Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Rimvydas_Evil

ginklų prekeiviams

ginklų prekeiviams  

45 balsai(-ų)

  1. 1. reikalinga ar ne?



Rekomenduoti pranešimai

sveiki, rašau čia, nes reikia pakeisti porą dalykų, gal bumeris čia juos pastebės.

 

M4 pasikeitimas į AK. Taigi, yra taip, kad turint ginklą M4 ir gavus vieną AK kulką, ginklas M4 pavirsta į AK ir išlieka visos kulkos. Mano pasiūlymas būtų toks, kad M4 nepasikeistų į AK, kai kolega duoda kulką. Pavyzdys: darbuotojas pasiima M4 is /ginklai ir tarkime turi 20k kulkų, paprašo, kad kolega jam duotų 1 AK kulką ir tada išeina taip, kad darbuotojas turi 20k AK kulkų. Tai atneštų daugiau pelno į darbo fondą ir darbuotojai naudotųsi ginklų dėže.

 

• /paketai. Taigi, kai buvo įdėti paketai (/paketai), buvo nepadarytas vienas dalykas, kuris užkliuvo ne man vienam. /paketai yra prieinamas visiems serverio žaidėjams, o turėtų būti prieinamas tik ginklų prekeiviams. Pasiūlymas toks, kad šią komandą padaryti, kaip ir sakiau, tik ginklų prekeiviams, nes tai yra mūsų asmeninis dalykas (teisėsaugai asmeninė komanda yra /teisesauga, kiti žaidėjai to matyti negali). Ginklų paketai yra prieinami tik tiems žaidėjams, kurie yra užsisakę paslaugas (darbai, klubai, asmenys). Ginklų prekeivių forumo skiltyje "Paslaugos" yra surašytos kainos, už kurias galima nusipirkti ginklų prekeivių paslaugas ir tik tokiu atveju jiems yra prieinami paketai, į kuriuos jie įsideda norimą kiekį ginklų už pigesnę kainą. Tai va, tai yra tikrai svarbus ir asmeninis dalykas mums, nes ši komanda priklauso mūsų darbuotojams. 

 

• /dvarzybos pavaduotojams. Apie šį dalyką labai trumpai: padaryti, kad /dvarzybos būtų prieinamos darbo pavaduotojams, t.y. galėtų jas sukurti.

 

Čia būtų viskas, ačiū.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 minutę, Rimis_Cigonas rašė:

2 ir 3 už. Už 1 meh galbūt, bet bomžas esu labai brangiai kainuotu jei netyčia pasikeistum iš ak į m4....

tikrai brangiai nekainuoja, viena kulka AK ginklų dėžėje kainuoja tik 12e, tai už 10k kulkų išleistum tik 120k ir labai greit atgautum tuos pinigus, tuo pačiu metu ir padidintum darbo fondą. Čia yra pagrindinis dalykas, dėl ko rašau šį pasiūlymą. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1,3 uz.

 

2. Prieš. Kai prades zaidejai zysti ir klausti kas pakete ir po kiek tada nervinsities kad jiems reikia atsakinet ko kiek pakete, o tai ir jokia slapta info kas sudeda paketa tai manau, kad panaikinti nereiketu, kad klubo nariai ar darbai galetu pasiziureti kas ieina i ju paketa ir kainas ju. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...