Kobbie_Mainoo Parašyta Sausio 9 Parašyta Sausio 9 (redaguota) Vardas? Karolis Pravardė? Karlė Amžius? 32 Zodiako ženklas? Mergelė Kur gyveni? Zanavykai Kuo mėgsti domėtis, gal kokius būrelius lankai? Uoj baikit, seniai jau ne :D Ką veiki laisvalaikiu? Tai si bei ta, sedziu buna reisuoju, o kartais nereisuoju, tai tais kartais as sampa palosiu Kiek laiko žaidi serveryje? Mazdaug nuo 2014 su didelemis pertraukomis, o ka? Ar ilgai žaidi SA-MP? Uoj ilgai, zinok noreciau pasakyt ir pasakyciau, bet paprasciausiai paemus net nezinau. Sorri Kokius filmus mėgsti? Uoj visokius, veiksmo ten kad butu arba siaubo. Komedijas irgi. Psichologinius trilerius. Dramas. Biografinius filmus. Nu megstu Kokios muzikos klausai? Radijos Mėgstamiausias sportas? Padel :P Mėgstamiausias aktorius/ė? Uoj patinka man labai visokie, gal sakyciau koks Ricky Rubio? Kas yra tavo autoritetas? Lebron james arba koks gal micheal sumacher Kodėl žaidi būtent šiame serveryje? Smagu blembacki. Jo Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Įkelk jo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Neeeee, sorry :D Turi brolių, seserų? Atsisakau atsakyti. Koks tavo gyvenimo tikslas? Nu zinai, man kiekviena diena naujas startas, tai as po viena zingsni per karta Kokie tavo privalumai? Nu as sakyciau esu pakankamai kietas Kokie tavo trūkumai? Haha, nu cia geras, klausyk Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Spoileris https://imgur.com/a/277NFId Redaguota Sausio 10, redagavo Kobbie_Mainoo
Greiciu_Deze Parašyta Sausio 9 Parašyta Sausio 9 Tikras vyriškis, neblogai, sveikas prisijungęs, palaikau 1
Rekomenduoti pranešimai