Koste_Bond Parašyta Vasario 14 Dalintis Parašyta Vasario 14 Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Koste_Bond Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Buk_Vyru Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): izd Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čia: admin, ir mech Įrodymai (BŪTINA): Spoileris Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? ne 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Girtas_Mikis Parašyta Vasario 14 Dalintis Parašyta Vasario 14 prieš 3 valandas(-ų), Koste_Bond rašė: Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Koste_Bond Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Buk_Vyru Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): izd Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čia: admin, ir mech Įrodymai (BŪTINA): Slėpti turinį Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? ne Rašau tau žmogau per diena tu man sukalei tu du admin papeikimus bet jie visiskai beverčiai nes ižeidineji mane ir poto gauni mute ir poto ale gaudai kad ižeidima padariau. Kur yra ižeidimas autizmas? kalba buvo kalbeta del ligos kuria apkalbinejome /vip Tai buk mielas ir malonus jau atsibodai jau maximaliai. nesuprantu neturi ka veikt ar kas yra? 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Koste_Bond Parašyta Vasario 14 Autorius Dalintis Parašyta Vasario 14 prieš 9 min., Girtas_Mikis rašė: Rašau tau žmogau per diena tu man sukalei tu du admin papeikimus bet jie visiskai beverčiai nes ižeidineji mane ir poto gauni mute ir poto ale gaudai kad ižeidima padariau. Kur yra ižeidimas autizmas? kalba buvo kalbeta del ligos kuria apkalbinejome /vip Tai buk mielas ir malonus jau atsibodai jau maximaliai. nesuprantu neturi ka veikt ar kas yra? tu prisirukes ar ka?, nuo kada "autizmas" neizdm xDDDDDD? Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Giedrius_Gangs Parašyta Vasario 15 Dalintis Parašyta Vasario 15 Bus nubaustas. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...