Eiti į turinį
Bryan_Oconner

Papildoma veikla ginklų/narkotikų prekeiviams bei teisėsaugai

Reikia?  

12 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia?

    • Taip
      4
    • Ne
      8


Rekomenduoti pranešimai

Hola mi amigos!

 

Pasiūlymas kuris mano manymu pagyvintų tiek teisėsaugos tiek prekeivių veiklą, kurios šiuo metu kaip ir nėra.

Kaip dauguma žinot ginklų ir narkotikų prekeiviai pildo namų spintas ginklais ir narkotikais, bet dabar tas pildymas yra per daug nuobodus ir iš viso pildymo galima išlošti veiklos.

Tarkim ginklų ar narkotikų prekeiviai norėdami pildyti namo spints, turėtų "pasikrauti" narkotikų į darbines mašinas (Geriausia būtų pridėti po vieną kokią didesnę transporto priemonę abiems pusėms  (pvz: landstalker). Prekeiviams pakrovus narkotikus/ginklus bei atsisėdus į vairuotojo vietą, teisėsaugai į bendrą raciją praneštų jog Ginklų ar narkotikų prekeiviai gabena ginklus/narkotikus. Teiėsaugos užduotis būtų sunaikinti mašiną kuri veža narkotikus/ginklus. (Bet manau tai turėtų atlikti FTB, Kariuomenė, savaitgaliais ir Policija, tas pats kaip ir su grobimais). Ginklų prekeiviai galėtų padėti vieni kitiems pasiekti kelionės tikslą t.y. apsaugoti mašiną kuri gabena ginklus/narkotikus (panašiai kaip TRV, tikslas pasiekti kelionės galutinį tašką bei pristatyti ginklus/narkotikus).

Prekeivis kuris vairuoja transporto priemonę kuri veža narkotikus/ginklus automatiškai gautų /bega (kaip ir su narkotikų/ginklų grobimais). 

Faktas, bus tokių komentarų, kad tikrai nepavyks, bet yra mechanikai kurie pardavinėja taisymo raktus, bei ginklų prekeiviai kurie pardavinėja vielas, tad darbo atsiras ir mechanikams.

Prekeivių valdžiai padaryti komandą kuri leistų nustatyti krovinio premiją (kaip turi TRV), būtų motyvacija darbuotojams siekti rango, jog galėtų vežti ginklus/narkotikus.

  • Patinka 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nesuprantu šios idėjos reikalo :D :D 
1. Mechanikai tavo :DDDDD tikrai spėsi pirkti vielas, raktus ir naudoti jos važiuojant ant 150km/h kai tave visi trankys ir šaudys. Stupid idea.
2. Nevisada daug prekeivių prisijungusių kurie tau padės. Tai jau didelis pranašumas teisėsaugai. 
3. Užsisakyti naktį norės, negalės apsikrovimas dar didesnis ilgesnis paslaugos suteikimas ir laukimas dienos, kad galėtum vežti.
4. Išviso ką tu čia rašai per idėją :D Paaiškinimo 0. Naudos 0. 

  • Haha 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

skamba kažkaip čia ne į temą, atrodo įdomiai, kad šaudo/gaudo prekeivius, bet čia bevertė idėją, nes pagal mano supratimą, tai pasikrauna į bagažinę narkotikus/ginklus ir veža juos į namą, bet kam to jeigu gali nuvažiuoti iki namo ir paprastu būdu įdėti į spinta? sakysi uždraust įdėti į spintą, privaloma būtent vežti su darbine ten iki to namo, tada kitas klausimas kaip paprastas žmogus galės įsidėti narkotikus/ginklus į namo spintą? tiesiog perdaug būdų apeiti ir gaunasi nesamonė galų gale

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...