Emilis_Jasinskis Parašyta Gegužės 14 Dalintis Parašyta Gegužės 14 (redaguota) iškilo problema kai paspaudi esc sampas "pafreezina" ir nieko nebeleidžia daryt, nei pasirinkt option'o, nei atgal įeit į žaidimą ir t.t. buceu dekingas jeigu padėtumėte (ką esu bandęs: ištrint gta-set failą; žaidęs su compatibility; įsidėt dinput8.dll failą) (extras ką turiu sampe: cleo; modloader; moonloader; sampfuncs) Redaguota Gegužės 14, redagavo Emilis_Jasinskis . Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
4 Greg_Scarpa Parašyta Gegužės 15 Dalintis Parašyta Gegužės 15 prieš 13 valandas(-ų), Emilis_Jasinskis rašė: iškilo problema kai paspaudi esc sampas "pafreezina" ir nieko nebeleidžia daryt, nei pasirinkt option'o, nei atgal įeit į žaidimą ir t.t. buceu dekingas jeigu padėtumėte (ką esu bandęs: ištrint gta-set failą; žaidęs su compatibility; įsidėt dinput8.dll failą) (extras ką turiu sampe: cleo; modloader; moonloader; sampfuncs) \Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP ir sa-mp.cfg ištrink 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Deividas_Gugugi Parašyta Gegužės 14 Dalintis Parašyta Gegužės 14 del kazkurio modo pjauna Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
-2 Erikas_Bmwfan Parašyta Gegužės 14 Dalintis Parašyta Gegužės 14 istrynk sampa 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
-2 Chrome_Incognito Parašyta Gegužės 15 Dalintis Parašyta Gegužės 15 dinput8.dll mouse fixas, ne prie ko išvis try this? https://silent.rockstarvision.com/uploads/SilentPatchSA.zip Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
iškilo problema kai paspaudi esc sampas "pafreezina" ir nieko nebeleidžia daryt, nei pasirinkt option'o, nei atgal įeit į žaidimą ir t.t.
buceu dekingas jeigu padėtumėte
(ką esu bandęs: ištrint gta-set failą; žaidęs su compatibility; įsidėt dinput8.dll failą)
(extras ką turiu sampe: cleo; modloader; moonloader; sampfuncs)
Redaguota , redagavo Emilis_Jasinskis.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse