Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Stacey_Malibu

Gaujos

Sutinkate su įdėja?  

50 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinkate su įdėja?

    • Sutinku
      31
    • Nesutinku
      19


Rekomenduoti pranešimai

prieš 56 minutes(-ių), Ltu_Caras rašė:

Prieš kad ir tas gaujas atšaldys dabar tikrai niekas į jas neis nebent naujokai bet ir tai. Visi senbuviai kariaus mafijose. + Artėja vasara žaidėju skaičius bus nekosminis

Gaujose realiai būdavo daugiau veiksmo nei mafijose, ten didžioji dalis būdavo - ne mafijose. O dėl kosminio skaičiaus sutinku, todėl ir pasiūliau užšaldyt mafijas ir atšaldyt gaujas, jog nebūtų pusę ten ir  pusę ten. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kad gaujas grąžinti tai 100 proc. už, bet mafijų tikrai nereikia šaldyti tuo labiau jų ir nešaldys, nes mafijų karai +- lygus. (Kritęs žaidėjų skaičius: Dėl gero oro, ~ 600 paskyrų m/g blistuose), nėra norinčių pildyti į gaujų direktorius.

 

Dar vienas galimas variantas apriboti mafijose/gaujose darbuotojų skaičių, kad atsirastu šiokia tokia lygybė tarp gaujų/mafijų ir tiems kuriems nėra vietos vienoje pusėje galėtų eiti į kitą (taip manau būtų galima atšaldyti gaujas) ir galimai gaujose atsirastų naujų veidų arba pasiilgusių karo vilkų, kas norėtų imti gaujos direktoriaus vairą. Ir manau, kad karai įdomiausi, kai kovojama vos ne iki paskutinio, o ne 5v20 ir rezultatas gaujos zonoje, kad tie 5 nušaunami, o iš 20 miršta 2-3. (Šitas pateiktas variantas yra pamąstymui ir jei jis būtų įgyvendinimo procese reiktų dar daug ką apgalvoti.) :4_joy:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...