Eiti į turinį
Fokus_Marokus

Policijos departamento direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

GtrQGmp.jpg

 

Sveiki, malonu pranešti visų laukiamą naujieną, t.y. naująjį Policijos departamento darbo direktorių. Pats direktorių rinkau po gan ilgo laiko (6 metų pertraukos), tačiau visada malonu tą daryti teisėsaugos srityje. Senasis direktorius Bence_Black buvo nušalintas dėl taisyklių nesilaikymo. Iš tiesų, anketų sulaukėme nedaug, o rimtų kandidatų buvo dar mažiau. Rinkimai truko ilgai, kadangi norėjome pasižiūrėti, ar kandidatai sėkmingai tęsia savo veiklą bei parašytas mintis anketose. Taipogi, ne visada pavykdavo sulaukti kandidatų prisijungusių. Daug nežodžiaujant, pereikime prie kiekvieno iš kandidatų:

 

Donce_Quatro – kiek teko prisijungti, nei vieno karto nesutikau tavęs žaidime, todėl nieko pasakyti daugiau ir negaliu. Anketa gera, išsami, pasiūlei aiškias ir konkrečias idėjas, tačiau tavo aktyvumo bei įdėtų pastangų žaidime nepamačiau.

 

Cornelius_Ramus – anketa taipogi nebuvo labai bloga, stengeisi viską rašyti atvirai bei paprastai, tačiau aktyvumas bei veikla žaidime nebuvo labai įspūdinga. Taipogi anketoje nepatiko kai kurie momentai, kur neaišku, ar rašai rimtai, ar ne. Pavyzdžiui, siūlei įkurti policijos autobusą ir nurodei punktą, kuris teigia „Svarbiausia, jog mane vežiotų“. Susidarė įspūdis, kad aktyvumo minutes rinktumeisi sėdėdamas autobuse, kas nėra geras direktoriavimo požymis. Kiek teko matyti, tai dirbai Interpolo darbą su kolegomis, padėdavai gaudyti bėglius. Patirties teisėsaugoje taipogi turi nemažai, tačiau didelis minusas tas, kad ne su visais žmonėmis sugebi sutarti gražiai, taip pat nežinau, ar tai sutapimas, ar ne, tačiau kartą pamačiau tave pradedantį dirbti tik tuo metu, kai prisijungiau. Priešingai nei Donce, tave pavyko užtikti žaidime, tačiau lyginant su kitais kandidatais, tavo aktyvumas nežibėjo.

 

Ltu_Caras – anketa man galbūt patiko labiausiai, ypač idėja su ekipažais, taipogi man buvo netikėta tavo mintis įkurti būrį, kurio pavadinimas būtų „SWAT“. Žaidime tave pavyko sutikti dažniausiai iš visų kandidatų, tačiau veikla labai nenustebinai. Dažniausiai stovėdavai /tpvip ir bendraudavai su žaidėjais, bausdavai pažeidėjus, tačiau pasigedau veiklos įvairumo. Taipogi teko girdėti tavo nelabai sėkmingą patirtį būnant Armijos valdžioje, kas tau pakišo koją laimėti šiuose rinkimuose. Jei vyks kiti teisėsaugos darbo rinkimai, raginu tave ir vėl bandyti, nes laimėti tikrai gali. Taipogi būsimas Policijos direktorius turėjo daug daugiau pliusų už tave, kuriuos paminėsiu kalbant apie jį kitoje pastraipoje.

 

Aurimas_Ditkus – žmogus, kuris labiausiai mane nustebino ir yra vertas gauti šio darbo direktoriaus postą. Pirmiausia, turėjai didelį privalumą iš visų kandidatų vien dėl to, kad buvai FTB valdžios atstovas ir turėjai daug daugiau galimybių parodyti kaip valdai komandą, bendrauji bei darai su ja įvairią veiklą. Anketa nebuvo labai įspūdinga, stengeisi rašyti paprastai bei trumpai, be jokio dirbtinumo bei prisigalvojimų, kas galbūt tau ir leido žengti toliau ir tapti kandidatu šiuose rinkimuose. Lyginant su visais kitais kandidatais, tavo aktyvumas tikrai buvo geriausias, vidurkis būdavo apie 200 minučių. Savo veikla taipogi nustebinai – kiek teko stebėti, visados dirbdavai, laiko veltui nešvaistydavai, dalyvaudavai ir veiklose su FTB agentais, prižiūrėdavai reidus. Teko per darbo raciją užklausti, ką darbuotojai mano apie FTB valdžią, ir sulaukiau tik teigiamų atsakymų. Taipogi teko matyti, kad puikiai sutari su savo darbuotojais tiek Discord‘e, tiek žaidime, kas tik parodo, jog darbe turi gerą reputaciją. Didelį pliusą gavai iš manęs ir dėl to, kad FTB pavaduotoju esi nuo rugpjūčio mėnesio, kas rodo, jog mėgsti pastovumą ir valdžioje nori bei gali išbūti nemažą laikotarpį. Tikiuosi, kad pateisinti mūsų visų lūkesčius ir direktorių laikysi ilgą laiko tarpą. Sveikinimai!

 

 

Naujasis Policijos departamento direktoriusAurimas_Ditkus!

 

Su linkėjimais, Fokus.

  • Patinka 20
  • Haha 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...