Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Greg_Scarpa

Gaujos vietoj klubų arba sujungta

Gaujos vietoj klubų  

82 balsai(-ų)

  1. 1. Judam?

    • 66
    • Prieš
      16


Rekomenduoti pranešimai

Zdarova sarglt šaikele, nežinau ar kažkas tokio jau buvo siulyta. Bet tokia mintis kilo panaikinti klubus (arba prijungti prie gaujų), padaryti 6 gaujas (Grove Str., The Ballas, Varrios Los Aztecas, Los Santos Vagos, San Fierro Triads, San Fierro Rifa) kaip darbais be pakvietimo (arba su, bet sistema būtų kaip klubuose), per abu miestus LS ir SF padaryti gaujų zonas. 

Vienu metu galėtų kariauti visos gaujos, bet tik gauja prieš gaują, tarkim GS užima Triads zoną, kita gauja negalėtų padėti vienai ar kitai gaujai. Kitos gaujos galėtų užimti tik kitos gaujos zoną. Sistema būtų panaši kaip ir dabar su gaujomis, zonos būtų procentalios. Be zonų užimimo papildomai būtų galima užimti ir kitos gaujos bazę (jei tarkim dabartinės klubų bazės būtų padarytos kaip gaujų bazės), kaip kad dabar klubuose, taip pat būtų galima sumokėti išpirką už bazę (tarkim komanda /gispirka).

Būtų papildoma XP skiltis /xp lentelėje (Gaujų XP), mafijų xp ir liktų tik dirbant mafijoje, gaujų būtų atskiras (arba vietoj klubiečio xp arba kartu apjungti)

Kaip rašiau aukščiau jei padaryti tokią valdžios sistemą kaip dabar klubuose (tik lyderis ir pavaduotojas, ar tos gaujos būtų perkamos kaip dabar klubai čia jau nuspręs aukštesnės jėgos), būtų galima skelbti info apie karus, atrankas ir panašiai (tarkim komanda /g arba palikt klubinę /k). 

Kam viso to reikia?

  1. Gaujos užšaldytos, nors yra norinčių imt valdžias (po savaitės apsigalvoja ir gaujos vėl šaldomos)
  2. Klubai perkami dėl pinigų laikymo kfonde, veiksmus daro vos keli klubai

 

Tikiuos mintį pagavot ir supratot ką noriu. Balsuojam, komentuojam, kilus papildomom įdėjom kaip visą tai padaryti tobuliau temą pakoreguosiu

 

PAPILDYMAS: Netyčia kilo dar mintis. Kaip rašiau prieš tai, kad galės kariaut tik gauja prieš gaują(be kitų gaujų pagalbos), beeet klubai gali sukurti sąjungas. Manau galima padaryt panašią sistemą ir čia, bet su kiek kitokia sistema. Klubuose sąjungas gali keist kas sekunde, tai šiek tiek nesąžininga. Mintis tokia kad sąjungom būtų tam tikras laikas(panašiai kaip išdirbimas), jei sąjunga jau padaryta reiktų išbūt tam tikrą laiką joje. 

Kita mintis, gaujų pagalba mafijoms. Vykstant mafijų karams, gaujos galėtų prisijungti prie vienos ar kitos mafijos(kokia sistema tai viskas vyktų dar galvoju, ar būtų galima tik tos gaujos nariams ar tik sąjungoms) ir tokiu būdu mafijų valdžios atsirinktų iš gaujų žaidėjus kurie moka ir supranta kaip kariauti ir būtų priimti į mafijos gretas. Ir taip būtų galima dirbti mafijoje ir būti gaujoje vienu metu, kaip minėjau tai būtu atskiras dalykas nuo darbų

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Edvinas_Mixers rašė:

Atrodo nebloga įdeja, bet gauja butu kaip darbas ar kaip klubas?

Pagal mano įdėją tai būtų kaip klubas. Darbai yra darbai, klubai yra klubai, atskiri dalykai, tai ir tos gaujos būtų kaip atskiras dalykas nuo darbų, galėtum dirbti tarkim GP ir kartu būti gaujoje 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...