Eiti į turinį
Beliunas_Justas

„Mechanikų“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

 

2xnp29x.png&key=d43ba2b90918409f57d028ef

Sveiki, kaip žinote buvo renkamas naujasis mechaniku direktorius, kadangi senas direktorius buvo nušalintas nuo savo pareigų ir buvo naujas renkamas forume, į šias pareigas sulaukėme 33 anketų iš kurių @Kornelijus_Kornis atsirinko 3 kandidatus kuriuos ir pradėjo stebėti, tačiau susiklosčius aplinkybėmis teko rinkimus perimti man ir stebėti kandidatus kurie jau buvo man parinkti. Bendrai apie pačius kandidatus galiu pasakyt tiek arba daug dirbot arba visai nedirbot arba neteko matyt kaip leidžiat laisva laiką. Pavydžius Karolis_Luk visiškai mažai teko matyti dirbant tačiau pagal iškvietimų skaičių ir ir padavimų skaičių žmogus dirbo. Gal tiesiog nesutapo stebėjimo laikas. Pats kandidatus pradėjau stebėti Sausio 26 dienos vakarą tad mano stebėjimas vyko nepilnai dvi dienas, norėjau šiuos rinkimus siek tiek dar užtęsti tačiau dėl pačiam susiklosčiusiu aplinkybių nežinau ar galėsiu stebėti daugiau tad nusprendžiau direktorių paskelbti šiandien. Kandidatus matote apačioje, atsiprašau už rašybos klaidas, nedraugauju aš su ja bei nemėgstu rašyti apžvalgų bet kartais tenka.

 

Redas_Fuur

 

Darbas: Mechanikai

Patirtis: 1,335,065 .>

Mechaniko patirtis: 685000.>

Aktyvumas prieš rinkimus ( 7 dienų) : 344 min,

-Vienos dienos vidurkis: 49,1 min

Atvykimai į iškvietimus prieš rinkimus (7 dienų): 31 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 4,4 atvykimai

Atgabentų transporto priemonių prieš rinkimus (7 dienų) : 20 atgabenimų

-Vienos dienos vidurkis: 2,9 atgabenimai

Aktyvumas per rinkimus ( 7 dienų) : 656 min,

-Vienos dienos vidurkis: 93,7 min

Atvykimai į iškvietimus perrinkimus (7 dienų): 113 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 16,1 atvykimai

Atgabentų transporto priemonių per rinkimus (7 dienų) : 209 atgabeminai

-Vienos dienos vidurkis: 29,86 atgabenimai.

Kita: Pradedant nuo anketos tai pačioje anketoje minėjai kad esi užimtas žmogus, kad studijuoji ir kad dar dirbi, dėl to manau pačio aktyvumas ir nebuvo vienas iš aktyviausiu. Apie pačia anketa joje nebuvo labai daug atskleistų idėjų tačiau, kelios kurios jos buvo užteko, kad patektai tarpk trijų kandidatų, viena idėja nelabai patiko su ridos kelimo bet čia kiekvienam skirtingai. Labiausia sudomino idėja tai dviejų komandų sudarymas kur vieni reaguotu į iškvietimus kiti prižiūrėtų tvarka miestuose ir užmiestį už papildomus pliusus. Pačios anketos mintys išdėstytos sklandžiai, anketa skaitėsi puikiai. Apie pačia veikla žaidime nelabai teko sutikti dienos metu, tačiau kiek perdavę kiti DPKT iki man pradedant stebėti tai dirbai mechaniku, važinėjai su darbine transporto priemonė po miestą ieškodamas ne taisyklingai pastatytų transporto priemonių, reagavai į iškvietimus suteikdamas jiems mechanikų paslaugas. Siek tiek teko matyti stovintį AFK bazėje. Važinėjimas su NRG tapo neilgas, kadangi sumastei savo sėkmė ir išlošti šiek tiek pinigų žvejyboj, tačiau buvo nesėkminga ir teko grįžti prie darbų. Sutikom besivažinėjanti su draugu ant NRG bei apsilankantį Sarg muziejuje. Man pradėjus tave stebėti dienos metu neteko sutikti tačiau apie 00.00 val. vis prisijungdavai, tad apie tai ką mačiau galiu pasakyt, kad dirbai su darbine transporto priemonę, reagavai į iškvietimus kuriuose suteikei serverio žaidėjams mechanikų paslaugas, siek tiek žvejojai iš pinigų, važinėjai su nuosavu motociklu, buvai pakviestas dalyvauti klubo veikloje, kurioje be abejo reikėjo ir turėti narkotinių medžiagų kurias bandei įsigyti iš manęs tačiau buvo nesėkmingai kadangi greit konfiskavo juos F.T.B agentas, bet antras pirkimas pas Bige buvo sėkmingesnis, ir nuvykai dalyvauti klubo veikoje tuo mano stebėjimas ir pasibaigę kadangi ėjau miegoti o sekančia diena nesutikau tavęs.

 

 

Karolis_Luk

 

Darbas: Ginklų prekeivis

Patirtis: 1.450.590. >

Mechaniko patirtis: 420000.>

Aktyvumas prieš rinkimus ( 7 dienų) : 1000 min,

-Vienos dienos vidurkis: 142,9 min

Atvykimai į iškvietimus prieš rinkimus (7 dienų): 45 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 6,4 atvykimai

Pardavimai prieš rinkimus (7 dienų) : 52 pardavimai

-Vienos dienos vidurkis: 7,4 nuvežimai

Aktyvumas per rinkimus ( 7 dienų) : 2095 min,

-Vienos dienos vidurkis: 299,3 min

Atvykimai į iškvietimus per rinkimus (7 dienų): 187 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 26,7 atvykimai

Pardavimai per rinkimus (7 dienų) : 216 pardavimų

-Vienos dienos vidurkis: 30,9 pardavimų

Kita: Pradedant nuo tavo parašytos anketos, joje paminėjai savo aktyvumo ,,avg" 150min iki 300 min kuris galimai ir atitiko tavo parašytus skaičius. Taip pat anketoje minėjai, kad esi ,,newbie friendly", bet stebėjimo metu teko pamatyti, kad kilo konfliktų su serverio žaidėjais ir tu panaudojai įžeidimus. Tarp idėjų parašei, jau viena įgyvendintina idėją apie transporto registravimas pas mechanikus. Kitos idėjos skambėjo ganėtinai gerai, bet klausimas ar jas pavyktu įgyvendinti, nes labai apsikrautu firmos papildomais darbais. Pačioje anketoje mintys išdėstytos sklandžiai ir anketą skaitėsi puikiai taip pat kaip praeito kandidato. Apie pačia veikla žaidime, ką man perdavę kiti stebėję asmenys prieš pradedant man stebėti, tai kada daug tarpininkauji žvejyboje, esi ginklų prekeivių įgaliotinis retkarčiais paskelbdavai apie tai kad Ginklų prekeiviai dirba, kiek Kornelijus_Kornis prisijungdavo stebėti nuolatos tave rasdavo tarpininkaujant. Dalyvavai ar pats vedei ginklų turgelį, važinėjai su bullet, bei sėdėjai G. Patikrinus šiek tiek tavo veikla vėl Kornelijus rado tave tarpininkaujanti, cituoju Kornelijų " Tiesa sakant, nepasakyčiau, kad mačiau kada nors aktyviai dirbantį" nors aišku direktorius nėra tas kuris turėtų daug dirbti tačiau per rinkimus reiks pasistengti ir daugiau įdėti darbo nei pramogų. Pradėjus man stebėjimą mačiau kaip važinėjai mieste su bullet, reagavai į iškvietimus bei pardavinėjai ginklus, pastebėjęs paliktas transporto priemonės netinkamoje vietoje kviesdavai mechanikus kurių vos ne vos sulaukdavai, dažnai buvo galima tave pastebėti /tpvip zonoje, kelis kartus teko sutikti tave stovintį AFK bazeje ar būnat /pzu. Su kitais klubiečiais dalyvavai klubo veikloje tačiau greit mirus pasibaigę dalyvavimas ir vėl atsiradai /tpvip prie žvejių. Jeigu tai būtų TTT rinkimai manau tikrai juos laimėtum tačiau ši karta tai direktoriaus rinkimai ir juose pritrūko veiklos ir darbo, esi įgaliotinis tad juo būnant galėjai daugiau veiklos sugalvoti kartu su bendradarbiais ar bendradarbiams, kadangi galimybes turėjai didesnę nei kiti kandidatai. Turi pareigas stenkis ir manau pasieksi kažką daugiau ir ginklų prekeivių darbe.

 

 

Rocky_Howard

 

Darbas: Taksi / Policija

Patirtis: 1.747.775 >

Mechaniko patirtis: 388.000.>

Aktyvumas prieš rinkimus ( 7 dienų) : 951 min,

-Vienos dienos vidurkis: 135,9min.

Atvykimai į iškvietimus prieš rinkimus (7dienų):

Taksi: 54 atvykimų (6 dienos)

Policija: 17 iškvietimų (1 diena)

-Vienos dienos vidurkis:

Taksi: 9 atvykimų

Policija: 17 iškvietimų

Nuvežimai , baudos prieš rinkimus ( 7dienų):

Taksi: 39 nuvežimai (6 dienos)

Policija: 64 baudos (1 diena)

- Vienos dienos vidurkis:

Taksi: 6,5 nuvežimai

Policija: 64 baudos

Aktyvumas per rinkimus ( 7 dienų) : 1940 min,

-Vienos dienos vidurkis: 277,1 min

Atvykimai į iškvietimus per rinkimus (7dienų): 113 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 16,1 atvykimai

Pasiūlytos baudos per rinkimus: 382 baudos

-Vienos dienos vidurkis: 54,6 baudos

Kita:

Anketa viena iš stipresnių, gražiai sudėliotos mintys bei idėjos, o tai sudaro tvarkingos asmenybės įvaizdi. Anketoje minėjai, kad pačio pati pirma valdžia ir buvo mechanikų pavaduotojas, po to gavai ir direktoriaus pareigas dėl to pats norėjai sugrįžti į šias pareigas bei įgyvendinti savo idėjas kurios tuo metu nebuvo tinkamos ar nebuvo įgyvendintos. Apie pačias idėjas tai minėjai apie komandinį darbą kur darbuotojai dirbtų komandomis ir už tai gautų bendrą įvertinimą, tad šis dalykas man patiko labiausia kadangi komandinis darbas man pačiam yra prie širdies ir aš jį vertinu 10 balų. Apie kitas idėjas kurias minėjai apie tai kad, pasiekus aukšta ranga darbuotojas toliau nenustotų dirbti įvestai privalomą pliusu kiekį kurį turėtu pasiekti per savaitė laiko o jeigu jų nesurinktų kitu atveju butų traktuojamas kai nedarbas ir būtų baudžiamas, ši idėja tai pat man patiko kadangi mažiau būtų darbe "savų" kurie tiesiog leistų laiką o nedirbtų ir užimtų vietą tik tam kad pasikelti darbo patirties. Dar vieną idėja kuria minėjai tai aikštelių tvarkymas, pritariu tau ir aš kad nustatytas tam tikras laikas kada tvarkyti aikštele nėra reikalingas ir kad pats darbuotojas pristatęs į KMA kitą transporto priemonę patvarkytu ten kitas esančias transporto priemonės kurios pastatytos netinkamai o prireikus tvarkyti visa aikštele valdžios narys bet kada galėtų surinkti komandą ir ją sutvarkyti. Na ir dar vieną idėja kuri tai pat man patiko tai kvalifikacijos naikinimas ir vietoj jos padaryti apmokymus kaip ir minėjai pačioje anketoje, kad per apmokymus naujam patekusiam žaidėjui kuris neturi patirties būtu skiriamas žymei didesnis dėmesys i jo apmokymus kaip ištraukti transporto priemone kurios yra pasibuginę, bei į kitas mechanikų darbo subtilybes. Apie veikla žaidime tai kiti DPKT perdavę man tai kad, dirbai Policijos Departamente, per stebėjimo pradžiai tave pastebėjo dalyvaujanti susirinkime, po susirinkimo skubėjai dirbti ir patruliuoti mieste su formine transporto priemone, reaguoti į iškvietimus ir siūlyti žaidėjams baudas. Diskutavai per /vip chatą su kitais žaidėjas, kažką ten atrašinėjai Domui. Tai pat buvai pastebėtas stovintis AFK Policijos bazėje , grįžęs iš AFK važinėjai su darbine transporto priemonę Lv rate, kadangi nerodę jog buvai pasidaręs kažką sekti, galbūt sukiojai ratus ar prižiūrėjai tvarka Las Venturas mieste ir greitkelį. Apie tai ką aš mačiau tai esi draugiškas ir mandagiai bendrauji su kitais serverio žaidėjais, dirbai su darbine transporto priemone reagavai į iškvietimus bei pats ieskojai pažeidėjų, gaudei bėglius bei juos baudei, vienas gaudymas buvo nesėkmingas kadangi nuo bėglio buvai užblokuotas tačiau nepergyvenk ir jis kartu su tavim įsėjo pailsėti tik valandai ilgiau. Rinkaisi baudas bei suteiki-nėjai serverio žaidėjams pagalba. Stabdei ir tikrinai transporto priemonių vairuotojus kaip jie laikosi reikalavimu važinėti su teisėmis bei tvarkinga transporto priemonė. Dalyvavai valdžios ar paskirto valdžios atstovo veiklose treniruotėse, bei reiduose, laisva laiką leidai kartu su bendradarbiais. Apie tai ką kalba bendradarbiai tai discordo programoje esi draugiškas bei mandagus nelinkęs konfliktuoti, nuolat laikais nustatytų darbo taisyklių, direktorius jokių nusiskundimų apie tave neturi, niekas jam nepareiškė. Tad kaip ir pats jau žinai esi naujasis mechanikų direktorius, tikiuosi savo minimas idėjas įgyvendinsi ir norėčiau palinkėti kad būdamas direktorius nebijotai bandyt naujovių, jeigu jos nesigaus visada bus galima grįžti prie seno, o iš padarytu klaidų mokomies. Dar karta sveikinimai.

 

abcd6dc764b378b8eefe6d167470a3d1963.png

 

Pagarbiai DPKT Beliunas_Justas

  • Patinka 31
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...