Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Gycka_Ksd

Dėl "free banų"

Ar reikia atnaujinmo?  

81 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia?



Rekomenduoti pranešimai

Mafijų ar gaujų karuose pilna "free banų", pralaimėjus žvejyboje administratoriai karščiuojasi prasideda "free banai", kažkas kažkam nepatiko "free banai" ,tačiau turim Unban prižiūrėtojus ir tai gelbėja, tačiau nevisada.

Paminėjau mafijų ar gaujų karus, kaip patį pirmą ir svarbiausią punktą ,nes banų, jei karai pastovus ir žaidėjų daug, apie 20 per dieną. 

Todėl siūlau pridėti unban prižiūrėtojams komandą "x" ,tai nėra svarbu kaip ją pavadinti ,tačiau su komanda unban prižiūrėtojai galėtu uždrausti blokuoti administratoriui nuo 6 iki 24 valandų arba iki tol kol šis įkels įrodymus, tačiau žinoma tik tada ,kai unban prižiūrėtojas įtaria, kad žaidėjas buvo užblokuotas "free" ir administratorius toliau banina arba užsiima kitokiom veiklom, o ne video kėlimui.

Kokia nauda serveriui? Mažiau "free banų", mažiau atsibaninimo anketų ,mažiau krūvio Bumeriui ir Unban prižiūrėtojams, o gal netgi greitesni unbanai arba greitesni sprendimai ,kai administratorius yra ištikrųjų priverstas atlikti, tai ką privalo.

Už ar prieš ,diskusijos komentaruose.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Už ,bet Išvis reiktu padaryt admina 1lvl 150k xp 300xp 2lvl 450k xp 3lvl ir kai atimtas tam tikro laiko admin tam tikrą nustatytą laikotarpį jis nebūtų galimas pratęsti. Sumažėtų mishu kurie praranda ir vėl perka nes mamos kortele turi po ranka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pritariu sitam pasiulymui, kadangi kartais @Aurimas_Mostvila istroskes sekso pradeda bausti mafijas, ir ji sustabdydi neimanoma, o kekses uzsakineti per brangu. 
 

@Gycka_Ksd @Agnius_Tropec @Narik_Pavlik@Velnio_Advokatas @Deividas_Deividito @Lukas_Kalanta ir kiti

 

 

paaiskinimas kas nesupras su Mostvila tai prikolas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 3 minutes(-ių), Domas_Sliuuzas rašė:

tai tada nebus kam free banint, nebus kam adminų prarast, dėl to ir nebus kam adminų pirkt. Nepirks adminų = mažiau pinigų = neapsimoka = nedarys

Viska į prieki apgalvojęs :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...