviškumo į darbą.
3. Ar tai tavo pirmasis direktoriaus post'as? O gal esu buvęs kokio nors kito darbo? Direktoriaus pirmas.
4. Ar buvai kada nors kokio darbo pavaduotojas? Buvau ~2014 metais narkotikų prekeivių pavaduotojas pas Erke_Erikas
5. Kaip žmonės reagavo tau tapus direktoriumi? Ar buvo neigiamos ir teigiamos reakcijos? Tikėjaus daugiau negatyvo, bet kažkaip gavosi priešingai, daug sveikinimų gavau, labai mažai gavau kažkokių neigiamų replikų.
6. Dar neturi darbo pavaduotojo. Kaip jį rinksi? Tai atiteks kokiam nors žmogui ar bus renkamas iš įgaliotinių? Pavaduotojo kol kas nerinksiu, nes kaip ir užtenka laiko pačiam viską susitvarkyt. Aišku minčių kam galėčiau duot pavaduotoja yra, bet dar kol kas neturiu ryškaus kandidato. Galbūt iš visų medikų rinksiu.
7. Direktoriumi esi nesenai, kaip taip greit išsirinkai įgaliotinius? Ar davei juos žmonėms turintiems didelę patirtį ar tiems, kuriais gali pasitikėti? Įgaliotinius rinkausi atsižvelgiant į patį žmogų. Gražvidą paskyriau dėl to, nes yra patyręs medikas ir pamačiau, kad žmogus „gaudosi“ apskritai, gali diskutuot, argumentuot savo nuomonę/pasirinkimus. O Vygantas gavo dėl aktyvumo, dėl atsidavimo darbui. 
8. Nevisi žmonės patenka į kandidatus pildydami anketas, o tu patekai. Tai pasakyk ką tokio reikia parašyti, kad bent į kandidatus patektum? Ar reikia daug rašyti ar ne? Aš manau, kad reikia rašyti ne daug, o konkrečiai, pačius esminius dalykus. Taip neapkraunat DPKT su bereikalingais tekstais ir nebandant pilstyt iš tuščio į kiaurą, o eiti tiesiai prie esmės.
9. O tu žinojai, kad esi kandidatas ar nelabai? Iš tikrųjų tikėjausi patekt į kandidatus, bet nebūčiau nusivylęs jeigu ir nebūčiau patekęs, tiesiog išbandžiau savo jėgas, pasitikrinau ar galiu. Tikėjausi patekt į kandidatus, bet, kad gausiu direktorių tikrai nesitikėjau, nustebau kai gavau žinutę iš Domo.
10. Jei užpildai į direktoriaus postą, kokią veikla geriausia užsiimti serveryje, kad pasirodytum geriau prieš kitus kandidatus? Manau geriausia užsiimt tuo ką ir darei prieš rinkimus ir dadėti šiek tiek įvairovės. Iš kandidatų apžvalgų galima matyt, kokia veikla geriausia užsiimti, bet reikia nepersistengti, nes tik juokas paima kai matai, kad žmogus būtent per rinkimus pradeda reikštis dėl pagalbų/eventų ir panašiai.

NsmfKVy.png


1. Kodėl nusprendei eiti į medikus palikęs senąjį darbą? Nes jau tingėjau bebūti teisėsaugoj ir su draugeliu nusprendėm eiti į medikus.

2. Ar pildei į medikų direktoriaus postą? Ne.
3. Nedidelis laiko tarpas kaip esi medikas, kaip tau pavyko per tokį trumpą laiką užsitarnauti įgaliotinio pareigas? Na realiai tikrai nesitikėjau, kad gausiu, bet į dieną imdavau bent 200 iškvietimų vieną dieną buvau paėmęs 310iškvietimų, buvau 4 range pats vienas ten su 19 ar 21+ paskui pasiūlė tai sutikau.
4. Ar panaikinus treniruotes bei kvalifikaciją darbą dirbti nenuobodu? Kaip darbuotojai į tai reaguoja? Na daug žmonių kaip sakė tai dėl kvalifikacijų tikrai gerai, kad panaikino. O dėl treniruočių realiai tai jos nelabai ir reikalingos tik dėl + arba veiklos, bet vietoj treniruočių bus tikrai kitos veiklos kaip galėsi gauti +.
5. Ar esi patenkintas savo turimomis pareigomis?  Ar ilgai dar planuoji jas laikyti? Na kaip ir jo. Nu žadėjau gana ilgai laikyti, bet čia laikas parodys.
6. Ar pradirbsi 5 mėn mediku per vieną įsidarbinimą kaip aš kadaise:1_grinning:? Nu nežinau čia jau laikas parodys kaip čia bus :1_grinning:.
7. Kaip darbuotojų kolektyvas? Ar sunku jį suvaldyti? Ne dabar kolektyvas tikrai draugiškas realiai net nereikia nieko drausminti.
8. Kaip sekasi bendradarbiauti su kolega Grazvidas_Pro? Na tikrai gerai ir dc dažnai pakalbam ir visą kitą tikrai draugiškas žmogus.
9. Galbūt Arminas tau davė įgaliotinio pareigas, nes esate draugai? Nu tikrai ne, nes aš jo realiai net nepažįstu tik tiek, kad žinau kaip žmogų žaidime.
10. Ar nenuobodu dirbti? Na aišku anksčiau imdavau iškvietimus tikrai būdavo daugiau veiklos. Dabar tai paliksiu paprastiems darbuotojams, kad jie galėtų keltis rang'ą.
11. Ar ketini kilti karjeros laiptais medikuose? Kol kas liksiu įgaliotinio poste ir labiau įgilinti savo žinias apie medikų darbą, o vėliau bandyti kilti karjeros laiptais.
12. Ar norėtum pavaduotojo posto? Gal ir būtų neblogai kadangi tai vienas iš darbų kurių sfera gerai suprantu.

J2Ti5Tt.jpg

 

1. Kodėl nusprendei grįžti į medikus? Turbūt todėl, kad esu jau išbandęs visus darbus, tačiau šitas visada man labiausiai buvo prie širdies

2. Ar planuoji medikuose dirbti ilgą laiko tarpą? Na čia jau kaip Dievas duos :1_grinning:, kol kas jokių planų palikti darbo neturiu, tad stengsiuosi dirbti kol nusibos arba nebeturėsiu laiko žaisti sargą.
3. Kaip per tokį trumpą laiko tarpą gavai įgaliotinio pareigas? Galbūt Arminas pasitiki tavimi? Na manau įgaliotinį gavau dėl dviejų priežasčių, pirmoji ta, kad nuo pirmos dienos visada ėmiau iškvietimus ir pagydymus ir dirbdavau pagal visas taisykles, antroji, kad turiu gan nemažą medikų patirtį, tad manau tai irgi rodo šiokią tokią ištikimybę medikų darbui. Aš tikiuosi, kad Arminas tikrai pasitiki manim, nes kitu atveju įgaliotinio tikrai nebūčiau gavęs.
4. Kaip tu manai, ar gerai, kad yra panaikinta kvalifikacija ir treniruotės? Galbūt dėl šito sumažėjo darbuotojų skaičius? Manau, kad kvalifikacijų panaikinimas yra labai gera idėją, realiai kvalifikacijos man jau gan senai atrodė nereikalingas ir atsibodęs dalykas, pažvelgus  į sargo istoriją, seniau vien teisėsaugos turėdavo kvalifikacijas, tačiau šita mada perėjo beveik į visus darbus nors ten jos ir nereikia. Aš nesuprantu, kaip trasos įveikimas su ambulance parodo ar darbuotojas turi pakankamai kompetencijų dirbti mediku, tai yra visiškai nelogiška, tad džiaugiuosi, kad kvalifikacijų nebėra. Dėl treniruočių turiu šiek tiek kitokia nuomonę nei direktorius. Dabar laikomasi tokios minties, kad „treniruotės nesuteikia patirties“ ir aš su šia mintimi sutinku, tačiau manau, kad treniruotės paskirtis yra ne suteikti patirties, o tiesiog paįvairinti veiklą nuo monotoniškos rutinos ir skatinti komandos bendradarbiavimą. Tiesiog treniruotes reikia mokėti organizuoti, o dabar dauguma treniruočių būna tokios – reakcija su /vaziuoju, komandom, tūpt stot ir trefkė baigta, tai tokia trefkė yra tikrai shit.
5. Ar šiuo metu suskaičiavus visus darbuotojus jų yra virš 40 kaip buvo Marius_Golden laikais? Tikrai nėra, vien dėl to, kad sarge žaidžia mažiau žmonių, nei Goldeno laikais, tad ir darbuotojų reikia mažiau. Taip pat dabartiniai darbuotojai yra labai motyvuoti ir aktyviai dirba, tiek darbo tiek laisvu metu visi iškvietimai yra renkami, tad svarbu kokybė o ne kiekybė.
6. Matėme jog pildei į medikų direktoriaus postą. Bet aprašytas nebuvai. Pasakyk, kodėl taip yra? Na manau čia labiau reikėtų DPKT klaust, kodėl iš 8 kandidatų aš buvau vienas iš tų kurį atmetė „pasitarus su DPKT“ , tikrai nemanau, kad tai buvo dėl mano reputacijos žaidime ar medikų patirties, turbūt mano idėjos ar požiūris į treniruotes DPKT nariams nepatiko, nors anketą pildžiau apie 3 valandas, tad įdėjau tikrai labai daug širdies ir darbo.
7. Keli mano pažįstami žmonės taip pat pildė, bet net nepateko į kandidatus. Tai pasakyk ką svarbiausia rašyti pildant anketą, kad bent patektum į kandidatus? Tikrai nesu tas, kuris galėčiau komentuoti tokiu klausimu, bet trumpai tariant , mano nuomone, labai svarbu aiškiai išdėstyti savo mintis, turėti idėjų ir per anketą mokėti parodyti savo norą ir motyvaciją.
8. Kokią veikla reikia užsiimti serveryje, kad patektum į kandidatus? Ar būtina užsiimti tuom ką rašai anketoje? Veikla serveryje labai svarbu, nes tai yra vienas iš kriterijų, kuris gali būti tas lemtingas taškas, kuris skirs tave nuo direktoriaus posto ir antros vietos. Manau, kad svarbu nemeluoti ir rašyti tai ką tikrai darai serveryje, manau DPKT darant /pzu jiems įdomu stebėti žmogų, kuris užsiima įvairia veikla, nei žiūrėti kandidatą kuris 5 valandas suka ratus LV (čia buvau aš :1_grinning: )
9. Ar tikiesi gauti pavaduoto pareigas? Apie pavaduotoją tikrai negalvoju, esu patenkintas savo turimomis pareigomis , nes ir esant įgaliotiniui galima padaryti labai daug darbų , o jeigu tuos darbus įvertint direktorius manau tikrai tada galima tikėtis ir pavaduotojo posto.
10. Turi didelį kiekį mediko xp, ar ateityje planuoji būti direktoriumi? Sargą žaidžiu nuo vaikystės , visada norėjau būti direktoriumi , tačiau kol kas padaryti nepavyko, tad tikrai iki žlungant sargui norėčiau juo tapti .
11. Ar galime tikėtis jog kada nors tave pamatysime įgaliotinio poste kokiame nors kitame darbe, ne tik medikuose? Ar medikai yra tas pašaukimas? Kaip ir sakiau ankščiau esu išbandęs visus darbus, esu buvęs ir taksi įgaliotinis, tačiau medikai yra tikras tas darbas, kuri mane traukia labiausiai, dėl savo gausumo iškvietimų, veiklos įvairumo ir NUOSTABAUS KOLEKTYVO <3
12. Ar bandysi ant xp kiekio aplenkti visiems gerai žinomą medikų veteraną bei senbuvį: Ignas_Ramas? Be šansų... Šis žaidėjas yra LEGENDA. Tačiau visai norėčiau patekti į /top10 pagal medikus.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Dėkoju šiems žmonėms už interviu. Na, o dabar jau po ne vieno savo laikraščio parašymo pasitraukiu iš savo veiklos, nes gavau mechanikų įgaliotinį ir nebėra laiko laikraščiams. Nesakau, kad visam laikui pasitraukiu, bet galbūt kada nors vėl susitiksime čia. Sėkmės visiems. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...