Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Narkotikas_Mafijozas

Dėl Direktoriams papild. privilegijų.

Dėl Direktoriams papild. privilegijų.  

52 balsai(-ų)

  1. 1. Ar ši įdėja reikalinga ?

    • Taip
      16
    • Ne
      36


Rekomenduoti pranešimai

@Admin_Bumeris @Tautrimas_Juska Sveiki, siūlau kad Direktoriai turėtų galimybę, išjungti/įjungti ,apriboti/palikti veikiančias komandas , Pavaduotojams savo, lygiai taip pat kaip pvz /igaliotiniai , šioj komandoj galim apriboti igaliotinių komandas/privilegijas.Taip pat panašiai turėtų manau būti ir /pavaduotojas.Būna visokiu situaciju,abejonių,kurios sukelia nenorimas net situacijas.Todėl PVZ paliekant atsakinga pavaduotoja,kai Direktorius sakykim yra užpildęs neaktyvuma ar pan. Direktorius galėtų palikti tik pagrindines veikiančias komandas Pavaduotojui.Nes kaip bebūtų, Direktorius ir yra Direktorius.

Kas norėjo įdėja tikrai suprato kad ir vienur ar kitur netinkamai suformalavau sakinius ar sudeliojau žodžius.Tikiuosi ši įdėja bus įgyvendinta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 6 valandas(-ų), Martynas_Kuku rašė:

prieš , išsirinkite patikimus pavaduotojus ne random iškart duot ir tikėtis nesamonių nebus , nėra užsitarnave pasitikėjimo vadinasi dar duoti nėra laikas.

Niekada nesakyk niekada.Niekada negali žinot.Tu šendien vienoks,rytpoj tu kitoks.Tai būtų visiems direktoriams apsidraudimas bent minimalus.Juk aš nežinau kas tavo galvoj kita savaite dėsis,teisingai ? juk nesam ekstrasensai.Jei yra Igaliotiniams komandų išjungimas,manau turėtų būti ir Pavaduotojams.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 3 valandas(-ų), Greg_Scarpa rašė:

ką tu čia sapalioji tuose pasiūlymuose, pavaduotoją duot reik patikimam asmeniui kuriuo tikrai pasitiki, o ne randomams ir poto bijot, kad pridirbs tau

Prie ko čia bijojimas ? Nieks nebijo.Bet faktas tas,kad kaip ir sakia kiekvienam direktoriui bent minimalus apsidraudimas,bent kažkas.Kam tada igaliotiniams komandų išjungimas ? Apie koki tu pasitikėjima žaidime kalbi ? :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 4 valandas(-ų), Degantis_Sniegas rašė:

Laikas grįžti iš trv į teisėsaugą sunku sustoti juoktis iš juokingų pasiūlymų 

 

Geriau pasijuokt iš kitų pasiūlymų,nei tuščia galva vaikščiot ir komentuot apart bent pabvandyt pasiūlyt kažką ane ? Atėjęs trv net minimalkės negali pasiimt antrą dieną.tau toli važiuot,toli tas,toli anas.Tu bent pats žinai ko tu nori ? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...