Eiti į turinį
Ieškomas naujasis „Immortal“ mafijos direktorius, norintys susisekite su DPKT.

Rekomenduoti pranešimai

Parašyta

Sveiki! 👋

Esu žmogus, kuris negali gyventi be muzikos, rodos nėra nei dienos, kuomet jos neklausyčiau, dėl to retkarčiais pavargstu nuo šiuolaikiškų gabalų, nes rodos, jog viskas jau pabodę. Galiausiai vis dažniau save prigaunu grįždamas prie senųjų, kuriuos esu išsisaugojęs pc iš savo pirmojo flesho. Didžioji jų dalis yra iki ~2012 metų, žanras labai įvairus – nuo lietuviško popso iki dubstepo, kuris jeigu gerai atsimenu tuo metu (~2010) išgyveno savo aukso amžių. Buvo laikai, kai tame playliste esančius gabalus įsirašinėdavome į telefonus diktofono pagalba, kadangi bluetoothas užimdavo per daug atminties. Neabejoju, kad kiemuose užaugę vaikai atsimins tas dienas. 😄 Egzistuodavo ir forumai, kuriuose žmonės keldavo savo kurtus remixus, duodavo juos atsisiųsti. Na ir per tiek metų esu primiršęs labai daug gabalų, todėl ir sukūriau šią temą, nes tikrai nesu toks vienintelis. Nors ir esame daugelis skirtingo amžiaus, tačiau visus kviečiu pasidalinti gabalais, kurie asmeniškai jums kelia didžiulę nostalgiją. 👊

Pora gabalų iš flesho, kuriuos dar sugebėjau atrast kažkur internete:

Spoileris

• Už 3
  • Prieš 1

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar
  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

• Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
  • Sukurti naują...