Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Naikon_Glitched

Klubams

Pritariat?  

59 balsai(-ų)

  1. 1. Už/prieš

    • 56
    • Prieš
      3


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Kaip matau padažnėjo pasiūlymai klubams, bet visi nei reikalingi nei pagelbėsiantys. Tad siūlau savo pamąstymus, kurie galbūt prisidėtų prie klubų gyvavimo. Komentuokit ką galima pridėti ar atimti. 

 

* Limituoti /visinariai skaičių. Taip sulyginant šiek tiek jėgas tarp klubų, kad nebūtų visi subėgę į vieną ar du klubus, galbūt 35-55 nariai? 

 

* /kispirka už užimtą klubą iki 1h gali sumokėti tik užimto klubo lyderis arba pavaduotojas. Bet kam išpirką būtų galima sumokėti tik jei, klubas užimtas ilgiau nei 1h. 

Nes būna užima klubą uždeda 1k išpirka ir kai klubas būna beveik apsiginęs, kas nors iš savų sumoka ją. P.s nebūtinai valandą laikas gali būt ir trumpesnis.

 

* Kontra-atakos, kaip žinia apginto klubo negalima pulti 1h, tad būtų galima padaryti, kad jei klubas po apgynimo ką nors užpuola jis prarastų tą saugumą ir jį vėl būtų galima iškart užpulti.

Taip klubai galėtų dažniau kariauti tarpusavyje ir nereiktų laukti valandų. Principas kaip mafijų kontra-atakos, bet saugumas būtų prarandamas užpuolus bet kurį klubą. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...