Eiti į turinį
Karko_Snow

The Wailing (2016)

Rekomenduoti pranešimai

49e8141775ac07fbf851364c827369f4825.jpg

 

Vakar žiūrėjau Pietų Korėjos režisieriaus Na Hong-Jin 2016 m. išleistą mistinį siaubo trilerį „Verksmas“ (angl. „The Wailing“), kuris mane labai stipriai sukrėtė ir privertė susimąstyti, palikdamas keistas mintis galvoje. Rekomenduoju tiems, kurie mėgsta įdomiai supintą siužetą.

 

Juostos istorija rutuliojasi mažame kaimelyje Goksung, kuriame pradeda dėtis keisti dalykai. Nepažįstamojo atvykimas viską apverčia aukštyn kojomis, kuomet pradeda plisti paslaptinga liga, žudanti kaimelio gyventojus. Į šiuos įvykius yra įtraukiamas ir pagrindinis filmo veikėjas policininkas Jong Goo, kuris stengiasi viską priimti ramiai, tačiau ši mįslinga liga pasiglemžia ir jo dukrą, todėl jis imasi visų įmanomų priemonių, kad apsaugotų savo šeimą.

 

Puikiai pastatytas filmas, puikus garso takelis, kuris labai taikliai perteikė filme vyraujančią atmosferą. Taip pat didelį įspūdį paliko operatoriaus darbas, kadangi šį filmą papuošė nuostabiais kraštovaizdžio vaizdais. Aktorių vaidyba įtikinanti. Labai patiko įdomiai supintas siužetas, kai jau galvoji, kad perpratai filmo esmę, siužetinis vingis viską sujaukia ir lieki tarsi apgautas.

 

Apibendrinant mistinis siaubo trileris „Verksmas“ pasakoja labai įdomią ir šiurpią miestelio istoriją, kuri neleis atitrūkti nuo ekranų, o dvi su puse valandos prabėgs kaip kelios minutės.

 

Treileris:

Spoileris

#1

#2

 

 

 

 

Redaguota , redagavo Karko_Space
  • Patinka 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 7 valandas(-ų), Tenda_Huawei rašė:

"Bird Box" lietuviskai " Paukscio narvelis"  

 

Siulau irgi pasiziureti kas nemate. Tikrai gan geras filmas , paliko gan gera ispudi 

 

  

 

Galima pažiūrėti ir negaliu sakyt, kad nepatiko, bet kaip siaubo filmas per lėkštas, o pati idėja visiems pažįstama ir atsibodus.

Redaguota , redagavo Karko_Space
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...