Eiti į turinį
Beliunas_Justas

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

2xnp29x.png

 

Labas visiems, pradžiai norėtume atsiprašyti dėl užtrukusių rinkimų mechanikų direktoriaus. Kadangi išpuolė daug darbų vienam laikotarpiui ir viskas susidėjo į vieną todėl rinkimai šie šiek tiek užtruko, bet turėjome daugiau laiko pastebėti kandidatus ir apie jos sužinoti daugiau informacijos. Rinkimų laikotarpių ir stebint paskutiniomis dienomis pasikeitė kandidatų pozicijos, dėl tam tikrų pastebėjimų pas kandidatus. Taigi, šį apžvalga nebus labai išsami ar didžiulė, dėl laiko stokos kadangi dar laukia gimtadienio renginiai serverio žaidėjams rengimas. Pereikime prie kandidatų sąrašo bei naujojo mechanikų direktoriaus!

 

Kandidatų apžvalga

 

The Bass - Tavo anketa labai patraukė dėmesį dėl įvairių idėjų pateiktų anketoje, bet kyla klausimas ar tu jas visas įgyvendinsi? Nes paskutiniai tavo rinkimai kai prirašydavai pilna idėjų ir gaudavai direktorių deja netekdavo pamatyti visų tavo naujovių įgyvendinimo. Anketoje viską parašei gražiai ir tikrai gražiai susiskaitė, bet žaidime stebėjimo laikotarpiu tavęs neteko sutikti aiškus tam turėjo įtakos tavo neaktyvumas pildytas kai dar buvai medikų pavaduotojas, o po medikų pavaduojo posto netekimo/atsisakymo tavęs taip pat neteko sutikti žaidime. 

 

Vilius Nitro - Tavoji anketa nebuvo prirašyta per daug ar per mažai, išdėstei joje viską gražiai ties idėjomis tiek nepersistengei kiek aukščiau paminėtas kandidatas, anketa nebuvo viena iš geriausiu lyginant su kitais kandidatais, bet tau to užteko pereiti į kandidatų stebėjimo laikotarpį. Stebėjimo laikotarpiu tave teko užtikti visada sėdint ,,G" arba imant iškvietimus, o daugiau jokios veiklos neteko pamatyti stebėjimo laikotarpiu iš tavęs. 

 

Joe Bidden - Anketoje prirašei ganėtinai nemažai, bet tavo prirašymas atrodė toks pilstymas iš tuščio į kiaurą, nes daugelyje vietų paminėjai idėjas kaip pašalinimas dabartinių dalykų ar tiesiog papildomų privilegijų suteikimas aukščiausiam rangui, kurias ir taip turėjo jau mechanikai senai. Taip pat buvo viena kita idėją tikrai nebloga kuri patraukė dėmesį mūsų ir nusprendėm priimti tave į antrąjį etapą. Stebėjimo laikotarpiu tave buvo galima sutikt važinėjant su sultan automobiliu ir imant iškvietimus ginklų prekeiviuose, o daugiau jokios įvairesnės veiklos neteko pamatyti ir tas labai nuliūdino, nes kaip ginklų prekeivis tikrai galima daugiau veiklos padaryti stebėjimo laikotarpiu. Taip pat pora dienų pradingęs buvai ir neteko sutikti tavęs, o grįžus vėl už sultano vairo ir važinėjimas po miestus daugiau jokios veiklos. Todėl siūlyčiau sekantį karta pasistengti labiau ir lauksime tavęs. 

 

Irmantas Won - Anketa tavoji labiausiai patraukė mūsų dėmesį dėl idėjų pateiktu joje, bet klausimas ar tai pavyktu įgyvendinti iš administracijos pusės, nes žinant kokia situaciją yra tai labai mažai tikėtinas dalykas, kad tai pasirodytu serveryje ir būtų galima išvysti darbuotojams atnaujinimus, bet idėjos tikrai labai stipriai sudomino mus. Toliau anketoje viskas paminėta pusiau taip. Stebėjimo laikotarpiu tave teko matyti daugiau veiklų nei pas aukščiau išvardintu kandidatų. Vienu metu tu dirbi mechanikų ir renki iškvietimus, kitu metu tave jau tenka matyti stovint prie mafijų/gaujų karo ir blokuojant žaidėjus už neleistinas modifikacijas, kitu stebėjimo laikotarpiu tave tenka matyti skelbiant apie pagalba serverio žaidėjams, bet galiausiai viena vakarą tenka tave sutikti g sėdint. O šiaip viskas kaip tvarkoje buvo ir tikrai pasirodei labai stiprus kandidatas. Lauksime tavęs sekantį kartą. 

 

Pomcik Cann - Tavo anketa panašiai prilygo aukščiau išvardintam kandidatui, bet pas jį patrauklesnios idėjos buvo, o taip anketoje viskas gražiai surašyta ir sužymėta punktais, o ne sumaltas tekstas į vieną vietą ir nukrypta nuo temos, todėl tavo anketa ir sudomino mus. Kalbant apie stebėjimo laikotarpį žaidime tave teko sutikti dirbant narkotikų prekeivių važinėdavai su tahoma tr. priemonė ir rinkai iškvietimus, taip pat pora dienų tavęs neteko sutikti tai yra savaitgalį, bet to laikotarpio neskaitėm kaip didelio stebėjimo, nes savaitgalis poilsio dienos. Taip pat stebint teko tave užmatyti bendraujant su serverio žaidėjais ir stebėjimo laikotarpiu bendravai mandagiai. Buvo didelis klausimas kuri pasirinkti į šio direktoriaus kėdę tave ar Irmantą, bet Irmantui šiek tiek koją pakišo G sėdėjimas, o žinant tavo praeitus darbus mechanikuose tai pasirodei tikrai visai neblogai ir tvarka pas tavęs palaikoma visada buvo. Tikimės, kad ir dabar bus palaikoma tvarką ir nenuvilsi DPKT narių savo direktoriavimu, bei įgyvendinsi idėjas kurias rašei anketoje. Sveikiname tapus nauju mechanikų direktoriumi. 

 

Naujasis mechanikų direktorius

aab20cde808155f0d0c39768b0ab8f8b823.png

  • Patinka 23
  • Ačiū 1
  • Haha 1
  • Liūdnas 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...