Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Dede_Pikis

/ispejimai V_P

Balsavimas  

52 balsai(-ų)

  1. 1. Pritarimas idėjai



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, nežinau ar visiems šis pasiūlymas pravers, bet daugeliui darbų tokioms kaip teisėsaugos sritims arba šiaip darbai su pakvietimu valdžios atstovams reikalingas. /ispejimai V_P direktorius/pavaduotojas tokią komandą jau turi, manau būtų neblogai jeigu tą komandą turėtų ir įgaliotinis. Kodėl? Todėl, nes bent jau pas mus Armijoje darbuotojo įspėjimo nusiemimui užduotį gali skirti ir įgaliotinis. O užduotį galima gauti tik praėjus 24 valandoms nuo gauto įspėjimo, todėl manau įgaliotinis prieš duodamas užduotį galėtų patikrinti darbuotoją per /ispejimai, ir jeigu praėjo 24h tik tada duoti darbuotojui užduotį. Šią komandą galima drąsiai įdėti, kadangi ji nei kiek nepakenktų darbui, nes su ja įgaliotiniai galės tik pažiūrėt darbuotojo įspėjimus.

 

@Admin_Bumeris

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 minutę, Matas_Ammo rašė:

Bus daug free įsp nuėmimų, nes direktoriai turės atsakyti už juos, o tikrai neatsieis free įsp nuėminėjimai draugams ir saviems.

Galima padaryt taip, kad įgaliotinis prieš duodamas užduotį /ispejimai lentelę nufotkintų žaidėjo, ir atsiūstų įrodymus, kad tas darbuotojas padarė jo skirtą užduotį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 3 minutes(-ių), Matas_Ammo rašė:

Bet tam valdžia skirta, tai kam bus jie paskui reikalingi? Tuos įrodymus galės susiųsti ir nuimti, juk vistiek pavaduotojas/ direktorius tvarko papeikimų skiltis, neaktyvumus ar jau darbo per daug turit?

Arba tu manęs nesupranti arba aš tavęs nesuprantu :D. Tau kažką blogo padarys jeigu įgaliotinis gaus komandą /ispejimai V_P? Juk tai paprasta komanda kurioj išmete lentelę su gautais darbuotojo įspėjimais.. Pasiskaityk per naujo ką viršuj esu parašęs ir kam ji reikalinga. Darbuotojas įspėjimus gauna ne tik už papeikimus/neaktyvumą.

 KNfN1SM.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...