Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Hubis_Banner

Dėl C-BUG

Rekomenduoti pranešimai

Aš nesuprantu kokio šudo banina jei sutvarke ta C-BUG ir kad krc isauni kulka atsitupi ir vel isauni ir atsistoji gaunasi C-BUG nors @Admin_Bumeris sutvarke savo buga nors cia koks bugas tai bugas kad krc kaip isauni kulka ir atsitupi ir vel isauni ir atsistoji gaunasi c-bug Bumeris sake gi sutvarke savo C-BUG mat pilnai nera sutvarkytas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Žiurint kas per adminas baudžia c-bug yra bugas kuris padeda greitciau saudyt su dgl nei nrml galima tupiant ir stojant per greit buna uzdusimo animacija o jai nera niekas nekaltas :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Baudžiama už c-bug, nes su visomis priemonėmis yra sulendama į žemę. Buvo sukurtas "pavargimas", dėl to sumažėjo sulindimo skaičius. Aišku, teko didinti delay, nes žmonės kartais normaliai paspausdami, jau gaudavo "pavargimą", dabar jis yra tinkamiausias, bet jei tinkamai ribose suspaudinėsi, toliau sulisi, o čia jau nieko nepakeisi. Yra sukurtų pilna auto c-bug, kad apeitu tą pavargimą, greit vartytumeis, už tave c raide spaudinėtu ir galimai sulendi į žemę, dėl to gauni baną.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...