Eiti į turinį
Darko_Wolverine

Agnius_Tropec

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Darko_Wolverine
  2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė:  @Agnius_Tropec
  3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Trugde kariaut gaujoms.
  4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čia:
    Spoileris

1.png

5. Įrodymai (BŪTINA):
    Spoileris

duhas.png

6. Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Ne
Redaguota , redagavo Darko_Wolverine
  • Patinka 1
  • Ačiū 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Parašyta (redaguota)
prieš 1 valandą, Agnius_Tropec rašė:

su cytais suklastojot nuzudymus, kodel nuotraukoje esi las venturas mieste ir negalejai tiesiog padaryt pzu, kaip as trukdziau? bandot pakisti ir suklastoti irodymus.

Girie­si, koks protingas esi, ir kad ne visi yra tavo lygio, bet nesupranti tokio paprasto dalyko: kai šaudaisi zonoje, gali ir mirti nemanai? :D Be to, jei neklystu, bumeris ar net tie patys DPKT gali patikrinti, kas tuo metu zonoje mirė ir nuo ko. O tau už šmeižtą turėtų būti skiriama atitinkama bausmė forume. Nekvailink žmonių ir prisiimk atsakomybę.

Redaguota , redagavo Darko_Wolverine
  • Patinka 6
Nuoroda į komentarą

prieš 1 min., Darko_Wolverine rašė:

Girie­si, koks protingas esi, ir kad ne visi yra tavo lygio, bet nesupranti tokio paprasto dalyko: kai šaudaisi zonoje, gali ir mirti nemanai? :D Be to, jei neklystu, bumeris ar net tie patys DPKT gali patikrinti, kas tuo metu zonoje mirė ir nuo ko. O tau už šmeižtą tau turėtų būti skiriama atitinkama bausmė forume. Nekvailink žmonių ir prisiimk atsakomybę.

tikrai esu protingas ir nesupratau visiskai tavo paprasto dalieko, nuotrauka matosi padaryta iskart, kai as aceit jus nuzudziau, bet kodel tu tuo metu nebuvai pzu? siulyciau pailseti nuo samp ir baigti kenkti zaidejams, kurie ziuri i tai kaip i laisvo laiko praleidima, 2026.

Nuoroda į komentarą

prieš 1 min., Agnius_Tropec rašė:

tikrai esu protingas ir nesupratau visiskai tavo paprasto dalieko, nuotrauka matosi padaryta iskart, kai as aceit jus nuzudziau, bet kodel tu tuo metu nebuvai pzu? siulyciau pailseti nuo samp ir baigti kenkti zaidejams, kurie ziuri i tai kaip i laisvo laiko praleidima, 2026.

Tai kad aš tą SA:MP dar mažiau žaidžiu nei tu, tai tau reikėtų pailsėti. O nuotrauka daryta po mirties, nespėjus įeiti į /pzu, nes akivaizdžiai matosi, kad gavai /kick

Nuoroda į komentarą

Ką tik, Darko_Wolverine rašė:

Tai kad aš tą SA:MP dar mažiau žaidžiu nei tu, tai tau reikėtų pailsėti. O nuotrauka daryta po mirties, nespėjus įeiti į /pzu, nes akivaizdžiai matosi, kad gavai /kick

suprantu, kad tau vaikine truksta to demesio, bet uzteks jau cituot mane, mirus atsirandi ligonineje, o ne las venturas mieste tarp namu, melagi.

Nuoroda į komentarą

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.

• Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

• Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
  • Sukurti naują...