Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Jabez_Bartovics

"ALTAnews" - laikraštis #1

Rekomenduoti pranešimai

IgHVE9c.png

 

Neoficialus laikraštis #1
ALTAnews

 

- - - - -

YdjpMOl.png

Vėlų ketvirtadienio vakarą, praeivis pamatęs ant žemės gulintį sužeistą žmogų, nedelsiant iškvietė greitąją pagalbą. Atvykę į iškvietimo vietą, greitoji pagalba sužeistąjį rado jau be gyvybės ženklų.

 

Kaip teigia aplinkiniai, jokių šūvių negirdėjo bei nieko nematė.

 

Peržiūrėjus miesto kameras, buvo matyti kaip du ~30 metų vyriškiai, privažiavo prie jaunuolio su BMW X5 automobiliu. Išlipę iš automobilio vyriškiai ėmė kabinėtis prie jaunuolio kuris ėjo pėsčiųjų taku. Kol vienas vyriškis bendravo su jaunuoliu, kitas vyriškis iš automobilio išsitraukė šaunamąjį ginklą ir šovė į jaunuolį, kuris po šūvio parklupo ant žemės. Po šūvio, įtariamieji greitai pasišalino iš įvykio vietos. Laimei, miesto kameroms pavyko užfiksuoti automobilio valstybinius numerius. Įvykis tiriamas.

 

- - - - -

7LNHG1p.png

San Fierro mieste, Vilniaus gatvėje 14:51 buvo gautas iškvietimas, dėl eismo įvykio. Atvykus į iškvietimą, buvo rastas sumaitotas Renault Master mikroautobusas, kaip teigia greitosios pagalbos darbuotojai mikroautobuso vairuotojas buvo rastas jau be gyvybės ženklų.

 

Eismo įvykis manoma, kad įvyko dėl šlapios kelio dangos. Kaip teigia ekspertai, apskaičiavus stabdymo kelią, mikroautobusas viršijo leistiną 90 km/h greitį, mikroautobuso greitis buvo 145 km/h.

 

- - - - -

S K E L B I M A I

Vardas Pavardė | skelbimas

Norintys publikuoti skelbimą šiame laikraštyje, privalote susisiekti su manimi. Skelbimo kainą 100 tūkstančių.

 

Pagarbiai ALTAnews redaktorius,

- Jabez Bartovics

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Informacija pateikiama gan įdomi, tačiau manyčiau, jog reikėtų keisti pačių nuotraukų dydį, nes norint įžvelgti kas yra vaizduojama pačioje nuotraukoje reikia prisimerkti, taipogi reikėtų daugiau kažko, o ne tik 2 įvykius ir gan dažnus, kuriuos įvardija didelė dalis laikraščių kūrėjų. Pagalvok kažką naujo, padidink nuotraukas ir lauksim tolimesnių leidinių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...