Eiti į turinį
Bige_Murcialago

Tolimųjų reisų vairuotojų direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

46b5huO.png

 

Sveikučiai visi, taigi šie rinkimai kaip sakant šiek tiek užtrūko nei praeitį, nes neturėjau pakankamai laiko prisėsti ir daug laiko skirti kandidatų stebėjimui. Kandidatus atsirinkti buvo lengva, nes gerų anketų tikrai buvo nemažai todėl kandidatus atsirinkti ilgai netrūko. Buvo atrinkti 4 kandidatai iš anketų, bet deja vieno kandidato neteko sutikti rinkimų laikotarpių, o kitus 3 kandidatus teko sutikti žaidime. Šį apžvalga šiek tiek trumpesnė bus be labai didelių detalių, nes kaip aukščiau minėjau su laiku stoka buvo ir šį savaitė labai užimta, o direktoriaus rinkimų užtempti ilgiau nesinori, taigi pereikime prie kandidatų. 

 

Kandidatų apžvalga

 

Afigenas_Mantas - Anketa publikavai praktiškai prieš temos paslėpimą tai suspėjai paskelbti savo anketa taigi tavo anketa patraukė aky ir tikrai viskas gražiai surašyta ir išdėstyta taip pat patiko, kad klausime kaip kovosite su teisėsaugininkais joje ir gerais žodžiais paminėjai apie viena iš teisėsaugos direktoriu, o tai matosi būtum direktorius ne tas kuris eina tik skustis kaip blogai ir ieškoti kuo daugiau lengvatų savo darbuotojams ir taip pat tame atsakyme parašei kaip ,,idėją" kuri visai skamba įdomiai ir tikrai manau būtų geras dalykas. Kalbant apie tavo veiklą serveryje deja, bet neteko sutikti tavęs serveryje, o patikrinus tavo aktyvumą 04-06 ir 04-07 dienų pražaidei virš 100 minučių, bet neteko sutikti tavęs žaidime greičiausiai skirtingais laikais prisijungdavome. 

 

Robis_Vendetta - Anketa publikavai šiek tiek vėliau nei Mantas, bet irgi prieš pat paslėpimus atrankos, tavo anketa buvo silpnesnė nei aukščiau paminėto kandidato, bet jį nebuvo bloga ir užteko patekti tarp kandidatų sąrašo ir patekti antram etapui dėl rinkimų. Kalbant apie tavo paminėtą idėją dėl kovos su teisėsaugininkais tai pašalinti taisyklė dėl teisių, bet pagalvojus tai gali atnešti daug blogų dalykų kaip, darbuotoją pagaus su nelegaliu kroviniu ir dar už teisės bendrai darbuotojas gauna 80 įtarimo lygio ir pasodinamas į kalėjimą. Stebėjimo laikotarpiu tave teko pamatyti kariaujant su teisėsaugininkais kaip šaudai serverio teisėsaugininkus, dirbai narkotikų prekeivių taip pat rinkai iškvietimus ir pardavinėjai narkotikus serverio žaidėjams, bet vienas dalykas užkliuvo, kad atvykai į iškvietimą ir žaidėją apšaudė tuo metu, todėl jis tau neatrašė, o tu apsisukęs išvažiavai. Dar teko tave sutikti biliardą žaidžiant su kitu kandidatu kuris bus žemiau. Taip pat peržvelgus kitus rinkimus nesi žmogus kuris pildo į kiekvieną pasitaikiusi direktoriaus postą, tikiuosi dar pamatyti rinkimuose. 

 

Enemy_Choke - Anketa savo publikavai vienas iš pirmųjų praktiškai tik pasirodžius atrankai skubėjai užpildyti, o anketa sakyčiau viena iš geriausiu buvo ir labiausiai sudominusiu neskaitant žemiau esančio kandidato prie anketos praktiškai neturėjau kur prikibti, nes viskas aiškiai ir gražiai surašyta matosi su anketa pasistengei ir atidavei laiko tikrai nemažai. TRV darbe esu matęs tave ir seniau esi ramaus būdo žmogus nesiveli į konfliktus taip pat stebėjimo metu teko pamatyti, kad su visais bendrauji gražiai ir nesiveli į jokius konfliktus, bet stebėjimo laikotarpiu kas nepatiko tai stebėjimo metu vien matyti rutina buvo matyti kaip darbas, darbas ir tik darbas. Visa stebėjimo laikotarpį teko užtikti tave vežant tik krovinius daugiau nieko. Buvai stiprus kandidatas su nauju direktoriumi, bet tau koja pakišo stebėjimo metu veiklos trūkumas. Sveikinu su 2 vietą ir tikiuosi taip pat dar pamatyti tave rinkimuose. 

 

Brandon_James - Anketa kuri labiausiai patiko ir iškarto skaitant anketas iškarto kliuvo į akys, na manau ir daugelis kitų žino, kad anketas tikrai moki gražiai parašyti ir nepilstyti iš tuščio į kiaurą. Kalbant apie tavo anketa tai idėjų nebuvo per daugiausiai, bet pats gerai paminėjai, kad ne idėjų kiekyje svarbiausia, o jų kokybė. Daugelis prirašo idėjų virš 10, bet niekada jų neįgyvendina, nes supranta, kad jos nenaudingos, o tavo idėjas tikiuosi pamatyti, nes skambėjo įdomiai ir bandai teikti idėjas be administracijos (programavimo) įsikišimo bandyti išspausti ką galima dabar, o ne vien naujas sistemas krauti. Stebėjimo laikotarpiu pas tavęs labai daug įvairovės buvo ir jokios rutinos, rinkimo laikotarpiu dirbai ginklų prekeivių ir turėjai įgaliotinį darbo ir puikiai išnaudojai įgaliotinio pareigas rinkimu laikotarpiu kitaip sakant parodei, kad gali vadovauti. Kalbant apie tavo vadovavimą tai teko užtikti tave užsiimant su ginklų prekeivių darbuotojais ar tai darant turgelius ginklų kuriame parduodami ginklai pigiau ir gražiai su visais bendravai ir paaiškindavai viską. Taip pat tave teko sutikti žaidžiant su kitu kandidatu biliardą, aktyvumas nemažas buvo tiek prieš rinkimus tiek per rinkimus taip pat ir darbas. Taigi, mes tikimės jog nenuvilsi DPKT narių ir vadovausi šiai firmai be nesklandumų. 

 

Naujasis Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktoriusQjSErAk.png

  • Patinka 30
  • Ačiū 1
  • Haha 7
  • Sutrikęs 1
  • Piktas 1
  • Už 5
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...