Eiti į turinį
Beliunas_Justas

FTB direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Hb2bSOw.png

 

 

Sveiki visi, taigi kaip žinote buvo renkamas naujasis FTB direktorius, kadangi senasis Gyvenimo_Ekspertas buvo nušalintas nuo einamų pareigų, dėl diskriminacijos ir kitų direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Paskutinį kartą šios teisėsaugos srities direktorius buvo rinktas 2020 metais gegužės 16 dieną. Į šias pareigas sulaukėme 12 anketų iš kurių atsirinkome 4 kandidatus. Kadangi buvo mažai anketų buvo sudėtinga išsirinkti, kandidatus, kadangi buvo tokių kurie nesenai buvo pagauti naudojant neleistinas modifikacijas ar man žinant paskyros buvo parduotos o vėliau susigrąžintos. Atsirinkus kandidatus po kelių dienų iš stebėjimo iškrito vienas kandidatas kurį stebėjimo metu pastebėtas naudojantis neleistinas modifikacijas. Taip pat iš daugelių kandidatų stebėjimo metu labai pasigedau jų veiklos, nes daugelis sėdėjo ,,g” arba važinėjo su mašiną ir nieko neveikia, nes dirbant teisėsaugoje ar imant jos direktorių manau galima parodyti tikrai geresnes veiklos, kad ir koks mažas skaičius būtų žaidėjų, Per šiuos rinkimus aktyvumas nebuvo skaičiuojamas, buvo tik stebima kaip patys elgiaties ir ką veikiate. Taigi negaiškime laiko ir pereikime prie kandidatų apžvalgos.

 

Mode_Perg - Kalbant apie tavo anketoje minėjai, kad nori nupiešti kaip gero direktoriaus portretą kaip bendravimas su savo darbuotojas, bet stebėjimo metu neteko matyti labai didelių pastangų iš tavęs bendravimo su serverio žaidėjais. Toliau anketoje ties idėjom vardini praktiškai viską kas jau yra nuo senai padaryta tik viena idėją tavo nauja. Labai daug savo anketoje pilstai iš tuščio į kiaurą vardindamas tapati per tapati kai jau tai paminėjai. Stebėjimo metu dažnai skalbinėjai apie savo teikiama pagalba serverio žaidėjams per /s, tačiau labai nenoriai bendrauji su serverio žaidėjais kurios stabdei dirbant slaptojoje policijoje žaidėjams paklausus už ką gaunami įtarimai tu jos ignoruodavai ir nuvažiuodavai pasiūlęs /bauda, o žaidėjams privažiavus pasisveikinus tik kartais jiems atsakydavai atgal ,,Labas”. Taip pat dažnai per klubo karus budėjai prie ligoninės ir bandei gaudyti klubiečius išeinančius iš ligoninės ir tikrindavai juos ar neturi su savimi narkotinių medžiagų. Taip pat stebėjimo metu teko užtikti tave stovint /tpvip vietoje ir tarpininkaujant serverio žaidėjams. Taip pat dažnai dirbdamas su savo nuosavu sultan’u san fierro mieste pažeidinėjai KET ir trankeisi su savo mašiną į kitus serverio žaidėjus, bei teisėsaugininkus. Tačiau tau pakišo koją, kad stebėjimo metu patekai į teisėsaugos juodąjį sąrašą už neleistinų modifikacijų naudojimą, tad stebėjimas buvo nutrauktas.

 

Rimis_Cigonas - Kalbant apie tavo anketa joje paminėjai, kad tavo serverio veikla susideda iš veiklų organizavimo darbuotojams, bet per visa stebėjimo laikotarpį teko matyti tik 1 veiklą (plačiau toliau parašyta). Taip pat anketoje paminėjai kad stengiesi nesikišti į konfliktus vykstančius, bet serveryje stebėjimo metu tikrai teko matyti šiek tiek kitokį vaizdą kuris taip pat vėliau yra aprašytas. Prie idėjų darbui paminėjai kaip muitinės vietų mažinimą tai manau tikrai nereikalingi DPKT,  susitarimai gali pačios valdžios nuspręsti priimti mažiau darbuotojų į muitinė ir taip palaikyti mažesnį skaičių muitinės narių, o toliau ties idėjom kaip ir nieko neparašai, labai mažai idėjų pateikei. Stebėjimo metu tave dažniau galima sutikti stovint AFK ar sėdinti ,,G” mašinoje, nei žaidžiant. Tikrai aktyvumas nebuvo vienas iš geriausių, bet teko ir matyti kai žaidei, bet kaip įgaliotinio veiklą stebėti tikrai buvo nuobodu būnant įgaliotiniu tikrai galima padaryti daugiau veiklos, o teko matyti tik 1 veiklą iš tavęs kuri buvo ginklų turgelis per kuri renkant darbuotojus pradėti veiklai teko pamatyti kaip įžeidinėji viena iš ginklų prekeivių darbuotoją, kas mano manymu tikrai nėra gerai kaip valdžios atstovui žeminti savo darbuotojus, jiems turi kaip tik parodyti pagarba. Taip pat stebint tave ar kitus kandidatus dažnai tekdavo pamatyti vip chat’e kaip tikrai negražiai bendrauji su serverio žaidėjais ir jos įžeidinėji. Todėl manyčiau kaip direktoriui tikrai nėra būdingas elgesys. 

 

Pauliux_Sauliuxx - Tavo anketa aprašyta trumpai, bet aiškiai nepilstai iš tuščio į kiaurą viską išdėstai nedideliais sakiniais, bet kaip savo anketoje minėjai esi padaręs pertrauką ir dabar praktiškai nieko neveiki serveryje, todėl ir stebėjimo metu iš tavęs sunkiai buvo ką galima pamatyti ir tikrai buvo tikėtasi daugiau kaip iš tiek patirties turinčio teisėsaugininko kuris gali daug daugiau sugalvoti veiklos kuri duotu naudos, nes tavo dabartinis stebėjimas buvo kaip per prievarta žaidimas. Stebėjimo metu dažnai teko užtikti sėdint ,,G” kitų žaidėjų mašinose ir pora kartų kaip pats žaidei stovėjai su kitais 3 teisėsaugininkais parduotuvėje ir vis kažką pirkote galbūt momentines loterijos bilietus, o vėliau užsukai į biliardinė, bet žaist prie stalo taip ir nenuėjai. Kita diena tave sutikus serveryje dalyvavai šturme kuriame aktyviai pradėjai gaudyti klubiečius ir jos efektyviai surakinai bei gaudei kurie pabėgo už šturmuojamos zonos. Bet tikrai pasigedau tavo veiklos stebėjimo metu, nors dirbai teisėsaugoje, bet savo darbo galimybių tikrai neišnaudojai pvž kaip (bėglių gaudymas, narkotikų konfiskavimai ir t.t). O tik teko matyti pagrinde tave važinėjant paprastai po gatvėmis arba sėdint G. 


 

Ginas_Sprite - Tavo anketa buvo gražiai aprašyta nei daug nei mažai pats viduriukas nebandei pilti iš tuščio į kiaurą, bei neparašyti per mažai žodžių. Visi sakiniai išdėstyti aiškiai ir kaip anketoje minėjai tavo didžiausia patirties teisėsaugoje yra FTB darbe, o tas stebėjimo metu labiausiai ir matosi, nes tik įsidarbinus tau į FTB iškarto skubėjai atlikti pagrindinės FTB darbo veiklas kaip narkotikų patikrinimai iš žaidėjų tik pamatydavai kokias veiklas nusikalstamų grupuočių iš karto skubėdavai gaudyti ir tikrinti jų narkotinių medžiagų, todėl ir tavo anketoje aiškiai aprašytas buvo FTB darbo pobūdis kuri parodei stebėjimo metu.    Pirmas stebėjimo dienas neteko tavęs sutikti žaidime, bet buvai pranešęs jog tavo gimtadienis buvo tas dienas dėl to tavęs nelabai galėsim matyti žaidime. Tau sugrįžus po gimtadienio iškarto kibai į darbus tavo stebėjimo metu visada teko tave matyti kaip gaudai serverio klubiečius ir tikrini jų narkotinės medžiagas, visados suteikdavai pagalba kitai teisėsaugos sričiai gaudant nusikaltėlius iškarto skubėdavai jiems padėti gaudyti tik pamatydavai, kad vyksta klubo karai iškarto skubėdavai į teleportų vietas ir rakindavai visus klubiečius ir tikrindavai jų narkotinės medžiagas. Visų rinkimų metu kiek teko stebėti leidai laiką dirbdamas, kas nėra blogai tačiau reiktu siek tiek ir atsipalaiduoti, leisti laiką savo malonumui su projekto draugais o ne tik dirbant, šie rinkimai tau sėkmingi kadangi kiti kandidatai nieko ypatingo neparodę tad direktoriaus pareigas gauni tu, tad sveikinu ir tikiuosi mūsų nenuvilsi ir parodysi FTB darbo aukštumas kad ir kiek bebūtų serverį žaidėjų

 

bd4e76316477b06aaf5e75521f3b9b3421.png

 

  • Patinka 27
  • Ačiū 1
  • Haha 11
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...