Eiti į turinį
Beliunas_Justas

Reporterių direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

J9e-6g0G1XBR6KH3kUqsuCQOWykg-2oSL4u1QmeiSQ0N3ngIfk56cBCKbKUMUvppiPMeXi5MO_EoKrG5m4x_2TSs0TBh5mcujOVEToJsL7rSqXgHGO0Iyw_IA5JVoV_NKg

 

Sveiki,

taigi kaip žinote buvo renkamas Reporterių direktorius, nes senasis direktorius Darek_Pataxoro buvo nušalintas už nelegalia veiklą (pardavė paskyrą). Paskutinį kartą reporterių direktorius buvo renkamas 2020 metais rugsėjo 15 dieną. Į šias pareigas sulaukėm net 21 anketą iš kurių pasirinkome 5 kandidatus. Kandidatai kai kurie tikrai buvo labai stiprus tik pritrūko veiklos žaidime, o pasitaikė ir toks variantas kaip žmogus užpildė ir praktiškai nežaidė po poros dienų dėl neaiškių priežasčių dingo nepranešęs nieko. Kandidatų stebėjimas kai kurių buvo įdomus, nes pasitaikė įvairios veiklos, o pas kitus praktiškai veiklos neteko pamatyti. Taip pat teko matyti, kad kai kurie žaidėjai pradėjo skelbti eventus būtent rinkimo laikotarpių, o prieš tai tokius veiklos nedarė, todėl neužsidėkite kaukės rinkimų laikotarpiu. Taigi pereikime prie kandidatų apžvalgos.


 

Degus_Skystis - Anketa tavoji visai sudomino ir buvo įdomių minčių, joje minėjai seną sustabdymo skelbimų į /vip metodika kaip nalogų pareiškimų tema kurioje darbuotojai įkeltu žaidėjus kurie skelbinėja skelbimus į /vip, o už tai jie gautu + ar piniginius prizus tai naudojo daugelis reporterių direktorių tai kaip nieko naujo su tai nepadarytum. Toliau anketoje viskas kaip ir tvarkoje buvo, bet deja neteko tavęs sutikti žaidime stebėjimo laikotarpių ir patikrinus tavo aktyvumą tikrai buvo labai mažas iki 10 minučių. Tikiuosi nenuleisi rankų ir toliau sieksi savo tikslų reporterių darbe.


 

Bryan_Oconner - Tavo anketa buvo šiek tiek silpnesnė nei kitų kandidatų, savo anketoje paminėjai skelbimų mažinimą į vip chat’ą bandytum sulaikyti panaudojant pigesnes darbo paslaugų kainas, bet taip gali atkristi ir darbuotojų, kad sumažėja užmokestis už darbą, kad skirtum už tai pliusus, kad aktyviau dirbtu sumažinus skelbimų kainas, o kas bus su žaidėjais kurie jau turės maksimalu rangą? Jiems pliusai jokios įtakos nedarys ir nebus motyvacijos dirbti. Stebėjimo laikotarpiu tave teko sutikti kariaujant prieš immortal mafiją veiksme dalyvavai ir buvot užgrobė jų bazė, o vėliau stebėjimo laikotarpiu teko užmatyti, kad labai lendi į konfliktus su serverio žaidėjais viešam vip chat’e ir taip gavai pora užtildymų daugiau neteko tavęs sutikti stebėjimo laikotarpių.


 

Kristis_Lada - Tavo anketa aprašyta trumpai, bet nepilstei iš tuščio į kiaurą pagal kitus kandidatus tavo anketa buvo vidutinė. Savo anketoje paminėjai nuo skelbimų stabdymo į /vip chat’ą visai nauja idėją kurios niekas dar nėra naudoja, o tas labai patiko, nes nerašei kaip kiti to pačio per tą patį kas jau seniai yra padaryta. Ties idėjom paminėjai dėl rangų pasikėlimo jau esama dalyką (pas buvusi direktoriu Darek), kad norint pasikelti rangą privaloma paskelbti tam tikra skaičių skelbimų, kitaip rangas nebus pakeltas. Stebėjimo laikotarpiu dirbai FTB darbe ir jau tikėjausi įdomios veiklos serveryje, bet tavo veikla pagrindinė buvo važinėjimas su darbinėm tr. priemonėm gatvėmis, labai retai ką sustabdydavai patikrinti narkotinių medžiagų ar nubausti žaidėjus už nusižengimus, pora kartų teko matyti kaip padėjai gaudyti bėglius kitiems teisėsaugos nariams. Taip pat teko užmatyti diskutuojant su serverio žaidėjais /vip chat’e ir kartais teko matyti veliantis į konfliktus /vip chate.


 

Gytiz_Nesvarbu - Anketa tavo buvo viena iš geriausių lyginant su kitais kandidatais, anketa aprašyta neperdaugiausiai išsiplečiant, bet nėra ir per mažai aprašyta. Savo anketoje minėjai, kad tik nuo skelbimų į /vip chat’a apsaugotum su /mute komanda, o tai tikrai ilgam neapsaugotu, nes /mute komanda laikinam sustabdysi, bet po mutes vėl gali skelbti skelbimus į /vip. Tarp idėjų dar paminėjai, kad darbuotojų priežiūra palaikytum įspėjimų dėjimais arba piniginem baudom, bet pinigines baudos kaip ir neleistinos, nes tai skaitytos kaip už pinigus nusiperka, kad negauti darbo įspėjimo. Stebėjimo laikotarpiu važinėjai gatvėmis, bei rinkai iškvietimus dirbdamas reporteriu ir kartais padarydavai event’ų žaidėjams kurie labiau skirti buvo naujokams, o visas kitas stebėjimas labai vienodas važinėji ir renki iškvietimus ir jokios papildomos veiklos neteko pamatyti stebėjimo metu.


 

Nedas_Multivi - Anketa tavo buvo antra pagal geruma lyginant su kitais užpildžiusiais kandidatais. Taip pat teko pamatyti idėją kaip kovosi su žaidėjais kurie skelbinėja skelbimus į /vip ir tai nebuvo vien banalus ,,nemalonė” ar ,,nalogai” už skelbimus, bet ir paskatinimas paprastiems žaidėjams pranešti nusižengusius asmenis ir už tai gauti reporterių paslaugas nustatytam laikotarpiui. Taip pat patiko tavo parašytos idėjos kurias nori įgyvendinti ir taip įtraukti darbuotojus labiau dirbti ar užsiimti papildomą veiklą už pliusus rangų sistemoje. Stebėjimo metu tave teko sutikti labai dažnai ir stebėjimo laikotarpiu dirbai mechanikų dažnai teko matyti kaip prižiūri tvarką gatvėse ir nutempinėji mašinas kurios paliktos be priežiūros ant kelio, o nutempus tr. priemonės visada palaikydavai tvarka KMA aikštelei ir jei pasitaikydavo netvarkingai paliktu tr. priemonių visados jas sustatydavai tvarkingai į savo vietas, taip pat teko matyti kaip vedei naujiems mechanikams kvalifikacijas. O stebint kai nedirbai, laisvalaikiu važinėjai su keturačiu moto arenoje, taip pat dažnai skelbinėjai apie event’us, žaisdavai tankiukų kovas ar važinėdavai su kartingais tikrai labai daug veiklos tavo teko pastebėti ir laiko serveryje neleidai veltui visados susirasdavai veiklos ką nuveikti. Sveikinu gavus reporterių direktoriu ir tikiuosi nenuvilsi visų mūsų ir atliksi savo visus darbus žadėtus.

 

7892d7f2dc9e6c289ff5480f62176200239.png

 

  • Patinka 20
  • Haha 21
  • Už 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...