Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Vidas_Alijosius

Būtinas atnaujinimas dėl mechanikų /nubausti

Išimti komanda mechanikams /nubausti.Arba leisti nuo 20stars daryti /tplv /tpsf /tpls /tpdrag /tpm /tpm1  

12 balsai(-ų)

  1. 1. Išimti komanda mechanikams /nubausti.Arba leisti nuo 20stars daryti /tplv /tpsf /tpls /tpdrag /tpm /tpm1



Rekomenduoti pranešimai

Reikalingas atnaujinimas išimti mechanikams komanda /nubausti [Vardas_Pavarde] [1-20] – Uždeda žvaigždučių lygi už netinkamą parkavimą.Arba atnaujinti,jog prieš tai turint 0 stars poto gavus nuo mechaniko 20 stars už netinkamą pardavimą galima būtų daryti /tpm /tpm1 /tplv /tpls /tpsf /tpdrag.Kodėl būtinas atnaujinimas,todėl nes teisėsaugininkų tiek nebėra kiek būdavo seniau kai serveryje žaisdavo 400-500 žaidėjų,dabar sunku gauti baudą,visi tik per /vip ir klausia kas gali baudą.

Arba /nubausti pakeisti i piniginė baudą 20-50k,tą ką sumokėtumę už 20stars.O tie pinigai nukeliautų ar tai darbuotojui ar į mechanikų fondą.

@Admin_Bumeris

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tiesa sakant nemanau, kad sistema šiuo klausimu kažkur reiktu keisti. O įtarimų ir baudų klausimu manau, kad kaltė krinta žaidėjams ( paprasčiausiai jei tie įtarimai taip stipriai trugdo reikia jų negauti). Taipogi jei baudų reikia dažnai prašyti į /vip reiškia tik tai, kad viena iš teisėsaugos sricių atsakingų už baudų dalinimą ir iškvietimus nėra pilnai pajėgi išpildyti savo užduočių.(Taipogi reikia nepamiršti, kad teisėsaugininkų kaip ir žaidėjų serveryje sumažėjo tolygiai ir ties to problemų neturėtų atsirasti.)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pasistatyt mašiną gali aikštelėj, bet kai mechanikai stumdo iš aikštelių, kad nutempimą gautų tai nepadeda ir parkavimas normalus

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...