Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Danskaja_Company

Minimalus /pasodinti atnaujinimas

Sutinki su įdėja?  

62 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinki su įdėja?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kaip supratot iš pavadimo apie ką bus šis pasiūlymas netempiant gumos pabandysiu viską aiškiai išaiškint. Kadangi serveryje kuo toliau, tuo labiau mažėja veiklos turiu pasiūlymą, kad pasodinus augalą (/pasodinti) ir jam užaugus pilnai (100%) nurinkėjas gautų bent 5-10xp. Jei gerai pamenu, ši komanda atsirado 2018 vasarą, tada buvo naujas dalykas ir žaidėjai tas sėklas sodindavo, o dabar esu garantuotas kad 70% žaidėjų tiesiog turi daug jų prisikaupę ir tiesiog "kolekcionuoja", tad kodėl jų nepanaudojus ir neatnešus papildomos veiklos neturint ką veikt? (pvz renkant minimumą?)

XP kiekis nėra toks didelis, pvz: sėkmingai užauginus 50 augalų gautumėt 250xp kas tikrai nėra daug (Tiek gaunama iš ~25min žaidimo su vip). Dėl teisėsaugos galima padaryt, kad negautų žolės paėmus augalus arba iškart prisidėtų prie konfiskuotų narkotikų ir gautų 5XP. Šio dalyko mano nuomone neišeitų bugint, nes greitai sėklos neužaugtų. Daugiau nieko nekeist, viską palikt taip kaip buvo.

XP skaičiai yra juokingi, tačiau viskas dėl bent šiokio tokio įdomumo. Reikalingos įvairios jūsų nuomonės ir jei patiks, tikėkimės bumeriui nebus sunku tai įgyvendint.

 

Redaguota: Dėkui už balsavimus apklausoj ir atsakymus, sureact'insiu į visus kai atsiresetins limitas, tiek teigiamus, tiek neigiamus, jei jų bus ir logiškai išdėstysit mintis. 

 

Redaguota2: Kadangi susilaukiau didelio susidomėjimo šiuo pasiūlymu, šiek tiek išsamiau paaiškinsiu apie tai:

 

  Atsitiktiniu būdu gautum kelis kreditus arba 5xp. (sėklos gavimo šansai darant /sunaikinti išlieka tokie patys), tačiau kaip ir buvo siūlyta, kad būtų šansas ištraukti menką skaičių kreditų. Siūlau 25%, kad patrauksi kelis kreditus ir likę 75% būtų būtų xp. Jei labai jau nesinori duot tų kreditų - tiek to, padaryk kad bent xp gautume. Nemaža hebrantų dalis nori, kad tai įsigyvendintų, lauksim dabar būtent @Admin_Bumeris tavosios nuomonės.

 

Turintys įdėjų rašykit, papildysiu, jei gerai atrodys. Už dabartinę pagalbą su pasiūlymu dėkoju @Greg_Scarpa ir @Robka_Tupac

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...