Rimis_Cigonas Parašyta Vasario 1, 2022 Dalintis Parašyta Vasario 1, 2022 „Palikimo anketos“ - tema, skirta buvusiems ar darbą planuojantiems palikti darbuotojams, kad sužinotume kokios yra Jūsų palikimo priežastys ir kaip galėtume pagerinti darbo kokybę. Palikimo anketa 1. Jūsų Vardas_Pavarde: 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: 4. Atsiliepimai apie kolegas: 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rimis_Cigonas Parašyta Vasario 28, 2022 Autorius Dalintis Parašyta Vasario 28, 2022 prieš 9 valandas(-ų), Nohten_God rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Nohten_God 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: 2 savaites 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Viskas labai patiko, bet šiuo metu kareivio darbas labai daug kuo primena policojos darba. Būtų geriau, jei kareivis turėtu daugiau ka veikti be baudų rašinėjimo. Aišku yra grobimai, bet to nepakanka. 4. Atsiliepimai apie kolegas: Visi labai draugiški įskaitant Vladislav_Stepanov Sveikas Nohtenai!, pradžioje dirbai labai gerai, buvai malonus kolegomis. Teisėsauga toks dalykas, kad dauguma laiko užsiimi baudas išrašinėdamas. Galėjai bandyti siekti kariuomenės oro transporto, na bet ačiū už darbą bei sėkmės 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Ltu_Caras Parašyta Kovo 1, 2022 Dalintis Parašyta Kovo 1, 2022 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Ltu_Caras 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: Apie mėnesiuka. (Pildau bsk paveluotai nes labai uzimtas) 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Arab_God /igaliotiniai lentelej. Ne kiek jo buvimas igl bet tas istisas proto pisimas visais galimais kampais, prisimetimas kazkuo virsesniu. O šeip visa kita puiku na taipat tarpą buvo gana nuobodu dirbti. 4. Atsiliepimai apie kolegas: Pradėsiu nuo valdžios atstovų @Jamal_Nigger Sveikas buvau apie tave daug girdejas taciau visiskai taves nepazinojau. Ka galiu pasakyti dirbti prie taves kaip pavaduotojo buvo vienas malonumas visada atsakydavai i klausimus visada buvo galima tave matyti zaidzianti daranti kokias nors veiklas. Taciau mane turbut nuzude kai arabas gavo igaliotini senesni bendradarbiai ( mazai ju like) zino kodel as jo taip nemegstu. P.S Dar karta linkiu sekmes interpolui @Rimis_Cigonas Sveikas, tiesa pasakius is taves tikejausi daugiau. Dirbti buvo gan nuobodu armija galima sakyti nesikeite neskaitant naujos komandos ir valdzios. Tave matydavau irgi gana retai kazka daranti aktyviau stovedavai afk ir kazko prireikus is taves kazko sulaukti buvo gana sunku. Mano manymu tavo kaip direktoriaus role atliko Jamalis. Tikiuosi kad kazka dar pakeisi ir linkiu sekmes. @Jablo_Cato Sveikas manau per daug aprasyneti nereikia. Pas tave su / tavim dirbom tikrai ilga laiko tarpa. Buvai kietas bendradarbis/igaliotinis ir net dabar pavaduotojas. Visada nebijodavai duoti pizdi ,taciau duodavai tiktai kada reikia. Visada patardavai , tave matydavau zaidzianti. Discorde sedint inesdavai prikolu bei veiklos. Gaila kad teko pasitraukti ,taciau i armija grysti nebemaciau prasmes nes ir taip prastumiau ta savaite su virsumi. Tikiuosi pamatyti tave direktoriaus poste manau kad butum vienas kieciausiu direktoriu. Bei sekmes pavaduotojo poste. Palaikyk armijos gyvybe toliau. Na eikim prie bendradarbiu @Vladislav_Stepanov Sveiks stepa. Esi maladec zmogus su tavim ir paprikolinsi ir pastumsi ir kaip su zmogum susisnekesi. Kiek praprikolinom per trumpa menesiuka kiek nuveikem. Tokie zmones gyvybe ir palaiko discorde kitu atveju tarsi kapinese sedi. Nors ir pamali kartais biski s bet kas to nedaro :D. Sekmes armijoj kad ir ko tu ten zadi siekti bei linkiu isilaisvint nuo arabo sudinos rankos :D. @All_Pacino "Skalbimo milteliu uostytojas" tave taip praminiau nes daznai kai is medzio iskrites budavai :d. Kaip bendradarbis buvai tikrai maladec paprikolinom davem pizdi trv bendrom jegom nors nelabai norejai manes girdeti :D. Linkiu sekmes interpole duok pizdi tiem trv tegul suverkia koki viena kita upeliuka vanduo pravers. @Allex_Style Sveikas su tavim dirbti buvo tikrai smagu ir malonu. Ismaniai savo darba supratai prikolus. Manau netingedamas gali daug pasiekti sekmes baudziant trv. @Arab_God Tave paminesiu kaip ir bendradarbi ,nes kol igl nebuvai gaves buvai normalesnis. Supratai ir prikolus ir seip neuzpisdavai bet tik gavai igl zinojau kad situacija nutikusi 3 kartus pasikartos ir 4. @Marcus_Horton Sveikas, su tavim paskutiniu metu geriau subendravom turejom bendru interesu. Nenoriu per daug isiplesti. Dar esi geras statybininkas pagalvojus kiek kartu su cato jus pastatet bazes vercia susimastyti ,o as taves buvai pramintas "istiklintoju" bei is taves sulaukiau palaikymo uz kuri dekoju ir linkiu tau sekmes armijoj nes kiek maciau kazko sieksi. @Nedas_Greedy Krc ka cia tau parasyt bx ir t.t :d. Sedi pd jau nera cia ka ir rasyt. @Arnas_Fruktas Sveikas, taipat vienas mano manymu geresniu armijos darbuotoju. Visada bendravai prikolinai kai reikdavo padedavai nesakes ne zodzio ar net pasisiulydavai. Tikiuosi kad toks ir isliksi ,nes mazai tokiu zmoniu yra. Taipat linkiu sekmes kariuomenej ir tikiuos kad arabas tau nepis proto :d. @Mantas_Floidas Sveikas misteri chill kmr. Man buvai geriausias ex drk. Nuo tada nieko nepasikeitei na gal aktyvumas sumazejo. Islik toks ir toliau ir dekui uz tavo padaryta atmosfera ir dc ir zaidime. Bendradarbiu buvo gana gausu placiau paminejau tuos zmones su kuriais turejau daugiau reikalu ir daugiau bendravau (Ryt gal papildysiu nuovargis savo daro(bei bus tona klaidu tai nekreipkit dms :/). Taciau esat kieta komanda aisku yra keletas ten sudmaliu bet kur ju nera. Man galbut labiausiai pritruko kaikuriu bendradarbavimo veiklu vedimo ir seip pacio bendravimo ,taciau nera ko noreti laikai keiciasi. Dar karta linkiu jum visiems sekmes ir ziurekit prilaikykit armija. :) 3 2 1 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rimis_Cigonas Parašyta Kovo 2, 2022 Autorius Dalintis Parašyta Kovo 2, 2022 (redaguota) prieš 10 valandas(-ų), Ltu_Caras rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Ltu_Caras 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: Apie mėnesiuka. (Pildau bsk paveluotai nes labai uzimtas) 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Arab_God /igaliotiniai lentelej. Ne kiek jo buvimas igl bet tas istisas proto pisimas visais galimais kampais, prisimetimas kazkuo virsesniu. O šeip visa kita puiku na taipat tarpą buvo gana nuobodu dirbti. 4. Atsiliepimai apie kolegas: Pradėsiu nuo valdžios atstovų @Jamal_Nigger Sveikas buvau apie tave daug girdejas taciau visiskai taves nepazinojau. Ka galiu pasakyti dirbti prie taves kaip pavaduotojo buvo vienas malonumas visada atsakydavai i klausimus visada buvo galima tave matyti zaidzianti daranti kokias nors veiklas. Taciau mane turbut nuzude kai arabas gavo igaliotini senesni bendradarbiai ( mazai ju like) zino kodel as jo taip nemegstu. P.S Dar karta linkiu sekmes interpolui @Rimis_Cigonas Sveikas, tiesa pasakius is taves tikejausi daugiau. Dirbti buvo gan nuobodu armija galima sakyti nesikeite neskaitant naujos komandos ir valdzios. Tave matydavau irgi gana retai kazka daranti aktyviau stovedavai afk ir kazko prireikus is taves kazko sulaukti buvo gana sunku. Mano manymu tavo kaip direktoriaus role atliko Jamalis. Tikiuosi kad kazka dar pakeisi ir linkiu sekmes. @Jablo_Cato Sveikas manau per daug aprasyneti nereikia. Pas tave su / tavim dirbom tikrai ilga laiko tarpa. Buvai kietas bendradarbis/igaliotinis ir net dabar pavaduotojas. Visada nebijodavai duoti pizdi ,taciau duodavai tiktai kada reikia. Visada patardavai , tave matydavau zaidzianti. Discorde sedint inesdavai prikolu bei veiklos. Gaila kad teko pasitraukti ,taciau i armija grysti nebemaciau prasmes nes ir taip prastumiau ta savaite su virsumi. Tikiuosi pamatyti tave direktoriaus poste manau kad butum vienas kieciausiu direktoriu. Bei sekmes pavaduotojo poste. Palaikyk armijos gyvybe toliau. Na eikim prie bendradarbiu @Vladislav_Stepanov Sveiks stepa. Esi maladec zmogus su tavim ir paprikolinsi ir pastumsi ir kaip su zmogum susisnekesi. Kiek praprikolinom per trumpa menesiuka kiek nuveikem. Tokie zmones gyvybe ir palaiko discorde kitu atveju tarsi kapinese sedi. Nors ir pamali kartais biski s bet kas to nedaro :D. Sekmes armijoj kad ir ko tu ten zadi siekti bei linkiu isilaisvint nuo arabo sudinos rankos :D. @All_Pacino "Skalbimo milteliu uostytojas" tave taip praminiau nes daznai kai is medzio iskrites budavai :d. Kaip bendradarbis buvai tikrai maladec paprikolinom davem pizdi trv bendrom jegom nors nelabai norejai manes girdeti :D. Linkiu sekmes interpole duok pizdi tiem trv tegul suverkia koki viena kita upeliuka vanduo pravers. @Allex_Style Sveikas su tavim dirbti buvo tikrai smagu ir malonu. Ismaniai savo darba supratai prikolus. Manau netingedamas gali daug pasiekti sekmes baudziant trv. @Arab_God Tave paminesiu kaip ir bendradarbi ,nes kol igl nebuvai gaves buvai normalesnis. Supratai ir prikolus ir seip neuzpisdavai bet tik gavai igl zinojau kad situacija nutikusi 3 kartus pasikartos ir 4. @Marcus_Horton Sveikas, su tavim paskutiniu metu geriau subendravom turejom bendru interesu. Nenoriu per daug isiplesti. Dar esi geras statybininkas pagalvojus kiek kartu su cato jus pastatet bazes vercia susimastyti ,o as taves buvai pramintas "istiklintoju" bei is taves sulaukiau palaikymo uz kuri dekoju ir linkiu tau sekmes armijoj nes kiek maciau kazko sieksi. @Nedas_Greedy Krc ka cia tau parasyt bx ir t.t :d. Sedi pd jau nera cia ka ir rasyt. @Arnas_Fruktas Sveikas, taipat vienas mano manymu geresniu armijos darbuotoju. Visada bendravai prikolinai kai reikdavo padedavai nesakes ne zodzio ar net pasisiulydavai. Tikiuosi kad toks ir isliksi ,nes mazai tokiu zmoniu yra. Taipat linkiu sekmes kariuomenej ir tikiuos kad arabas tau nepis proto :d. @Mantas_Floidas Sveikas misteri chill kmr. Man buvai geriausias ex drk. Nuo tada nieko nepasikeitei na gal aktyvumas sumazejo. Islik toks ir toliau ir dekui uz tavo padaryta atmosfera ir dc ir zaidime. Bendradarbiu buvo gana gausu placiau paminejau tuos zmones su kuriais turejau daugiau reikalu ir daugiau bendravau (Ryt gal papildysiu nuovargis savo daro(bei bus tona klaidu tai nekreipkit dms :/). Taciau esat kieta komanda aisku yra keletas ten sudmaliu bet kur ju nera. Man galbut labiausiai pritruko kaikuriu bendradarbavimo veiklu vedimo ir seip pacio bendravimo ,taciau nera ko noreti laikai keiciasi. Dar karta linkiu jum visiems sekmes ir ziurekit prilaikykit armija. :) Sveikas Carai!, tave žinau nuo gan senai malaikos laikų, tik tada labai tylus kažkodėl buvai, o šiaip dirbai gerai buvai vienas iš pirmųjų muitinės narių ir tai gan ypatingas dalykas. Dėl susisiekimo man visada galima rašyti į discordo privačia žinutė nes žaidime užsimiršta patikrinti /smslogas, /atsakiklis. Sėkmės tau policijos departamente, manau tikrai gali siekti aukštumų ir šį kartą ne tik įgaliotinį. PS: jei galbūt būtum žaidės daugiau pradžioje, galbūt būtų buvę viskas kitaip :D Redaguota Kovo 2, 2022, redagavo Rimis_Cigonas Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
All_Pacino Parašyta Kovo 2, 2022 Dalintis Parašyta Kovo 2, 2022 prieš 23 valandas(-ų), Ltu_Caras rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Ltu_Caras 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: Apie mėnesiuka. (Pildau bsk paveluotai nes labai uzimtas) 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Arab_God /igaliotiniai lentelej. Ne kiek jo buvimas igl bet tas istisas proto pisimas visais galimais kampais, prisimetimas kazkuo virsesniu. O šeip visa kita puiku na taipat tarpą buvo gana nuobodu dirbti. 4. Atsiliepimai apie kolegas: Pradėsiu nuo valdžios atstovų @Jamal_Nigger Sveikas buvau apie tave daug girdejas taciau visiskai taves nepazinojau. Ka galiu pasakyti dirbti prie taves kaip pavaduotojo buvo vienas malonumas visada atsakydavai i klausimus visada buvo galima tave matyti zaidzianti daranti kokias nors veiklas. Taciau mane turbut nuzude kai arabas gavo igaliotini senesni bendradarbiai ( mazai ju like) zino kodel as jo taip nemegstu. P.S Dar karta linkiu sekmes interpolui @Rimis_Cigonas Sveikas, tiesa pasakius is taves tikejausi daugiau. Dirbti buvo gan nuobodu armija galima sakyti nesikeite neskaitant naujos komandos ir valdzios. Tave matydavau irgi gana retai kazka daranti aktyviau stovedavai afk ir kazko prireikus is taves kazko sulaukti buvo gana sunku. Mano manymu tavo kaip direktoriaus role atliko Jamalis. Tikiuosi kad kazka dar pakeisi ir linkiu sekmes. @Jablo_Cato Sveikas manau per daug aprasyneti nereikia. Pas tave su / tavim dirbom tikrai ilga laiko tarpa. Buvai kietas bendradarbis/igaliotinis ir net dabar pavaduotojas. Visada nebijodavai duoti pizdi ,taciau duodavai tiktai kada reikia. Visada patardavai , tave matydavau zaidzianti. Discorde sedint inesdavai prikolu bei veiklos. Gaila kad teko pasitraukti ,taciau i armija grysti nebemaciau prasmes nes ir taip prastumiau ta savaite su virsumi. Tikiuosi pamatyti tave direktoriaus poste manau kad butum vienas kieciausiu direktoriu. Bei sekmes pavaduotojo poste. Palaikyk armijos gyvybe toliau. Na eikim prie bendradarbiu @Vladislav_Stepanov Sveiks stepa. Esi maladec zmogus su tavim ir paprikolinsi ir pastumsi ir kaip su zmogum susisnekesi. Kiek praprikolinom per trumpa menesiuka kiek nuveikem. Tokie zmones gyvybe ir palaiko discorde kitu atveju tarsi kapinese sedi. Nors ir pamali kartais biski s bet kas to nedaro :D. Sekmes armijoj kad ir ko tu ten zadi siekti bei linkiu isilaisvint nuo arabo sudinos rankos :D. @All_Pacino "Skalbimo milteliu uostytojas" tave taip praminiau nes daznai kai is medzio iskrites budavai :d. Kaip bendradarbis buvai tikrai maladec paprikolinom davem pizdi trv bendrom jegom nors nelabai norejai manes girdeti :D. Linkiu sekmes interpole duok pizdi tiem trv tegul suverkia koki viena kita upeliuka vanduo pravers. @Allex_Style Sveikas su tavim dirbti buvo tikrai smagu ir malonu. Ismaniai savo darba supratai prikolus. Manau netingedamas gali daug pasiekti sekmes baudziant trv. @Arab_God Tave paminesiu kaip ir bendradarbi ,nes kol igl nebuvai gaves buvai normalesnis. Supratai ir prikolus ir seip neuzpisdavai bet tik gavai igl zinojau kad situacija nutikusi 3 kartus pasikartos ir 4. @Marcus_Horton Sveikas, su tavim paskutiniu metu geriau subendravom turejom bendru interesu. Nenoriu per daug isiplesti. Dar esi geras statybininkas pagalvojus kiek kartu su cato jus pastatet bazes vercia susimastyti ,o as taves buvai pramintas "istiklintoju" bei is taves sulaukiau palaikymo uz kuri dekoju ir linkiu tau sekmes armijoj nes kiek maciau kazko sieksi. @Nedas_Greedy Krc ka cia tau parasyt bx ir t.t :d. Sedi pd jau nera cia ka ir rasyt. @Arnas_Fruktas Sveikas, taipat vienas mano manymu geresniu armijos darbuotoju. Visada bendravai prikolinai kai reikdavo padedavai nesakes ne zodzio ar net pasisiulydavai. Tikiuosi kad toks ir isliksi ,nes mazai tokiu zmoniu yra. Taipat linkiu sekmes kariuomenej ir tikiuos kad arabas tau nepis proto :d. @Mantas_Floidas Sveikas misteri chill kmr. Man buvai geriausias ex drk. Nuo tada nieko nepasikeitei na gal aktyvumas sumazejo. Islik toks ir toliau ir dekui uz tavo padaryta atmosfera ir dc ir zaidime. Bendradarbiu buvo gana gausu placiau paminejau tuos zmones su kuriais turejau daugiau reikalu ir daugiau bendravau (Ryt gal papildysiu nuovargis savo daro(bei bus tona klaidu tai nekreipkit dms :/). Taciau esat kieta komanda aisku yra keletas ten sudmaliu bet kur ju nera. Man galbut labiausiai pritruko kaikuriu bendradarbavimo veiklu vedimo ir seip pacio bendravimo ,taciau nera ko noreti laikai keiciasi. Dar karta linkiu jum visiems sekmes ir ziurekit prilaikykit armija. :) Ate pynda tu 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rokas_Chill Parašyta Kovo 2, 2022 Dalintis Parašyta Kovo 2, 2022 2022-03-01 at 22:48, Ltu_Caras rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Ltu_Caras 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: Apie mėnesiuka. (Pildau bsk paveluotai nes labai uzimtas) 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Arab_God /igaliotiniai lentelej. Ne kiek jo buvimas igl bet tas istisas proto pisimas visais galimais kampais, prisimetimas kazkuo virsesniu. O šeip visa kita puiku na taipat tarpą buvo gana nuobodu dirbti. 4. Atsiliepimai apie kolegas: Pradėsiu nuo valdžios atstovų @Jamal_Nigger Sveikas buvau apie tave daug girdejas taciau visiskai taves nepazinojau. Ka galiu pasakyti dirbti prie taves kaip pavaduotojo buvo vienas malonumas visada atsakydavai i klausimus visada buvo galima tave matyti zaidzianti daranti kokias nors veiklas. Taciau mane turbut nuzude kai arabas gavo igaliotini senesni bendradarbiai ( mazai ju like) zino kodel as jo taip nemegstu. P.S Dar karta linkiu sekmes interpolui @Rimis_Cigonas Sveikas, tiesa pasakius is taves tikejausi daugiau. Dirbti buvo gan nuobodu armija galima sakyti nesikeite neskaitant naujos komandos ir valdzios. Tave matydavau irgi gana retai kazka daranti aktyviau stovedavai afk ir kazko prireikus is taves kazko sulaukti buvo gana sunku. Mano manymu tavo kaip direktoriaus role atliko Jamalis. Tikiuosi kad kazka dar pakeisi ir linkiu sekmes. @Jablo_Cato Sveikas manau per daug aprasyneti nereikia. Pas tave su / tavim dirbom tikrai ilga laiko tarpa. Buvai kietas bendradarbis/igaliotinis ir net dabar pavaduotojas. Visada nebijodavai duoti pizdi ,taciau duodavai tiktai kada reikia. Visada patardavai , tave matydavau zaidzianti. Discorde sedint inesdavai prikolu bei veiklos. Gaila kad teko pasitraukti ,taciau i armija grysti nebemaciau prasmes nes ir taip prastumiau ta savaite su virsumi. Tikiuosi pamatyti tave direktoriaus poste manau kad butum vienas kieciausiu direktoriu. Bei sekmes pavaduotojo poste. Palaikyk armijos gyvybe toliau. Na eikim prie bendradarbiu @Vladislav_Stepanov Sveiks stepa. Esi maladec zmogus su tavim ir paprikolinsi ir pastumsi ir kaip su zmogum susisnekesi. Kiek praprikolinom per trumpa menesiuka kiek nuveikem. Tokie zmones gyvybe ir palaiko discorde kitu atveju tarsi kapinese sedi. Nors ir pamali kartais biski s bet kas to nedaro :D. Sekmes armijoj kad ir ko tu ten zadi siekti bei linkiu isilaisvint nuo arabo sudinos rankos :D. @All_Pacino "Skalbimo milteliu uostytojas" tave taip praminiau nes daznai kai is medzio iskrites budavai :d. Kaip bendradarbis buvai tikrai maladec paprikolinom davem pizdi trv bendrom jegom nors nelabai norejai manes girdeti :D. Linkiu sekmes interpole duok pizdi tiem trv tegul suverkia koki viena kita upeliuka vanduo pravers. @Allex_Style Sveikas su tavim dirbti buvo tikrai smagu ir malonu. Ismaniai savo darba supratai prikolus. Manau netingedamas gali daug pasiekti sekmes baudziant trv. @Arab_God Tave paminesiu kaip ir bendradarbi ,nes kol igl nebuvai gaves buvai normalesnis. Supratai ir prikolus ir seip neuzpisdavai bet tik gavai igl zinojau kad situacija nutikusi 3 kartus pasikartos ir 4. @Marcus_Horton Sveikas, su tavim paskutiniu metu geriau subendravom turejom bendru interesu. Nenoriu per daug isiplesti. Dar esi geras statybininkas pagalvojus kiek kartu su cato jus pastatet bazes vercia susimastyti ,o as taves buvai pramintas "istiklintoju" bei is taves sulaukiau palaikymo uz kuri dekoju ir linkiu tau sekmes armijoj nes kiek maciau kazko sieksi. @Nedas_Greedy Krc ka cia tau parasyt bx ir t.t :d. Sedi pd jau nera cia ka ir rasyt. @Arnas_Fruktas Sveikas, taipat vienas mano manymu geresniu armijos darbuotoju. Visada bendravai prikolinai kai reikdavo padedavai nesakes ne zodzio ar net pasisiulydavai. Tikiuosi kad toks ir isliksi ,nes mazai tokiu zmoniu yra. Taipat linkiu sekmes kariuomenej ir tikiuos kad arabas tau nepis proto :d. @Mantas_Floidas Sveikas misteri chill kmr. Man buvai geriausias ex drk. Nuo tada nieko nepasikeitei na gal aktyvumas sumazejo. Islik toks ir toliau ir dekui uz tavo padaryta atmosfera ir dc ir zaidime. Bendradarbiu buvo gana gausu placiau paminejau tuos zmones su kuriais turejau daugiau reikalu ir daugiau bendravau (Ryt gal papildysiu nuovargis savo daro(bei bus tona klaidu tai nekreipkit dms :/). Taciau esat kieta komanda aisku yra keletas ten sudmaliu bet kur ju nera. Man galbut labiausiai pritruko kaikuriu bendradarbavimo veiklu vedimo ir seip pacio bendravimo ,taciau nera ko noreti laikai keiciasi. Dar karta linkiu jum visiems sekmes ir ziurekit prilaikykit armija. :) @Rimis_Cigonas išvadas darom arkliamuši tu Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Marcus_Horton Parašyta Kovo 4, 2022 Dalintis Parašyta Kovo 4, 2022 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Marcus_Horton 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: Mėnesį bei kelias dienas. 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Manau patinkančių dalykų buvo tikrai daugiau nei nepatinkančių, buvo visko, šilto ir šalto, negaliu pasakyti, kad ir aš buvau idealus darbuotojas, tačiau kiek susidariau nuomonę, visi darbuotojai stengėsi, dirbo bei viskas buvo liuks. 4. Atsiliepimai apie kolegas: Parašysiu apie pagr. kolegas, su kuriais daugiausiai bendravau: @Rimis_Cigonas asmuo, kuris suteikė galimybę dirbti šiame darbe. Per daugiausiai bendrauti neteko, tačiau kaip direktorius, manau, kad esi puikus, komandą valdai, galbūt kai kuriose vietose ir truputį darai klaidų, tačiau visi jas darome ir iš jų mokinamės, tad linkiu sėkmės toliau valdyti armiją bei jos darbuotojus. @Jablo_Cato ponas statybininkas, puikus, linksmas, putiovas žmogus. Teko su tavim ir dirbti, ir tą pačią bazę statyti. Kiek su tavimi bendravau, tai tikrai esi malonus bei bendraujantis žmogus, į klausimus visuomet atsakai, kai reikia – esi griežtas, kas man patinka. Linkiu sėkmės toliau laikyti pavaduotoją, prižiūrėti armiją, o vėliau gal ir laikyti direktoriaus postą. @Redaz_Nissan taipogi malonus žmogus, visuomet bendraujantis, randi temą apie ką kalbėti, tikrai apie tave blogų žodžių neturiu, na galbūt truputį cheateris, oi ne čia.. Kiek dalyvavai mano treniruotėse, tai esi paklusnus darbuotojas, žinai ką reikia daryti, tikrai nesi naujokas ir supranti ką darai ir panašiai. Linkiu sėkmės išlikti pozityviam. @Twins_Dream na su tavim buvo ir šilto ir šalto kaip sakant, iš pradžių gal labiau ir nesutarėm, na, o po to viskas palinko į geresnę pusę, labiau pradėjom bendrauti. Kartais per daug susireikšmini, reiški savo taisykles, tačiau kiekvienas žmogus yra skirtingas. Sėkmės tau ir toliau dirbti. @Linas_Sef mano fanas. Buvo smagu su tavim dirbti, visuomet palaikei mane, buvai mano "draugas", dalyvaudavai veiklose, buvai tikrai atsakingas bei paklusnus žmogus, mano treniruotėse nenusiženginėdavai bei klausydavai, kas man labai patiko iš tavo pusės. Gaila, kad neteko su tavim pabendrauti (pakalbėti), tačiau yra kaip yra. Patarimas į ateitį – būk drąsus, kad ir kiek tau metų, nebijok kalbėti, visi kažkada buvo vaikai, nemanau, kad čia yra baisus dalykas. Sėkmės tau. @Lukas_Cepulis su tavim taipogi teko ir bendrauti ir dirbti. Toks jausmas, kad tu elgiesi pagal nuotaiką, ankščiau truputį mėgdavai daryti nesąmones, tačiau manau, kad pasitaisei su laiku ir pradėjai būti normalus. Patiko tavo treniruotės, patiko kartu daryti reidus, tad tariu tau sėkmės dirbti ir galbūt kažko siekti. @Arab_God puikiai sutarėm, mušdavom kitas teisėsaugos sritis ant visų nubaudimų, tačiau nutiko taip, kad manęs tavo "komandoje" nebebus. Tikrai buvo malonu dirbti, iš tavęs blogų dalykų tikrai nemačiau, nebent iš ankščiau, tačiau to nebe pamenu. Reikės kuro? - /sms Marcus, visuomet padėsiu. :D @Keneddy_Tbor na su tavimi per daugiausiai bendrauti neteko, tačiau galiu pasakyti tik tiek, kad esi savas bx su xp ir t.t. Linkiu sėkmės toliau laikyti įgaliotinio postą bei galbūt siekti kažko daugiau. @Russell_Westbrooka su tavim teko bendrauti, nebuvom nei karto susipykę, bendravom tikrai gerai, sutarėm, darėm įvarių dalykų (gaudėm cheaterius, žvejojom, darėm eventus) kas man labai patiko. Linkiu tau sėkmės ir toliau čia dirbti, galbūt kažko siekti. Kelk milijonus toliau! @Cornelius_Ramus teko su tavim bendrauti ir ganėtinai daug, ypač naktimis, kai likdavom keliese. Tau taip pat pagal nuotaiką, tai normaliai elgiesi, tai darai nesąmones, mačiau tavyje ir pozityvo ir blogio. Linkiu sėkmės toliau siekti įgaliotinio, galbūt ateityje pasieksi! Ir visi kiti buvę kolegos, linkiu jums visiems sėkmės kažko siekti bei toliau dirbti, galbūt ateityje susimatysim, galbūt neužilgo grįšiu, bus matyt. Laikykit kardaną bei varykit ant /visinubaudimai! Aš jumis tikiu! Redaguota Kovo 5, 2022, redagavo Marcus_Horton Redaguota 4 3 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Sasha_Ferdikk Parašyta Kovo 5, 2022 Dalintis Parašyta Kovo 5, 2022 (redaguota) 2022-03-04 at 21:38, Marcus_Horton rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Marcus_Horton 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: Mėnesį bei kelias dienas. 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Manau patinkančių dalykų buvo tikrai daugiau nei nepatinkančių, buvo visko, šilto ir šalto, negaliu pasakyti, kad ir aš buvau idealus darbuotojas, tačiau kiek susidariau nuomonę, visi darbuotojai stengėsi, dirbo bei viskas buvo liuks. 4. Atsiliepimai apie kolegas: Parašysiu apie pagr. kolegas, su kuriais daugiausiai bendravau: @Rimis_Cigonas asmuo, kuris suteikė galimybę dirbti šiame darbe. Per daugiausiai bendrauti neteko, tačiau kaip direktorius, manau, kad esi puikus, komandą valdai, galbūt kai kuriose vietose ir truputį darai klaidų, tačiau visi jas darome ir iš jų mokinamės, tad linkiu sėkmės toliau valdyti armiją bei jos darbuotojus. @Jablo_Cato ponas statybininkas, puikus, linksmas, putiovas žmogus. Teko su tavim ir dirbti, ir tą pačią bazę statyti. Kiek su tavimi bendravau, tai tikrai esi malonus bei bendraujantis žmogus, į klausimus visuomet atsakai, kai reikia – esi griežtas, kas man patinka. Linkiu sėkmės toliau laikyti pavaduotoją, prižiūrėti armiją, o vėliau gal ir laikyti direktoriaus postą. @Redaz_Nissan taipogi malonus žmogus, visuomet bendraujantis, randi temą apie ką kalbėti, tikrai apie tave blogų žodžių neturiu, na galbūt truputį cheateris, oi ne čia.. Kiek dalyvavai mano treniruotėse, tai esi paklusnus darbuotojas, žinai ką reikia daryti, tikrai nesi naujokas ir supranti ką darai ir panašiai. Linkiu sėkmės išlikti pozityviam. @Twins_Dream na su tavim buvo ir šilto ir šalto kaip sakant, iš pradžių gal labiau ir nesutarėm, na, o po to viskas palinko į geresnę pusę, labiau pradėjom bendrauti. Kartais per daug susireikšmini, reiški savo taisykles, tačiau kiekvienas žmogus yra skirtingas. Sėkmės tau ir toliau dirbti. @Linas_Sef mano fanas. Buvo smagu su tavim dirbti, visuomet palaikei mane, buvai mano "draugas", dalyvaudavai veiklose, buvai tikrai atsakingas bei paklusnus žmogus, mano treniruotėse nenusiženginėdavai bei klausydavai, kas man labai patiko iš tavo pusės. Gaila, kad neteko su tavim pabendrauti (pakalbėti), tačiau yra kaip yra. Patarimas į ateitį – būk drąsus, kad ir kiek tau metų, nebijok kalbėti, visi kažkada buvo vaikai, nemanau, kad čia yra baisus dalykas. Sėkmės tau. @Lukas_Cepulis su tavim taipogi teko ir bendrauti ir dirbti. Toks jausmas, kad tu elgiesi pagal nuotaiką, ankščiau truputį mėgdavai daryti nesąmones, tačiau manau, kad pasitaisei su laiku ir pradėjai būti normalus. Patiko tavo treniruotės, patiko kartu daryti reidus, tad tariu tau sėkmės dirbti ir galbūt kažko siekti. @Arab_God puikiai sutarėm, mušdavom kitas teisėsaugos sritis ant visų nubaudimų, tačiau nutiko taip, kad manęs tavo "komandoje" nebebus. Tikrai buvo malonu dirbti, iš tavęs blogų dalykų tikrai nemačiau, nebent iš ankščiau, tačiau to nebe pamenu. Reikės kuro? - /sms Marcus, visuomet padėsiu. :D @Keneddy_Tbor na su tavimi per daugiausiai bendrauti neteko, tačiau galiu pasakyti tik tiek, kad esi savas bx su xp ir t.t. Linkiu sėkmės toliau laikyti įgaliotinio postą bei galbūt siekti kažko daugiau. @Russell_Westbrooka su tavim teko bendrauti, nebuvom nei karto susipykę, bendravom tikrai gerai, sutarėm, darėm įvarių dalykų (gaudėm cheaterius, žvejojom, darėm eventus) kas man labai patiko. Linkiu tau sėkmės ir toliau čia dirbti, galbūt kažko siekti. Kelk milijonus toliau! @Cornelius_Ramus teko su tavim bendrauti ir ganėtinai daug, ypač naktimis, kai likdavom keliese. Tau taip pat pagal nuotaiką, tai normaliai elgiesi, tai darai nesąmones, mačiau tavyje ir pozityvo ir blogio. Linkiu sėkmės toliau siekti įgaliotinio, galbūt ateityje pasieksi! Ir visi kiti buvę kolegos, linkiu jums visiems sėkmės kažko siekti bei toliau dirbti, galbūt ateityje susimatysim, galbūt neužilgo grįšiu, bus matyt. Laikykit kardaną bei varykit ant /visinubaudimai! Aš jumis tikiu! Gaila kad palikai bet jau taip susiklostė keliai... Tikiuosi kad sigrįši vėl į armija ir toliau mušim nubaudimus.... Sėkmės tau! P.S.: REIKS KURO :DD Redaguota Kovo 5, 2022, redagavo Arab_God 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Redaz_Nissan Parašyta Kovo 6, 2022 Dalintis Parašyta Kovo 6, 2022 2022-03-04 at 21:38, Marcus_Horton rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Marcus_Horton 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: Mėnesį bei kelias dienas. 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Manau patinkančių dalykų buvo tikrai daugiau nei nepatinkančių, buvo visko, šilto ir šalto, negaliu pasakyti, kad ir aš buvau idealus darbuotojas, tačiau kiek susidariau nuomonę, visi darbuotojai stengėsi, dirbo bei viskas buvo liuks. 4. Atsiliepimai apie kolegas: Parašysiu apie pagr. kolegas, su kuriais daugiausiai bendravau: @Rimis_Cigonas asmuo, kuris suteikė galimybę dirbti šiame darbe. Per daugiausiai bendrauti neteko, tačiau kaip direktorius, manau, kad esi puikus, komandą valdai, galbūt kai kuriose vietose ir truputį darai klaidų, tačiau visi jas darome ir iš jų mokinamės, tad linkiu sėkmės toliau valdyti armiją bei jos darbuotojus. @Jablo_Cato ponas statybininkas, puikus, linksmas, putiovas žmogus. Teko su tavim ir dirbti, ir tą pačią bazę statyti. Kiek su tavimi bendravau, tai tikrai esi malonus bei bendraujantis žmogus, į klausimus visuomet atsakai, kai reikia – esi griežtas, kas man patinka. Linkiu sėkmės toliau laikyti pavaduotoją, prižiūrėti armiją, o vėliau gal ir laikyti direktoriaus postą. @Redaz_Nissan taipogi malonus žmogus, visuomet bendraujantis, randi temą apie ką kalbėti, tikrai apie tave blogų žodžių neturiu, na galbūt truputį cheateris, oi ne čia.. Kiek dalyvavai mano treniruotėse, tai esi paklusnus darbuotojas, žinai ką reikia daryti, tikrai nesi naujokas ir supranti ką darai ir panašiai. Linkiu sėkmės išlikti pozityviam. @Twins_Dream na su tavim buvo ir šilto ir šalto kaip sakant, iš pradžių gal labiau ir nesutarėm, na, o po to viskas palinko į geresnę pusę, labiau pradėjom bendrauti. Kartais per daug susireikšmini, reiški savo taisykles, tačiau kiekvienas žmogus yra skirtingas. Sėkmės tau ir toliau dirbti. @Linas_Sef mano fanas. Buvo smagu su tavim dirbti, visuomet palaikei mane, buvai mano "draugas", dalyvaudavai veiklose, buvai tikrai atsakingas bei paklusnus žmogus, mano treniruotėse nenusiženginėdavai bei klausydavai, kas man labai patiko iš tavo pusės. Gaila, kad neteko su tavim pabendrauti (pakalbėti), tačiau yra kaip yra. Patarimas į ateitį – būk drąsus, kad ir kiek tau metų, nebijok kalbėti, visi kažkada buvo vaikai, nemanau, kad čia yra baisus dalykas. Sėkmės tau. @Lukas_Cepulis su tavim taipogi teko ir bendrauti ir dirbti. Toks jausmas, kad tu elgiesi pagal nuotaiką, ankščiau truputį mėgdavai daryti nesąmones, tačiau manau, kad pasitaisei su laiku ir pradėjai būti normalus. Patiko tavo treniruotės, patiko kartu daryti reidus, tad tariu tau sėkmės dirbti ir galbūt kažko siekti. @Arab_God puikiai sutarėm, mušdavom kitas teisėsaugos sritis ant visų nubaudimų, tačiau nutiko taip, kad manęs tavo "komandoje" nebebus. Tikrai buvo malonu dirbti, iš tavęs blogų dalykų tikrai nemačiau, nebent iš ankščiau, tačiau to nebe pamenu. Reikės kuro? - /sms Marcus, visuomet padėsiu. :D @Keneddy_Tbor na su tavimi per daugiausiai bendrauti neteko, tačiau galiu pasakyti tik tiek, kad esi savas bx su xp ir t.t. Linkiu sėkmės toliau laikyti įgaliotinio postą bei galbūt siekti kažko daugiau. @Russell_Westbrooka su tavim teko bendrauti, nebuvom nei karto susipykę, bendravom tikrai gerai, sutarėm, darėm įvarių dalykų (gaudėm cheaterius, žvejojom, darėm eventus) kas man labai patiko. Linkiu tau sėkmės ir toliau čia dirbti, galbūt kažko siekti. Kelk milijonus toliau! @Cornelius_Ramus teko su tavim bendrauti ir ganėtinai daug, ypač naktimis, kai likdavom keliese. Tau taip pat pagal nuotaiką, tai normaliai elgiesi, tai darai nesąmones, mačiau tavyje ir pozityvo ir blogio. Linkiu sėkmės toliau siekti įgaliotinio, galbūt ateityje pasieksi! Ir visi kiti buvę kolegos, linkiu jums visiems sėkmės kažko siekti bei toliau dirbti, galbūt ateityje susimatysim, galbūt neužilgo grįšiu, bus matyt. Laikykit kardaną bei varykit ant /visinubaudimai! Aš jumis tikiu! Buvo smagu dirbti kartu, seni linkiu sekmes siekti aukstumu toliau! 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rimis_Cigonas Parašyta Kovo 7, 2022 Autorius Dalintis Parašyta Kovo 7, 2022 2022-03-04 at 21:38, Marcus_Horton rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Marcus_Horton 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: Mėnesį bei kelias dienas. 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Manau patinkančių dalykų buvo tikrai daugiau nei nepatinkančių, buvo visko, šilto ir šalto, negaliu pasakyti, kad ir aš buvau idealus darbuotojas, tačiau kiek susidariau nuomonę, visi darbuotojai stengėsi, dirbo bei viskas buvo liuks. 4. Atsiliepimai apie kolegas: Parašysiu apie pagr. kolegas, su kuriais daugiausiai bendravau: @Rimis_Cigonas asmuo, kuris suteikė galimybę dirbti šiame darbe. Per daugiausiai bendrauti neteko, tačiau kaip direktorius, manau, kad esi puikus, komandą valdai, galbūt kai kuriose vietose ir truputį darai klaidų, tačiau visi jas darome ir iš jų mokinamės, tad linkiu sėkmės toliau valdyti armiją bei jos darbuotojus. @Jablo_Cato ponas statybininkas, puikus, linksmas, putiovas žmogus. Teko su tavim ir dirbti, ir tą pačią bazę statyti. Kiek su tavimi bendravau, tai tikrai esi malonus bei bendraujantis žmogus, į klausimus visuomet atsakai, kai reikia – esi griežtas, kas man patinka. Linkiu sėkmės toliau laikyti pavaduotoją, prižiūrėti armiją, o vėliau gal ir laikyti direktoriaus postą. @Redaz_Nissan taipogi malonus žmogus, visuomet bendraujantis, randi temą apie ką kalbėti, tikrai apie tave blogų žodžių neturiu, na galbūt truputį cheateris, oi ne čia.. Kiek dalyvavai mano treniruotėse, tai esi paklusnus darbuotojas, žinai ką reikia daryti, tikrai nesi naujokas ir supranti ką darai ir panašiai. Linkiu sėkmės išlikti pozityviam. @Twins_Dream na su tavim buvo ir šilto ir šalto kaip sakant, iš pradžių gal labiau ir nesutarėm, na, o po to viskas palinko į geresnę pusę, labiau pradėjom bendrauti. Kartais per daug susireikšmini, reiški savo taisykles, tačiau kiekvienas žmogus yra skirtingas. Sėkmės tau ir toliau dirbti. @Linas_Sef mano fanas. Buvo smagu su tavim dirbti, visuomet palaikei mane, buvai mano "draugas", dalyvaudavai veiklose, buvai tikrai atsakingas bei paklusnus žmogus, mano treniruotėse nenusiženginėdavai bei klausydavai, kas man labai patiko iš tavo pusės. Gaila, kad neteko su tavim pabendrauti (pakalbėti), tačiau yra kaip yra. Patarimas į ateitį – būk drąsus, kad ir kiek tau metų, nebijok kalbėti, visi kažkada buvo vaikai, nemanau, kad čia yra baisus dalykas. Sėkmės tau. @Lukas_Cepulis su tavim taipogi teko ir bendrauti ir dirbti. Toks jausmas, kad tu elgiesi pagal nuotaiką, ankščiau truputį mėgdavai daryti nesąmones, tačiau manau, kad pasitaisei su laiku ir pradėjai būti normalus. Patiko tavo treniruotės, patiko kartu daryti reidus, tad tariu tau sėkmės dirbti ir galbūt kažko siekti. @Arab_God puikiai sutarėm, mušdavom kitas teisėsaugos sritis ant visų nubaudimų, tačiau nutiko taip, kad manęs tavo "komandoje" nebebus. Tikrai buvo malonu dirbti, iš tavęs blogų dalykų tikrai nemačiau, nebent iš ankščiau, tačiau to nebe pamenu. Reikės kuro? - /sms Marcus, visuomet padėsiu. :D @Keneddy_Tbor na su tavimi per daugiausiai bendrauti neteko, tačiau galiu pasakyti tik tiek, kad esi savas bx su xp ir t.t. Linkiu sėkmės toliau laikyti įgaliotinio postą bei galbūt siekti kažko daugiau. @Russell_Westbrooka su tavim teko bendrauti, nebuvom nei karto susipykę, bendravom tikrai gerai, sutarėm, darėm įvarių dalykų (gaudėm cheaterius, žvejojom, darėm eventus) kas man labai patiko. Linkiu tau sėkmės ir toliau čia dirbti, galbūt kažko siekti. Kelk milijonus toliau! @Cornelius_Ramus teko su tavim bendrauti ir ganėtinai daug, ypač naktimis, kai likdavom keliese. Tau taip pat pagal nuotaiką, tai normaliai elgiesi, tai darai nesąmones, mačiau tavyje ir pozityvo ir blogio. Linkiu sėkmės toliau siekti įgaliotinio, galbūt ateityje pasieksi! Ir visi kiti buvę kolegos, linkiu jums visiems sėkmės kažko siekti bei toliau dirbti, galbūt ateityje susimatysim, galbūt neužilgo grįšiu, bus matyt. Laikykit kardaną bei varykit ant /visinubaudimai! Aš jumis tikiu! Sveikas Hortonai!, visų pirma noriu padėkoti tau už visą pagalbą bei nuostabu darbą mano komandoje, dirbai tikrai gerai ir savo darbu nusipelniai būti kandidatas į įgaliotinio postą. Taip iškrito, kad kiti kandidatai, truputėlo geriau pasirodė, tačiau atsilaisvinus vietai į įgaliotinio postą tikrai būtum buvęs kandidatas antrą kartą. Noriu palinkėti sėkmės ir išlikti toks pat malonus, koks ir buvai čia. 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Greg_Scarpa Parašyta Balandžio 8, 2022 Dalintis Parašyta Balandžio 8, 2022 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Gregoris 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: ilgai 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: patiko 4. Atsiliepimai apie kolegas: @Rimis_Cigonas be xp drk 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Dominykas_Maniakas Parašyta Balandžio 23, 2022 Dalintis Parašyta Balandžio 23, 2022 Palikimo anketa 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Dominykas_Maniakas 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: 2022-04-14 2022-04-22 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Viskas 4. Atsiliepimai apie kolegas: Sėkmės darbuotojams bei kažkada gal dar grįšiu 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Vladislav_Stepanov Parašyta Balandžio 23, 2022 Dalintis Parašyta Balandžio 23, 2022 prieš 5 valandas(-ų), Dominykas_Maniakas rašė: Palikimo anketa 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Dominykas_Maniakas 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: 2022-04-14 2022-04-22 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Viskas 4. Atsiliepimai apie kolegas: Sėkmės darbuotojams bei kažkada gal dar grįšiu Sveikas, pamatęs forume jog yra užpildyta palikimo anketa tikrai negalvojau jog ją užpildei būtent Tu, sakau gal taip tiesiog kas arba papostino nesąmonę arba tiesiog darbuotojas labai nepasižymėjęs Kariuomenėje, bet.. Nuliūdinai :( Sėkmės Tau kuo didžiausios ir labai tikiuosi sulauksiu greitai grįžtančio Kariuomenėje. Ačiū Tau už puikų darbą! 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Cepulis Parašyta Gegužės 27, 2022 Dalintis Parašyta Gegužės 27, 2022 Ką tik, Nohten_God rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Nohten_God 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: 1 mėnesį 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Viskas labai patiko 4. Atsiliepimai apie kolegas: Pradedam nuo direktoriaus @Vladislav_Stepanov Buvo labai smagu dirbti šiame darbe ir esi vienas iš geriausių sarg.lt direktorių @Lukas_Cepulis Esi priežastis kodėl iš pirmo atėjau į šį darbą. Žinau truputėli susipykom ant pabaigos, bet tikiuosi turėsim laiko dar kažką kito pažaisti @Emilis_JasinskisEsi labai geras žmogus, tikiuosi gausi įgl. Sekmės su hydra :) @Hydra_Pilot Davei man motivacijos skraidyti su hydra momentais kada išvis nebesinorėjo Ir ačiū visiems ir direktoriui kuris man suteikė progą dirbti šiame darba Kurių nepaminėjau irgi esate mldc :) Pasiilgsiu :( 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Hydra_Pilot Parašyta Gegužės 27, 2022 Dalintis Parašyta Gegužės 27, 2022 prieš 3 valandas(-ų), Nohten_God rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Nohten_God 2. Kiek laiko išdirbote pas mus?: 1 mėnesį 3. Kas patiko/nepatiko šiame darbe?: Viskas labai patiko 4. Atsiliepimai apie kolegas: Pradedam nuo direktoriaus @Vladislav_Stepanov Buvo labai smagu dirbti šiame darbe ir esi vienas iš geriausių sarg.lt direktorių @Lukas_Cepulis Esi priežastis kodėl iš pirmo atėjau į šį darbą. Žinau truputėli susipykom ant pabaigos, bet tikiuosi turėsim laiko dar kažką kito pažaisti @Emilis_JasinskisEsi labai geras žmogus, tikiuosi gausi įgl. Sekmės su hydra :) @Hydra_Pilot Davei man motivacijos skraidyti su hydra momentais kada išvis nebesinorėjo Ir ačiū visiems ir direktoriui kuris man suteikė progą dirbti šiame darba Kurių nepaminėjau irgi esate mldc :) Dekui kad paminejai, gaila kad palikai ir imagine, buvo neblogai pasneket ir t.t imagine, pilotas irgi galejai but ir ismokt backward, na lauksim kito kart tykiuosi grysi IMAGINEEEEE 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...