Sid_Vandenid Parašyta Sausio 28 Dalintis Parašyta Sausio 28 (redaguota) Sveiki, rodo kad mano ip gavo bana žmogus kuris nėra žaidęs su šiuo ip, ką daryti jei negaliu prisijungti prie savo paskyros? Redaguota Sausio 28, redagavo Sid_Vandenid Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
2 Chrome_Incognito Parašyta Sausio 28 Dalintis Parašyta Sausio 28 Pabandyk perkrauti savo interneto maršrutizatorių (modem'ą), įtariu, kad gavai IP adresą, kuris yra užblokuotas serverio, o perkrovus modem'ą turėtum gauti naują IP adresą be IP BAN. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Simas_Urlakis Parašyta Sausio 28 Dalintis Parašyta Sausio 28 prieš 5 min., Sid_Vandenid rašė: Sveiki, rodo kad mano ip gavo bana žmogus kuris nėra žaidęs su šiuo ip, ką daryti jei negaliu prisijungti prie savo paskyros? Rašyk @Admin_Bumeris galbūt susitarsit kažką. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Sveiki, rodo kad mano ip gavo bana žmogus kuris nėra žaidęs su šiuo ip, ką daryti jei negaliu prisijungti prie savo paskyros?
Redaguota , redagavo Sid_VandenidNuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse