Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Gamperis_Juska

Informacija naujokams apie darbus, jų veiklą

Rekomenduoti pranešimai

„Darbas – tikslinga žmogaus veikla, dirbimas, paprastai duodantis tam tikrus rezultatus. Darbas gali būti materiali (fizinė raumenų) ir nemateriali (intelektualinė protinė) veikla, skirta atskiro individo ar visuomenės vartojimui ir gėrovei.“ - citata.

Taigi manau kiekvienas žmogus žino kas yra darbas, kiekvienas žmogus darbą atlieką skirtingai, nes esame unikalios būtybės, kuriuos tam tikrus veiksmus atlieka kitaip.

Darbai/mafijos/gaujos SARG.LT serveryje:

Taksistas, 1 firma (4500xp)

Taksistas, 2 firma (4500xp)

Mechanikas (6000xp)

Medikas (2000xp)

Apsauginis (7500xp)

Narkotikų prekeivis (8000xp)

Ginklų prekeivis (8000xp)

SWAT narys (12000xp)

FTB agentas (16000xp)

Kareivis (20000xp)

Policininkas (25000xp)

Radistas (30000xp)

Reporteris (30000xp)

„Cosa Nostra“ mafija (50000xp)

„Immortal“ mafija (30000xp)

„Grove Street“ gauja (50000xp)

„The Ballas“ gauja (50000xp)

(visi šie darbai turi direktorius ir pavaduotojus)

• Taksi firmos. Kas tai per darbas? Taksi firmų yra dvi: pirmoji ir antroji. Abi jos išsiskiria skirtinga apranga bei skirtingų pagrindiniu transportų. Abejų darbų tikslas kuo greičiau ir saugiau keleivį nuvežti iš taško A į tašką B. Tai atsakingas darbas, vienas iš svarbiausių serveryje. Norint papulti į Taksistų gretas reikia turėti gerą reakciją kuri pravers iškvietimuose. Šios abi firmos turi skirtingus direktorius, skirtingas aprangas, transportą, bet tapačią veiklą.

• Mechanikai. Išskirtinis darbas serveryje kuris yra susijęs su transportu, jų kuro bakais ir variklio birzgesiu. Darbo paskirtis, tvarkyti gatves, kad nebūtų nereikalingų mašinų kurios būna pamestos pakelėse, tvarkyti įvairias aikšteles. Mechanikai taip pat teikia įvairias paslaugas: pripildo kurą, nutempia transporto priemones į tam tikras vietas, taiso mašinas ir t.t. Šio darbo negalima apleisti, tai darbas kuris prisideda prie serverio tvarkos keliuose.

• Medikai. Darbas kuris gelbsti mūsų gyvybes serveryje, po įvairių išpuolių, taip pat jie rūpinasi mūsų „virtualia sveikata“. Jų darbas taip pat susijęs su iškvietimais kaip ir taksistų. Medikų būryje turi būti greitai reguojantys į iškvietimus žmonės, kad kuo greičiau išgelbėtų gyvybes. Taip pat jie teikia įvairias paslaugas. Jas galite rasti medikų skiltyje.

• Apsauga. Drįsčiau sakyti jog šis darbas yra labai reikalingas eventų metu. Įvairiai renginiai, kurie vyksta šiame serveryje be apsauginio neapsieitų. Kodėl? Todėl, nes apsauginiai yra tam tikra darbo rūšis kuri saugo tam tikrą objektą/objektus.

• Narkotikų/Ginklų prekeivis. Abu darbai yra nelegalūs. Šio darbo nariai dirba nelegaliai, pardavinėja ginklus bei narkotikus, kurių žūtbūt reikia mafijoms, gaujoms, klubams. Kodėl toks darbas yra šiame serveryje? O gi todėl, kad be veiksmo ar kokių kitokių išpuolių būtų nuobodu „gyventi“ čia - SARG.LT serveryje. Šių darbų dėka, mafijos, gaujos, klubai žlugto serverio tvarką.

• SWAT narys, FTB agentas, Kareivis, Policininkas. Teisėsauga. Kaip matote yra keturios (4) rūšys. Suskirstysiu šiuos darbus numeruodamas:

1) SWAT narys - serveryje tai viena iš keturių teisėsaugos sričių, kurios pagrindinis darbas yra įkaitų išlaisvinimas. Padeda kitiems teisėsaugininkams gaudyti nusikaltėlius, malšina riaušes. Gali atlikti dalį policijos funkcijų: prižiūrėti tvarką mieste, pagelbėti civiliams iškilus pavojui jų saugumui, prižiūrėti miestą.

2) FTB agentas - tai darbas, atstovaujantis teisėsaugai, bei vykdantis teisingumą prieš stambaus mąsto nusikaltimo grupuotes. FTB savitas tuo, kad tik šio darbo agentai gali bet kada viešose vietose tikrinti žaidėjų narkotikus, stabdyti juos ir daryti patikrinimus.

3) Kareivis - Atlieka beveik visas funkcijas. Gelbėja pagrobtuosius iš mafijų bei klubų. Gaudo pažeidėjus bei padeda kitoms teisėsaugos sritims.

4) Policininkas - tai viena iš pagrindinių teisėsaugos sričių, serveryje prižiūrinti tvarką, reaguojanti į iškvietimus, gaudanti nusikaltėlius, tramdanti streikus ir atliekanti kitus svarbius darbus, serverio tvarkai palaikyti.

(teisėsaugos paskirtis - prižiūrėti serveryje tvarką)

• Radistas. Manau kiekvienas žino jų veiklą serveryje. Tai radijo atstovai kurie daro įvairias rubrikas bei pagyvina serverio gyvenimą.

• Reporteris. Tai žmogus skelbiantis žmonių norimus skelbimus apie nekilnojamąjį turtą, transporto priemones bei kitą informaciją. Reporteriai turi kas savaitę sukurti bent po 1 laikraštį, kuriame pateiktų visokias serverio įdomybes bei informaciją. Reporteriai yra labai svarbūs serveryje, kadangi tik jie gali žmonėms skelbti apie parduodamą jų turtą!

• Mafijos. „Cosa Nostra“/„Immortal“ mafijos. Tai kriminalinė organizacija, paprastai vadinama „šeima“. Mafijos paprastai užsiima reketais, prostitucija, ginklų ar narkotikų kontrabanda, organizuotu nusikalstamumu, turto prievartavimu ir t.t., tačiau serveryje mes apsiribojame tik civilių grobimu ir mafijų karais. Mafijoje vyrauja griežta hierarchinė struktūra, todėl kiekvienas mafijos narys žino tiek, kiek jam reikia žinoti.

• Gaujos. „Grove Street“/„The Ballas“ gaujos. Kaip dauguma žinote tai viena iš 2 esančių gaujų SARG.LT serveryje. Jos kovoja dėl zonų, ir žinoma dėl reputacijos.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Manau naujokai susipažino su dalimi darbų/mafijų/gaujų aprašymais. Plačiau galite susipažinti jų temose.

Ačiū už jūsų sugaištą laiką.

Pagarbiai,

Gamperis_Juska

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...