Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Arunce_Krusty

Kasdieniniai Eventai

Apklausa  

20 balsai(-ų)

  1. 1. Ar ši idėja jums patinka ir ar norėtumėte ją pamatyti žaidime?

    • Taip, norėčiau
      16
    • Ne (prašau paargumentuoti)
      4


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi sėdint sarge veiklos pasidaro maža, darbai atidirbti, naudingi atnaujinimai žaidėjams, bei pačiam serveriui, tampa ypač reti. Didžioji dalis žaidėjų sėdi "G", gaujos užšaldytos. Ir dar prisideda situacija, kad serverio žaidėjų skaičius drastiškai mažėja.

 

Taigi, man kilo idėja - Kasdieniniai eventai. Jie susidarytų iš paprastų minigame kaip: Battle Royale, 5v5, Lenktynės (automobilių, valčių, motociklų, motorolerių ir kitų transporto priemonių), Sumo, Sniper vs Infernus ir t.t

Patys eventai, manau galėtų pasirodyti kas 1-2 valandas kai serveryje žaidžia daugiau nei 50 žaidėjų, įėjimas į jį būtų mokamas, su komanda /event (žinoma būtų galima ją pakeisti) ir į tam sukurtą fondą įkristų pinigai pvž. /efondas, iš kurio ir būtų dalinami prizai. Pridėsiu, kad žaidėjai galėtų prisidėti prie eventų fondo ir taip padidėtų patys prizai.

Evento nugalėtojai būtų apdovanojami piniginiais prizais iš /efondas. Taipogi, kartą į savaitę galėtų atsirastų eventai, kurių prizai būtų kreditiniai, su prizais kaip, (25 kreditai, 50, 100, 250 ir t.t)

Manau, kad tokie "eventai" padidintų žaidėjų skaičių, bei ypač, jų aktyvumą, ko labiausiai trūksta šiuo metu.

 

Maloniai laukiu jūsų komentarų, pastabų, nesvarbu ar jie bus teigiami ar neigiami, kritikos reikia susilaukti visiems.

Dėkoju, kad perskaitėte visą mano pasiūlymą.

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Gaivink tu kiek tik nori,nebe tie metai,kad sargas gyvuotų tiek laiko,pripažinkit,kad serveris - MIRŠTA,viskas,nebent padarytų serverį ant GTA 5 kaip RP,sumažėtų ir vaikų,ir VIP nereikėtų,ir daug navarotų naujų būtų,bet bumeriui gi neapsimoka - nepirks adminų,vipų nebus pelno :))))) palikit merdėt geriau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...