Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Greg_Scarpa

VISA TESA APE RADISTU LOTERIA [KRIMINALAS]

AR RADISTAJ IRA SIO AMZEUS AFERISTAI???  

66 balsai(-ų)

  1. 1. kajp manote ar radistaj ira didziausi sio amzeus sukcei ir prasuko neisivaizdojamo masto afera???

    • tajp
    • ne
    • susillajkisiu
    • esu radistas ir prisidejes pre sios aferos


Rekomenduoti pranešimai

svejki, kap supratote noriu parasiti straipsni ape radistus ju rengema loterija

pradesiu no to kat radistai ira sio serverio valdanteji je susikrove didzeusus turtus sukure sekta imperia puse san fero losantos pacu brangeusiu vilu savininkai ira butent je!!!

je abgaules budais isviliodami pinigus is zaideiu sitajp kraunasi turtus perka brangeuses vilas namus joku mokescu nedeklaroja!!! ir sitos ju aferos imperios givavimas jau viksta n metu ir nekas neko negali padariti nes visi ira papirkti arba bio jems presintis ir kaska dariti bet as isdrisiu stot i kova pres sios aferistus!!! tikiosi toke zmones kure ira glaudzei susie su se sekta atsakis ir patejks savo acakimus, bet prizadu as nenulejsu ranku tolkol si saraskino kontora sekta imperia zlugs!!! kreipiosi butent i naikon-gliced andreius-pupsas lukas-upsider jake-master erikas-pavarde marko-ultras airys-moto anal-teror sergo-sergo audi-mister wova-king ir kiti!!!

 

pradekime no praitu metu 2021 pirkau biletu uz dauk pinigu ir laimeau nieko kaip ir daugelis kitu zajdeju nes visa tai ira abgaule!!! sejs metajs gerb erikas-pavarde nusprende kat jems vis dar maza turtu ir rejke vel pasipelinti is varksu sarg.lt zajdeju!!! paskelbe ejline kaliedine loteria kurioje biletas kainoja net vena miliona pinigu!!! ar jus suprantat kek ce pinigu??? ir dar tipo parase pirk trisdesimtis biletu ir dalivauk papildomoj ale ju kaskokioi loterioi taip priversdami zmones dar daugeu islejsti o jems tai ce gi belekoks pelnas vajetus sitek pinigu surinks o mes nabagai visai basi liksim!!! o te prizai net neaisku ar egzistoje atiteks savems giminems draugams bendradarbems ir kitems kure padeda su se afera!!! o as padareu egzperimenta ir specelei nusipirkau trisdesimtis biletu sejs metajs!!! nu ir ka jus galvoate??? likau abgautas nusipirkau ir manes net neprirase kek kada us kek biletu pirkau!!! staj jums ir irodimas kat jie sugcei ir visa taj AFERA!!!

 

tajgi isakiau savo mintis ir ira dauk irodimu ape sios aferistus sektantus imperios kureius!!! jej turit pres jos irodimu rasikit siuskit viska!!! kartu mes gale!!! venas us visus ir visi us vena!!!

 

nepatikimi asmenis, nedokite jems nej skatiko je zulikai bandjugos;!!!! sarasas nolat pildomas!!!

erikas-pavarde

najkon-glised

benedigtas-banunas

tomuks-drifert

blek-umo

deiweedas-deivydyto

andreus-puspsas

audi-mister

gviduks-giduks

kestutis-lietulskis

marjus-golden

broniks-gtakraft

anal-teror

ejtve-messi

vova-kink

marko-ultra

lukas-upsajder

sergo-sergo

silvertri-lin

 

 

irodimai:

 

namai vilos kurios priklauso jems

 


 

rqFlDNs.png

1fHrf1T.png
 

https://imgur.com/a/0cm1orO

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 min., Benediktas_Baniunas rašė:

POW: Pasizuri Andrew Tate

nezinau kas ce toks bet jej jis irgi ce pre ju visu su sita afera dalivauja sektantas aferistas tai ir is jo noriu kaskokio acakimo!!!

prieš 1 min., Gilus_Kaimas rašė:

Dar je turi vena kluba kureme deda pinigius i kfonda o ten ira 20 bulijonu. Ir dar sako šite vagis kad neturi turto

zmonies netilekit va as jums ka ir sakau kat je aferiugos prakejgti je ce perka klubus kuriose nuslepa pinigus ir mokescus neko nedeklaroja!!! bige-murselago emilis-evil hai-oflain buritu-devas vase-karter belunas-iustas domas-sluzas admin-bumeris ir tautrimas-iuska prasau jusu dariti kaska su seis aferugom sektantais pizpridelscikais!!! ar mes gristam i sovetu saiunga???

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Naikon_Glitched rašė:

PRISIDEDU IR PATEIKIU ĮRODYMUS

rqFlDNs.png

1fHrf1T.png

kajp matote pac sektos prezidiumumo naris katik patejke irodimus kat jems priklauso net 62 vilos ir namai ivairiose mestose!!! ir dar neaisku kek ju nuslepia manau skaicei gali siekti ir simta namu vilu sklipu!!! kek dar verslu garantoju jems priklauso kure tajp pat netejsetai igiti!!! roskites tejsmuj ne tik valstibinem bet ir zmonu kure nukentejo no jusu!!!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...