Demetrio_Vierchas Parašyta Vasario 9, 2024 Parašyta Vasario 9, 2024 Sveiki gal kas nusimano ir mokėtu uždeti ant esamo mašinos modo mano norima numeri? už pagalba numeščiau lemu mašinos modo failiukus numeščiau asmeniškai ir jei galit parašykit i až Nuotrauka: Spoileris
Koste_Bond Parašyta Vasario 9, 2024 Parašyta Vasario 9, 2024 prieš 3 min., Demetrio_Vierchas rašė: Sveiki gal kas nusimano ir mokėtu uždeti ant esamo mašinos modo mano norima numeri? už pagalba numeščiau lemu mašinos modo failiukus numeščiau asmeniškai ir jei galit parašykit i až Nuotrauka: Slėpti turinį kiek zinau numeriu mod nera :D, pabandyk zaidime /numeriai uzsimest
Demetrio_Vierchas Parašyta Vasario 10, 2024 Autorius Parašyta Vasario 10, 2024 prieš 3 min., Shangri_Atlantis rašė: edint moda reikia tai to ir prašau
Demetrio_Vierchas Parašyta Vasario 10, 2024 Autorius Parašyta Vasario 10, 2024 prieš 22 min., Koste_Bond rašė: kiek zinau numeriu mod nera :D, pabandyk zaidime /numeriai uzsimest tai aš užsidejas kitiem rodo bet pats modas padarytas be numeriu ir nerodys
Diablo_Escobar Parašyta Vasario 10, 2024 Parašyta Vasario 10, 2024 Galima uždėti LT numerius, net ir vardinius jei nori.
Vartoti_Nesveika Parašyta Gegužės 20, 2024 Parašyta Gegužės 20, 2024 i moderius kreiptis bandyk ZMODELER MODIFICATIONS GARAGE - Modifikacijos - SARG.lt - Populiariausias SAMP serveris Lietuvoje
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.