Kuzne_Nerijus Parašyta Lapkričio 15, 2022 Parašyta Lapkričio 15, 2022 Vardas? - Nerijus Pravardė? - Nierka Amžius? - 22 Zodiako ženklas? - Avinas Kur gyveni? - Sodertalje/Mažeikiai Kuo domiesi, gal kokius būrelius lankai? - Nieko nelankau Ką veiki laisvalaikiu? - Draugai,pana,savi reikalai. Kiek laiko žaidi serveryje? - Pora dienų Ar ilgai žaidi SAMP? - 7 metus Kokius filmus mėgsti? - Siaubo,veiksmo,komedijos. Kokios muzikos klausai? - Įvairią Ar turi augintinį?Jei taip, kokį? - Ne Turi brolių, seserų? - Taip Koks tavo gyvenimo tikslas? - Pasistatyt hatą ir sukurt šeimą Kokie tavo privalumai? - Nėra Kokie tavo trūkumai? - Sunku pasakyt pačiam Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!): Manau užteks 1
Real_Sasha Parašyta Lapkričio 15, 2022 Parašyta Lapkričio 15, 2022 zdr esu rodrigas 1,5m ūgio nindzė, ką tu
Kuzne_Nerijus Parašyta Lapkričio 15, 2022 Autorius Parašyta Lapkričio 15, 2022 prieš 1 valandą, Greg_Scarpa rašė: kreizi tu :DDDD prieš 1 valandą, Rodrigo_Zodis rašė: zdr esu rodrigas 1,5m ūgio nindzė, ką tu Privet, dirbu, o tu prieš 40 min., Deividas_Gugugi rašė: emke? sv malonu sveikas, kolkas ne mano kišenei emkės xd prieš 25 min., Devil_Skull rašė: Zdarovenko sveikas
Rekomenduoti pranešimai