Eiti į turinį
Laimonas_Samg

Skaitytojų klubas.

Rekomenduoti pranešimai

Sveikučiai, sukūriau šią temą tikėdamasis padiskutuoti apie knygas, jų siužetus, autorius ir panašiai.

Papasakokite kiek knygų esate perskaitę, kokie knygų žanrai jums labiausiai patinka, kokie knygų autoriai jums patinka, pateikite kelis jum labiausiai patikusių knygų pavadinimus ir trumpai papasakokite kuo ji jus sudomino, ar verta skaityti. Taip pat norėtūsi aplamai išgirsti nuomones, ar verta skaityti knygas ir ar jos kažką duoda ?

Asmeniškai man patinka skaityti knygas, jas verta skaityti. Esu perskaitęs apie 30 įvairiausių žanrų knygų. Labiausiai patinka fantastinės knygos, kadangi jose paliekama vietos ne tik autoriaus bet ir tavo vaizduotei. Esu perskaitęs gerai žinomo Hario Poterio 7 tomus, Eragono 3 tomus, Golemo akis taip pat 3 tomus, bei Žiedų valdovas 3 tomus. Ne taip seniai skaičiau knygas apie indėnus, tikrai sudomino, patariu ir jums.

Kas taipogi mėgsta fantastines knygas, siūlyčiau perskaityti "Golemo akis" ar "Eragonas" visas 3 dalis. Daugumai atrodo, kad tas Eragonas visiška nesamonė, bet taip nėra. Tai filmas yra visiška nesamonė, o paskaičius 2 ir 3 tomus tikrai užkabina. Nemėgstu tokių knygų, kaip "Saulėlydis" ir visų jo tomų, neapkenčiu knygų apie šamanus, kerėtojus ir dar bala žino kokius velnius, ta prasme, kas ten rašoma kaip reikia išsikviesti dvasias ar dar kokį velnią. Filmus žiūriu tik perskaitęs knygą, tada galiu palyginti ir pasakyti ar filmas yra geras ar siužetas iškraipytas.

Na o toliau diskutuojam !

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Knyga "Heroinas" , kas neperskaitėte siūlau perskaityti. Puikiai aprašo paauglių gyvenimą, kuris susietas su narkotikais, bei alkoholizmu. Parodoma kaip sunku paskui išbristi iš to liūno ir t.t :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

"Kiek trunka sekundė: šiuolaikinis pasaulis mokslininko akimis", Jonas Grigas.

Vakar naktį baigiau skaityti. (na, knygas skaityti laiko randu tik naktimis.. gal ir bepročiu palaikysite, bet jau daug knygų naktimis esu perkaitęs). Sunku spręsti ar ji man labiau patiko ar nepatiko. Žvelgiant tik į turinį susijusį su mokslu, knyga išties įdomi, tačiau... Autorius perša savo religines ir politines nuostatas. Yra spekuliatyvių temų, visgi labiausiai neramina nuorodų į šaltinius nebuvimas, vien tik pavardės ir datos tekste. Tai verčia suabejoti informacijos patikimumu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Domukxx_M

Na šeip knygas mėgstu skaityt. Labiausiai patinka fantastinės ir nuotykių,kandangi jau seniai skaičiau (nebeturiu daug knygu,kitos neidomios) tai nebeatsimenu nei autoriu nei knygu pavadinimų,bet skaityt mėgstu ir kai turiu laisvo laiko paieškau knygų kokių įdomesnių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Erke_Erikas

Esu skaites labai nemazai knygu. Pvz: Bado zaidynes, haris poteris ( visos dalys), nevykelio dieborastis, sokoladas po pirmadienio ir t.t. Noreciau paskaityt heroiną O.o Megstu fantastines knygas,pasakas .;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...