Eiti į turinį

Rekomenduoti pranešimai

Parašyta

3ca165ac3e801468db8703fc13d52fd63.png

Tiems dar likusiems keliems ištikimiausiems žaidėjams bei komandos nariams - ačiū už 15 metų kartu! Nežinau, kiek dar sulauksime, bet serverio uždaryti neketiname. Taip, dėmesio nebeskiriame tiek, kiek anksčiau dėl, manau, akivaizdžių priežasčių. Esmė tokia, jog serveris pilnai veikiantis su krūva sistemų ir jame tikrai yra ką veikti, jei ne kai kurie žaidėjai. Prieš maždaug mėnesį serveris buvo visai aktyvus dėl sugrįžusių mafijų karų. Deja, patys sau žaidimą ir susigadinote su čytais ir DDOS atakomis. Tai mano palinkėjimas būtų tiesiog eiti ir smagiai, sąžiningai, be jokių kenkimų pažaisti. Tą padaryti tikrai galite ir norėčiau, kad pasiimtumėte iš serverio tai, ką dar galite. Tai tiek.

p.s. Admin_Bumeris turėtų kažką užruošti bei keli komandos nariai :325_sparkles:

• Patinka 7
  • Ačiū 4
  • Haha 1
  • Už 1
  • Prieš 1
Parašyta (redaguota)

Sveikinimai, ta proga galbūt uždedam @Narkotikas_Mafijozas DPKT arba G. Mod?

Redaguota , redagavo Chrome_Incognito
  • Haha 2
Parašyta

Deja, patys sau žaidimą ir susigadinote su čytais ir DDOS atakomis. Tai mano palinkėjimas būtų tiesiog eiti ir smagiai, sąžiningai, be jokių kenkimų pažaisti. Tą padaryti tikrai galite ir norėčiau, kad pasiimtumėte iš serverio tai, ką dar galite. Tai tiek.

Nu jooo :D tu rimtai? Ateisiu as i serveri ir ka? Kaip 2017 metais negalesiu su savekais pasneketi vip chate su "bl" "**" "px", pis man mute blazkevicius ir viskas, pats malonumas nu :))) Neversk ant kitu savo kaltes prasau, jus patys dasileidot iki zlugimo, galetumet laisvai apriboti visiems adminams pirktiems mute, jail komandas, jog liktu kiti privalumai, kurie jiems padeda, o servery tvarkytu tam tikra komanda, o ne pirktiniai adminai. Taip kad viso gero, sitas gimtadienis be manes, nors ir po 24 vlt. dalinsit, jau nesvarbu tas sampas, ypac su tokiais kaip jus savininkais ir isgamidais kurie uz menka keiksmazodi mutina zaidime, kuris nuo 16 metu skirtas su tevu sutikimu.

• Patinka 1
Parašyta
prieš 2 min., Hesburgerio_Bomba rašė:

Deja, patys sau žaidimą ir susigadinote su čytais ir DDOS atakomis. Tai mano palinkėjimas būtų tiesiog eiti ir smagiai, sąžiningai, be jokių kenkimų pažaisti. Tą padaryti tikrai galite ir norėčiau, kad pasiimtumėte iš serverio tai, ką dar galite. Tai tiek.

Nu jooo :D tu rimtai? Ateisiu as i serveri ir ka? Kaip 2017 metais negalesiu su savekais pasneketi vip chate su "bl" "**" "px", pis man mute blazkevicius ir viskas, pats malonumas nu :))) Neversk ant kitu savo kaltes prasau, jus patys dasileidot iki zlugimo, galetumet laisvai apriboti visiems adminams pirktiems mute, jail komandas, jog liktu kiti privalumai, kurie jiems padeda, o servery tvarkytu tam tikra komanda, o ne pirktiniai adminai. Taip kad viso gero, sitas gimtadienis be manes, nors ir po 24 vlt. dalinsit, jau nesvarbu tas sampas, ypac su tokiais kaip jus savininkais ir isgamidais kurie uz menka keiksmazodi mutina zaidime, kuris nuo 16 metu skirtas su tevu sutikimu.

prieš 1 min., Tikras_Darbuotojas rašė:

per 3 sarg.lt žaidėjus serveris sugriuvo, dezinformacijos gauta neblogai

vienas asmuo grąsina FNTT, VVTAT, VMI visokiais, o mes liekami kalti, dėl kažkokių DDoS atakų, bei čytinimo. Tikrai ne dvigubi standartai :D

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.
  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

• Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
  • Sukurti naują...