Augustinas_One Parašyta Kovo 17 Dalintis Parašyta Kovo 17 ONE REDAKCIJA LEIDINYS NR. 2 Po ilgos pertraukos - naujasis ,, One Redakcijos " laikraščio numeris! Po ilgos pertraukos su džiaugsmu pristatau antrąjį ,, One Redakcijos " laikraščio leidinį! Šiame numeryje jūsų laukia gausybė įdomių ir aktualių naujienų: Žvejų pasipiktinimas - kas lėmė mažų žuvų dominavimą vandens telkiniuose? Automobilių turgaus aktualijos - kokios tendencijos vyrauja šiuo metu? Immortal mafijos galia - ar ši grupuotė iš tiesų tapo neįveikiama? SargCoin nuosmukis - kas vyksta su populiaria valiuta? Konkursas - sužinokite, kaip galite laimėti puikų prizą! Išskirtinis interviu su Policijos Departamento direktoriumi Rafalas_Toderro! Žvejai pasipiktinę: kimba mažos žuvys - kas vyksta vandens telkiniuose? Pastaruoju metu vis dažniau girdimas žvejų pasipiktinimas - kimba vis mažesnės žuvys, didesni laimikį pasiekti darosi vis sunkiau. Tai kelia susirūpinimą tiek mėgėjams, tiek profesionaliems rybos mylėtojams! Pasiteiravome aplinkos apsaugos darbuotojų - Kas lemia mažų žuvų dominavimą? - Žuvų dydžiui įtaką daro daugybė veiksnių, tačiau pagrindinės priežastys yra: Pernelyg intensyvi žvejyba. Aplinkos tarša. Brakonieriavimas. Sarg.lt žvejų bendruomenė šią problemą pastebi jau kelerius metus. Daugelis jų mano, kad šį problema yra per daug įsisenėjusi ir į ją dėmesio niekas jau nebekreipia. - Teks rybinti iš paskutinių centų, ir tuos pralošti... - sako sarg.lt žaidėjas. ONE REDAKCIJA siūlo nepraleisti to pro akis, nes ateityje gali sumažėti žvejojančių skaičius - tokių atvejų ekonomika smuktų žemyn! Automobilių turgaus aktualijos: kainos kyla, pasirinkimas mažėja? Pastaruoju metu automobilių turgus susiduria su rimtomis problemomis – kainos išaugo iki neregėtų aukštumų, o transporto priemonių pasirinkimas tapo itin ribotas. Pirkėjai piktinasi, kad rasti gerą ir prieinamą automobilį darosi vis sudėtingiau. Teiraujamės pas ekonomistus, kodėl automobiliai taip pabrango? Ekspertai aiškina kelias priežastis: Didelis perpardavinėtoju skaičius - geri variantai nuperkami greitai ir įdedami atgal su žymiai didesne kaina. Dar viena priežastis: Sumažėjas iki 0 importiniu automobilių importas - naujų automobilių tiekimas sutrikęs, todėl rinkoje vyrauja seni automobiliai. Pirkėjai laukia pokyčių! Immortal mafijos galia: ar ši grupuotė iš tiesų tapo neįveikiama? Pastaruoju metu Immortal mafija vis labiau skamba nusikalstamam sarg.lt pasaulyje. Immortal mafija nėra eilinė grupuotė. Jų veikla pagrįsta griežta disciplina ir apgalvotu veiksmų planavimu. Vienas įspūdingiausių jų pasiekimų - 18 valandų išlaikyta Cosa Nostra bazė. Tai aiškus signalas visiems mafukams: Immortal mafijos neįmanoma lengvai įveikti! Nepaisant jų galybės, reputacija nėra viena iš geriausiu, 18 valandų prakaito kainavo daugiau nei 20 blistų. Nors Immortal mafija šiuo metu atrodo neįveikiama, kiekviena jėga turi savo ribas. Istorija parodė, kad net stipriausios organizacijos gali susidurti su rimtais iššūkiais, tad paliekam spręsti jums, ar iš tiesų šį grupuotė neįveikiama? SargCoin nuosmukis: kas vyksta su populiaria valiuta? SargCoin ilgą laiką buvo viena iš svarbiausių ir prabangiausių valiutų Sarg.lt serveryje, tačiau pastaruoju metu jos vertė ir populiarumas akivaizdžiai smunka. Žaidėjai kelia sau klausimus - ar ši valiuta turi ateitį? Kalbiname vietini ekonomistą: - Kokios šios valiutos nuosmukio priežastys? - Galėčiau išskirti kelius pagrindinius veiksnius, pasiūlos perteklius - rinkoje atsirado per daug SargCoin'ų, nėra jų kur išleisti, taip pat jų gavimas tapo per daug lengvas. - Kas laukia SargCoin ateityje? - Nors dabartinė situacija atrodo labai niūri, vis dar yra galimybė, kad SargCoin atsigaus. Viskas priklausys nuo to, ar Bumeris imsis veiksmų stabilizuoti rinką ir ar žaidėjai ras priežasčių toliau naudotis šia valiuta. Vienas dalykas labai aiškus - SargCoin išgyvena krizę, ir tik laikas parodys, ar ji sugebės atsigauti, ar taps praeities reliktu. Kaip vyšnia ant torto palikome jums šį interviu. Policijos departamento direktorius - neabejotinai viena svarbiausių asmenybių serveryje. Jis atsakingas už tvarką bei saugumą. Tačiau kas jis yra už savo uniformos ribų? Šiame interviu sužinosime apie jo karjerą, užimamas pareigas, pažvelgsime į jo asmeninį gyvenimą. Ką jis mano apie dabartinę situacija mieste? Kaip leidžia laisvalaikį? Taip pat išgirsime jo rekomendacijas filmams bei muzikai. Leiskimės į pokalbį tekstiniu formatu ir geriau pažinkime Policijos departamento direktorių! Redaktorius: Labas Rafalai! Pradėkime nuo pradžių - kaip prasidėjo tavo istorija serveryje? Kada sukūrei paskyrą ir kaip čia atsidūrei? Rafalas: Sveiki, mano paskyra buvo sukurta, jei neklystu, 2017 metais. Tai buvo mano pirmasis serveris, ir daugiau niekur kitur taip ir nežaidžiau. Į jį mane atvedė draugas, ir nuo pat pirmųjų valandų šis serveris mane sužavėjo. Per visą žaidimo laiką ne kartą buvau nustojęs žaisti, tačiau visada sugrįždavau. Nepaisant pertraukų, kiekvieną kartą grįždamas rasdavau sau vietą teisėsaugoje. Konkurencija dėl aukštesnių pareigų buvo didžiulė, bet vis tiek sugebėdavau išsikovoti savo vietą. Kalbant apie mano karjeros pradžia, tai pirmasis mano įgaliotinis buvo pas Bence_Benas, jį laikau vienu geriausių Policijos departamento direktorių. Vėliau dažnai keisdavau vietas tarp Policijos departamento ir Federalinių tyrimų biuro. Pirmąsias pavaduotojo pareigas gavau Federalinių tyrimų biure pas Gytis_Lmfao, ir tuo metu mane ypač traukė Federalinių tyrimų biuro veikla. Labai gaila, kad šis darbas buvo ištrintas - jei jis vis dar būtų, tikrai siekčiau užimti vadovaujančią poziciją ten. Esu buvęs ir kvalifikatoriumi, muitinės nariu, vadu, dirbau interpole. Daugiau informacijos apie mano karjera galima rasti mano forumo paraše, nors pilnai viską pradėjau pildyti tik nuo 2021 metų. Beje, per visą savo žaidimo laiką niekada nesu apgavęs žmonių - užsiimu tarpininkavimu. Nepaisant mano pertraukų, vis sutikdavau žmonių, kurie mane prisimindavo, ir tai tapo viena iš mano veiklų serveryje. Kalbant apie tai kur esu šiuo metu, tai maždaug po dviejų metų pertraukos nusprendžiau sugrįžti. Pradėjau nuo taksi firmos, kur dirbau pas Auris_Verossa, vėliau perėjau į Policijos departamentą. Deividas_Armstrong, tuometinis dirketorius pastebėjo mano darbą ir paskyrė mane pavaduotoju. Po trijų mėnesių jis perleido man direktoriaus postą, už ką jam esu labai dėkingas! Redaktorius: Rafalai, kaip vertini dabartinę situaciją mieste? Su kokiais iššūkiai susiduriate? Rafalas: Šiuo metu miesto situacija yra gana sudėtinga. Nors teisėsauga stengiasi palaikyti tvarką, nusikalstamumo lygis išlieka aukštas - mafijų skaičius padidėjęs, dažni grobimai ir miesto zonų užėmimai. Viena iš pagrindinių problemų yra ne tik mafijų aktyvumas, bet ir tai kad senbuviai dažnai skriaudžia naujokus. Žaidėjų skaičius serveryje nėra didelis, tačiau mafijų skaičius yra bent dvigubai didesnis nei teisėsaugos, todėl mums tikrai sunku. Nepaisant to, su savo komanda aktyviai dirbame, kad užtikrintume miesto saugumą. Norint pasiekti geresnių rezultatų, svarbiausia yra serverio žaidėjų vienybė, kurios, deja, per tiek metų niekada nebuvo. Redaktorius: Kaip leidi laisvalaikį Rafalai? Ar turi kokių hobių? Rafalas: Laisvalaikį leidžiu įvairiai, priklausomai nuo nuotaikos ir galimybių. Mėgstu laiką su draugais, nes tai padeda atsipalaiduoti. Taip pat domiuosi sportu - tiek stebiu, tiek pats sportuoju. Sportuoju jau ilgą laiką, nes tai svarbu sveikatai, gerai savijautai, ir žinoma - figūrai. Be to, domiuosi technologijomis, naujomis inovacijomis ir mėgstu išbandyti naujus dalykus. Muzika taip pat užima svarbią vietą mano gyvenime. Redaktorius: Kokius filmus, serialus ar knygas rekomenduotum skaitytojui? Rafalas: Iš filmų tikrai rekomenduočiau visus "Marvel" filmus. Jie sudaro vientisą istoriją, kupiną veiksmo ir įdomių personažų. Geriausia žiūrėti chronologiškai. Iš serialų man labiausiai patiko "Vikings" - epinė istorija apie vikingą Ragnarą Lethbroką, jo šeimą ir kovas dėl galios. Serialas puikiai perteikia vikingų kultūrą, strategijas, karus ir mitologiją. Knygų nesu daug skaitęs, bet rekomenduočiau Dale Carnegie "Kaip pelnyti draugų ir daryti įtaką žmonėms" - labai įdomi knyga apie bendravimo psichologiją. Redaktorius: Rafalai, minėjote jog muzika užima svarbią vietą jūsų gyvenime, kokia muziką mėgsti? Rafalas: Esu melomanas, todėl klausausi įvairių žanrų, priklausomai nuo nuotaikos. Sportui renkuosi phonk arba trance, o šiaip dažniausiai klausau rusiško arba angliško repo. Vienas iš mano mėgstamiausių atlikėjų - Eminem. Jo dainos yra mano favoritės, ypač "Welcome to Detroit City" ir "Mockingbird" Redaktorius: Kokios įdomiausios vietos, kurias esi aplankęs? Rafalas: Dažnai keliauti neturiu galimybės, nes daug dirbu, bet Lietuvoje man labai patiko Vytauto Didžiojo karo muziejus Kaune. Ten galima pamatyti Pirmojo ir Antrojo pasaulinių karų ginklus, uniformas, nuotraukas ir sužinoti apie Lietuvos kariuomenės istoriją. Kita vieta - Kuršių nerija. Smėlio kopos primena mini Sacharą, o vaizdai ten tikrai įspudingi. Redaktorius: Ačiū, Rafalai, už tavo laiką ir norą atsakyti į mano užduotus klausimus, linkiu jums visokeriopos sėkmės laikant direktorių ir ginant miestą nuo nusikalstamu veikų. Jūsų paskutinis palinkėjimas skaitytojams? Rafalas: Ačiū visiems, kas perskaitė šį interviu! Tikiuosi, buvo įdomu, ir mano laikas atsakinėjant - nenuėjo veltui. Šiame serveryje visi mes esame viena komanda, net jei kartais kariaujame vieni prieš kitus. Linkiu visiems gerų emocijų, daugiau šypsenos, mažiau liūdesio ir iki pasimatymo serveryje! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ONE REDAKCIJA SKELBIA KONKURSA! Padovanosime 12 valiutos vienam atsitiktinių būdų išrinktam komentatoriui. Norint dalyvauti konkurse, būtina komentaruose parašyti savo nuomone, ir atsakyti į šį klausimą? Sekantis leidinys video formatu, ar tekstiniu kaip šis? Laimėtojas bus paskelbtas kitame leidinyje, kuris bus paskelbtas kitą savaitę(galimai pirmadienį)! ----------------------------------------------------------------------------------------------- Na, štai ir baigėme šio numerio leidimą! Tikiuosi, kad straipsniai buvo įdomūs bei aktualūs. Stengiausi pateikti kuo įdomesni turinį apie dabartines problemas bei įvykius, kurie svarbūs mūsų bendruomenei. Noriu padėkoti visiems skaitytojams už dėmesį ir palaikymą - būtent jūs esate pagrindinė motyvacija tęsti šia redakciją. Taip pat ačiū tiems, kurie dalinasi savo nuomone, komentarais bei idėjomis - jūsų įžvalgos padeda laikraščiui augti ir tobulėti! Tai buvo tik antrasis ONE REDAKCIJOS leidinys, tačiau pažadu - tai dar tik pradžia! Norite kad apie jus žinotų daugiau žmonių? Galite įsigyti reklamą mūsų laikraštyje! Taip pat, jei norite prisidėti prie redakcijos veiklos ir padėti, galite mus paremti. Dėl reklamos ar paramos susisiekite asmeniškai forume arba žaidime! Iki kito karto, brangūs skaitytojai! Linkiu visiems sėkmės bei gerų emocijų! Pagarbiai, Redaktorius Augustinas One 13 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Domantas_Jonas Parašyta Kovo 17 Dalintis Parašyta Kovo 17 Šaunuolis, matosi įdėtas darbas į leidinio kūrybą, gana smagiai susiskaitė. Sekantį leidinį būtų smagu pamatyti video formatu 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Maksas_Torento Parašyta Kovo 17 Dalintis Parašyta Kovo 17 Galiu tik patvirtinti, kad immortal mafijai lygiu nebuvo nera ir nebus. daryk kita video formatu :) Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Tendo_Ace Parašyta Kovo 17 Dalintis Parašyta Kovo 17 Nu čia tai neblogai padirbėta smagu skaityti visai (: 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Denisas_Vileiskas Parašyta Kovo 17 Dalintis Parašyta Kovo 17 immortal mafija bahuru mafija 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Aivaras_Frajer Parašyta Kovo 17 Dalintis Parašyta Kovo 17 Malacius, matosi, kad darbo i si leidini buvo ideta tikrai nemazai, kita leidini noretusi pamatyti video formatu :) Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Koste_Bond Parašyta Kovo 17 Dalintis Parašyta Kovo 17 bx su xp ir tt, o siaip normali litanke cj 12klases kalbejimas cia ane? 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rafalas_Toderro Parašyta Kovo 17 Dalintis Parašyta Kovo 17 Ačiū Augustinai, malonu matyti! Labai gražiai viskas surašyta ir skaitosi labai lengvai. Šaunuolis. 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Arnas_Freeway Parašyta Kovo 17 Dalintis Parašyta Kovo 17 Džiugu skaityti, tačiau smagiau būtų pamatyti vaizdo įrašą su kokiais juokeliais. Taip ir toliau Augustinai <3 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Mantas_Jax Parašyta Kovo 17 Dalintis Parašyta Kovo 17 geras leidinys! Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...