Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Dovydas_Budrys

Papildoma veikla apsaugos darbui

Ar to reikia?  

40 balsai(-ų)

  1. 1. Ar to reikia?

    • Taip
      33
    • Ne
      7


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kadangi pastaruoju metu apsaugos darbuotojai susiduria su problemomis tokiomis, jog pats darbas yra neįdomus ir iš pačio darbo naudos nėra apart vežiojimas, pradėjau mastyti kokios įdėjos padarytų apsauga naudingesnę pačiam serveriui.

Taigi pradėsiu nuo to, kad visi žinom, jog darbo atlyginima galima atsiimti tik tam tikrą laiko tarpą, Nuo pirmadienio iki penktadienio 18-23h, o sekmadienį kada nori. Mano įdėja, kad jeigu žmogus nori atsiimti algą ankščiau laiko, pvz trečiadienį 15:00 turėtų išsikviesti apsaugos darbuotoja kuris parduot galėtų ar vienkartinį bilietą ar pastovėti prie algos atsiemimo, jog žmogus galėtų atsiimti algą kada nori.

Taigi kokia iš šio dalyko nauda? Aišku pirma nauda būtų apsaugos darbui, atsirastų papildoma užsiemimas apsaugai ir mažiau būtų pačio vežiojimo. Taip pat apsaugai vyriausybės saugojimas būtų naudingesnis, nes būtų kaip akcijos formatas (Panašiai kaip ginklų prekeivių turgelis)

Pati nauda žaidėjam manau iškarto aiški yra tai perdaug čia nesiplėsiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Na, norint padaryti ankstesni ištraukimą iš vyriausybės uždarbio reikėtų nusipirkti apsaugos leidimą kuris prižiūrėtu darbuotojas ir serveriui didesnis procentas nuo atlyginimo nueitu nusiimant ne paprastomis valandomis kuriomis leidžiama, nes jeigu tik apsaugai viskas nueis nieko gero. Tiesiog taip apsivalytu ir serverio pinigų, o yra tikrai tokių žaidėjų kuriems reikia skubiai nusiimti darbo uždirbtus pinigus ir pasinaudotu paslaugą greičiau nusiimti ir už tai susimokėti kažkokį procentą. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...