Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su teisėsaugininku

Rekomenduoti pranešimai

Mi1QuQm.png

Sveiki gerbiamieji. Nuo paskutinio mano leidinio praėjo 3 su puse mėnesio ir nuo to laiko nesimatėm. Bet šiandien grįžtu aprašyti visiems gerai žinomą teisėsaugos žmogų: @Fokus_Marokus.
Kodėl pasirinkau būtent Fokus_Marokus? O gi, todėl, kad jį pažįstų ilgą laiko tarpą, jis yra gerbiamas serverio žaidėjų ir visiems gerai žinomas teisėsaugos veteranas, kuris yra dirbęs ne pas vieną direktorių. Tikriausiai nesuklysiu pasakydamas, kad jau teisėsauga yra - antrieji namai. Būsiu padaręs šiek tiek klaidų klausimuose, kuriuos matysite apačioje, bet nieko netaisau, nes mane pataisė Fokusas:12_slight_smile:
Taigi, sėkmės skaitantiems.


TAB7c1m.png

1. Ar senai žaidi serveryje? Serveryje su Fokusu pradėjau žaisti 2012 metais. Dabar pasižiūrėjus, tai atrodo gan nemažai, jaučiuos "senas" šiame žaidime, bet visados malonu sugrįžti ir prisiminti gerus laikus.
2. Kelintais metais pasitraukei iš serverio? Iki kada? Tikslios datos pasakyti negaliu, buvo net keli pasitraukimai, tačiau ilgiausias pasitraukimas įvyko 2018 metais iki pat dabar.
3. Kada grįžai į serverį? Kas tave motyvavo grįžti? Ar grįžai ilgam? Į serverį grįžau visai neseniai, prieš mėnesį. Turbūt labiausiai sugrįžti paskatino dabartinė situacija visame pasaulyje, pats karantinas, laisvo laiko turėjimas. Žinoma, tiek dirbu, tiek studijuoju, tačiau tai visiškai netrukdo ir pažaisti. Kadangi liko paskutiniai metai universitete, manau, kad šiek tiek reikės apriboti savo žaidimą, tačiau ilgam nedingsiu. Manau, kad žaisiu iki tol, kol viskas neatsibos ir liks laiko.
4. Daugelis žmonių šioje temoje tave nori pamatyti kaip SWAT direktorių, bet kaip žinome tokio darbo nėra. Ar pamatysime tave kitos teisėsaugos srities direktoriaus poste? O gal šį kartą išbūsi ilgiau direktoriaus kėdėje nei metus laiko? Galbūt aplenksi net patį @Johnas_Sim direktoriavimo eroje? Labai abejoju, kad direktoriaus pareigas prisiimčiau dabartiniu metu, kadangi, kaip ir minėjau, privalau pabaigti mokslus universitete, taip pat spaudžia darbas, o per vasarą norisi pakeliauti ir pailsėti. Manau, kad apie tai pasvarstyti bus galima rudenį. Kalbant apie patį SWAT direktorių, tai labai malonu, kad mane prisimena, tačiau nemanau, kad patį darbą sugrąžins ir pavyks kažką pakeisti. Skiriasi tiek patys žaidėjai, tiek suvokimas apie pačią teisėsaugą, tuo labiau SWAT darbas užsidėjo etiketę, kurios niekas nepamirš. Bet tai labai diskusinis klausimas. Tam, kad grįžti prie senų laikų - reikia ir pačių senų žaidėjų bei taisyklių. Lenktyniauti su nieko tikrai nežadu, manau, kad tai nėra svarbiausias rodiklis.

5. Kuom tu patinki žmonėms jog jie nori tave pamatyti ne kaip paprastą teisėsaugininką, o direktorių? Manau, kad to reikėtų paklausti pačių žaidėjų. Nemėgstu savęs girti, manau, kad patys žmonės žino mano istoriją bei patirtį šiame serveryje. Malonu, kad žmonės tai prisimena ir vertina.
6. Kaip žinome esi buvęs SWAT direktorius 2013 metais. Sakyk ar tai tapo pirmoji valdžia buvo? Ar sunkus buvo direktoriavimas? Kaip tau sekėsi ir kas tau padėjo? Taip, tai buvo pirmoji valdžia. Ir sakyčiau, kad man per labai trumpą laiko tarpą pavyko tapti direktoriumi per atrankas. Tuo metu dirbau taksistu ir visiškai negalvojau, kad tapsiu SWAT direktoriumi. Tačiau viskas pasisuko puikia linkme ir tuo džiaugiuosi. Sunkiausia buvo direktoriavimo pradžioje, kadangi teisėsaugoje buvau visiškai žalias, reikėjo suburti gerą komandą, rangų sistemą, taisykles bei pasitikėti žmonėmis, kurie turėjo aukštesnes pareigas. Išskirti kažko nenorėčiau, kadangi visus prisidėjo savaip ir tikrai man pagelbėjo per tuos metus. Todėl noriu dar kartą jiems padėkoti.
7. Čia prieš porą dienų man sakei, kad pas tave SWAT pavaduotojas buvo ne kažkas kitas, o pats @Krokodilas_Dandis. Tai sakyk, kodėl į pavaduotojus pasirinkai būtent Dandį? Ar tai žmogus kuriuo gali pasitikėti ir žinai, kad jis bus tavo bendražygis ir tavęs nenuvils pareigose? Ar su Dandžiu esi pažįstamas senai? Jei jis dabar žaistų, o tu būtum teisėsaugos direktorius ar vėl jam patikėtum pavaduotojo postą? Šiek tiek klaidinanti informacija. Krokodilas nebuvo mano pavaduotojas, tačiau dirbo pas mane. Esu patenkintas šiuo žmogumi, nes visados atlikdavo savo darbą tinkamai bei atsakingai. Manau, kad tokie žaidėjai kaip Dandis, turėtų žaisti šiame žaidime, tačiau metai bėga, visi turime svarbesnių planų gyvenime.
8. Kiek esu girdėjęs dar taip pat tavo pavaduotojas buvo: @Darius_Jochanas. Ar Darių pažįsti senai? Ar jis iš tiesų yra toks piktas žmogus kaip jį matėme viename iš YouTube.com video?  Darius taip pat nebuvo mano pavaduotojas, tačiau taipogi dirbo SWAT, kai buvau pavaduotojas 2017 metais. Apie Darių nieko blogo pasakyti negaliu, žmogus stengėsi ir yra kupinas gerų idėjų. Žinoma, labai patiko ir visiems gerai matyta treniruotė YouTube platformoje, kurioje jis nemenkai parodė savo balsą. Bet tai nėra kažkoks pasityčiojimas, nes ir pats Darius pasijuokė iš to video. Tai vis tiek yra kažkas netikėto ir naujo, todėl labai smagu prisiminti tiek šį žmogų, tiek šį video.
9. Ką galėtum pasakyti apie dar vieną buvusį tavo pavaduotoją: @Rytis_Wow? Koks jis yra žmogus? Ar su savo pareigomis susitvarkė? Rytis buvo tikrai labai puikus žmogus. Kas nežino, tai Rytį ištiko tragiška nelaimė. Deja, bet viename iš Trakų ežerų jis nuskendo. Šį žmogų taipogi pažinojau ir realybėje, todėl ištiko didelis šokas, kai sužinojau šią baisią naujieną. Kaip pavaduotojas jis buvo tikrai labai geras. Didžiuojuosi, kad šalia manęs buvo tokie žmonės kaip Rytis. Ilsėkis ramybėje, broli.
10. Esi turėjęs per metus laiko ne vieną pavaduotoją, tai sakyk kuris buvo patikimiausias, išbuvo su tavimi ilgą laiko tarpą, kuriuo labiausiai pasitikėjai ir kuriam perleidai direktoriaus pareigas? O galbūt pasitraukei iš direktoriaus niekam jo neperleidęs ir anketas paleidęs į rinkimus? Galbūt labiausiai pažymėčiau - Karolis_Kent. Pamenu, kad šiam žmogui tik iš 4 ar 5 karto suteikiau pavaduotojo postą. Jis nepasidavė, nepaliko darbo, bet ir toliau stengėsi bei rodė savo darbo kokybę. Taip pat labai padėjo ir Original_Badboy, kuris buvo kupinas gerų idėjų, buvo griežtas, bet teisingas, taipogi geras draugas, kuris visados suprasdavo ir pagelbėdavo reikiamu metu. Tačiau, kaip ir minėjau, esu patenkintas visais savo buvusiais pavaduotojais, su visais nesipykau ir neturėjau nusiskundimų.
11. Taip pat esi dirbęs policijoje pas tuometinius valdžios atstovus: @Dozas_Siaulietis, @Vygis_Belgas, @Rolandas_Jax ir net pas dabartinį DPKT narį, kuris buvo tik pavaduotojas trumpą laiko tarpą: @Kornelijus_Kornis, ar su šiais žmonėmis tu dar palaikai kokį nors ryšį? Ar kuriam nors iš išvardintų asmenų duotum pavaduotojo pareigas? Deja, bet didelio ryšio su šiais žaidėjais nebepalaikau. Teko susilabinti tiek su Vygiu, tiek su Korniu, tačiau viskas apsiribojo tik keliomis žinutėmis arba pasikalbėjimais. Kadangi dauguma senų žaidėjų jau nebežaidžia, tai sunku su kiekvienu sukontaktuoti. Tačiau esant progai, tikrai malonu būtų su kiekvienu pabendrauti ir prisiminti senus gerus laikus. Taipogi, jeigu būtų galimybė, pavaduotoją pasiūlyčiau tam žmogui, kuris mano manymu, yra tinkamas ir vertas būti šioje pareigose. Priklauso nuo situacijos, tačiau visi šie valdžios atstovai tikrai yra neblogi ir verti susidomėjimo.
12. Ar tu grižęs į serverį sieksi atgauti moderatoriaus bei DPKT pareigas? Taip, norėčiau 3 kartą tapti forumo moderatoriumi, kadangi patiko tikrinti forumo temas bei padėti kitiems žaidėjams. Žinoma, tą dabar darau ir būdamas administratoriumi, tačiau esant progai, tikrai neatsisakyčiau padėti ir pagrindinei serverio administracijai. Dėl DPKT, nežinau, manau, kad laikas parodys.
13. Kaip buvai DPKT narys ar buvo sunku su šiomis pareigomis? Kaip šias pareigas gavai? Ar jų netekai palikdamas serverį ar dėl kitų priežasčių? DPKT išbuvau tik apie 2 mėnesius, kadangi tuo metu buvau 12 klasėje, artėjo baigiamieji egzaminai. Teko palikti patį serverį ir atsisakyti visų pareigų tik dėl to. Būnant DPKT tikrai reikia turėti laiko ir prisiimti atsakomybės jausmą. DPKT pareigas pasiūlė tuometinis buvęs DPKT Gazas_Berlingo. Už tai jam iki šiol esu dėkingas.
14. Tave daugelis serverio žaidėjų pažįsta kaip teisėsaugos žmogų, kodėl nepasirenki kito darbo ir ten nebandai kažko siekti? Kodėl pasirinkai būtent teisėsaugą? Geras klausimas. Dabar grįžęs į serverį tikrai pagalvojau, kad reikia paįvairinti savo žaidimą ir daugiau laiko skirti kitiems darbams. Niekada neatmetu tokios galimybės, tačiau susiklostė toks likimas, kad labai laukiau bet kokio darbo atrankos ir pirmas darbas, kuris pasitaikė, buvo Policija. Dėl to iki šiol ir esu čia.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dėkoju @Fokus_Marokus už interviu. O dabar pacituosiu buvusio DPKT nario: @Laimonas_Samg žodžius. Pasirodo Fokusas turėjo 1 direktoriaus įspėjimą, bet jam tai nesutrukdė direktorių išlaikyti 1 metus!
Laimonas_Samg žodiai:


 

SWAT direktorius: Fokus_Marokus

Direktoriavimo laikotarpis : 2013-03-18 - 2014-03-25

 

 

Tikrai netikėjau, kad būtent apie šį žmogų teks rašyti, kaip apie vieną pirmųjų Sarg.lt serverio istorijoje išbuvusiu direktoriumi daugiau nei 1 metus. Daugiau kaip metai praėjo po to rizikingo nuosprendžio skirti direktoriumi visiškai nematytą ir dar nepatyrusį žmogų. Netikėjau, tikrai netikėjau, kad sugebėsi išbūti net mėnesį, tačiau tu išbuvai daugiau kaip vienerius metus ir ne bet kaip tačiau kaip tikras direktorius, kaip tikras vadas. Aplamai teisėsaugos darbas yra labai atsakingas darbas ir tikrai daug įtampos keliantis yra SWAT direktoriaus postas. Tačiau visą įtampą sugebėjai atlaikyti su kaupu. Iš tikrųjų su didžiule pagarba rašau šį laišką, šį pranešimą, kad po Zydrunas_White direktoriavimo atėjęs Fokus_Marokus ir tapęs geriausiu SWAT direktoriumi Sarg.lt serverio istorijoje pasitraukia iš posto. Tau tapus direktoriumi aš susirinkau šūsnį priekaištų dėl mano nuosprendžio, tačiau dabar visas serveris sveikina tiek tave, tiek visą SWAT komandą, tiek DPKT narius su tokia sukaktimi. Manau neverta sureikšminti to vienintelio įspėjimo, kurį tu greitai ištirpdei savo rimtu darbu ir vadovavimu ir neverta net aptarti kaip swatams sekėsi tuos vienerius metus. Visi puikiai žino, visi puikiai matė, kad swatai rodė aukštą lygį, aukštą pilotažą ir visada buvo teisėsaugos dėmesio centre. O jų vadas, tapęs gerbiamiausiu teisėsaugininku gali ramiai sau atsitraukti nuo tos naštos ir šiek tiek pailsėti nuo viso to dėmesio ir vargo. Nekalbu jau apie tai kiek žaidėjų praėjo Fokus_Marokus mokyklą, kiek žaidėjų tapo garsiais ir patyrusiais teisėsaugininkais ir kiek tai turtino patį SWAT darbą ir pačią komandą. Didelis, didelis ir nuoširdus ačiū už pateisintus lūkesčius su kaupu, už tuos metus, kai nereikėjo sukti galvos dėl šios srities veiklos, kai sugebėjai visur ir visada išlikti savimi, ačiū Vytautai.

 

Su didžiule pagarba, DPKT nariai.
 

Apibendrininimas:
Dabar supratau Vytautai, kodėl tave serverio žaidėjai gerbia ir nori matyti tave direktoriaus poste. O galbūt įvyks stebuklas ir bus grąžintas SWAT darbas? Galbūt tau pasiseks ir vėl tapsi direktoriumi? Tik šįkart ilgesniam laikui? Manau jei taotum direktoriumi išbūtum ilgesnį laiko tarpą nei metus ir per visą tą laiką įneštum naujų dalykų į tą darbą, kad serverio žaidėjai norėtų dirbti būtent pas tave ir įvyktų konkurencija dėl teisėsaugos sričių:12_slight_smile:. Tačiau visi supranta, kad tau ir vėl pasitraukus iš direktoriaus pareigų darbas vėl prarastų prasmę. Bet pasakysiu tik tiek - direktorius pas užsideda sau atiketę. Jei jis turi noro direktoriauti, žiūri į pareigas nevangiai jam pavyks, kaip pavyko ir tau. Tai sėkmės tau Vytautai, įgyvendink savo lūkesčius: pasiimk direktorių, tapk moderatoriumi bei DPKT nariu!. Tada žinosi, kad esi pasiekęs serveryje viską ką tik galima pasiekti.
Na, o dabar kviečiu pasižiūrėti filmuką iš SWAT treniruotės kurią vedė;
@Rytis_Wow.

 

Spoileris

 

Fokusai ar dar ilgai teks bėgt? :1_grinning:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...