Eiti į turinį
Mantas_Shato

Ką žinote ir manote apie jaunimo laisvalaikį? (t.y. kok jūsų laisvalaikis)

Rekomenduoti pranešimai

vakar%C4%97liai-%C4%AFmon%C4%97ms.jpg

Jaunimas laisvalaikį leidžia įvairiai: nuo sėdėjimo prieš kompiuterio ar televizoriaus ekraną iki ekstremalių pramogų, kaip šokinėjimas su parašiutu.

Mokslo metais didžiąją dalį laiko po mokyklos užima įvairi užklasinė veikla: sportinės treniruotės ir meno mokykla. Tačiau po visų šių užsiėmimų dar reikia ir paruošti namų darbus ir pasirengti kontroliniam darbui, kurių kartais per dieną būna ne vienas ir ne du. Dėl didelio užimtumo darbo savaitės dienomis, jaunimas laisvalaikiui turi labai mažai laiko, o ir tas laisvalaikis dėl nuovargio patirto per dieną nėra pats geriausias, nes jie jį praleidžia prieš televizoriaus ar kompiuterio ekraną, daugiau laiko nei rekomenduoja medikai.

Taigi, jaunimas įvairiai leidžia laisvalaikį. O koks jūsų yra laisvalaikis?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pats darbo dienomis nueinu į mokyklą, atsėdžiu pamokas, vakare einu į plaukimo treniruotes, o vėliau padaręs pamokas prie PC. Šeip dar išeinu į lauką su draugais, savaitgaliais dažniausiai būnu lauke visą dieną, dar priklauso nuo mėtų laiko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Derek_Milborrow

Laisvalaikis - laisvas laikas, norisi atsipalaiduoti, pabėgti nuo rutinos, jį galima praleisti prasmingai, taipogi ir neprasmingai. Aš jį praleidžiu kaip visi. Susirašinėju su draugais, žaidžiu įvairius kompiuterinius žaidimus (o kas gi jų nežaidžia?), taipogi išeinu į lauką, lankau įvairias užklasines veiklas (sporto salė ir kitokios), toks ir tas laisvalaikis ;).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sporto salė, baseinas, prie pc būnu mažai laiko, taip pat su draugais šiaip išlendu lauk pasitrainiot. Kartais mėgstu su tais pačiais draugais ir į veną paimti, bet čia retkarčiais jei koks tūsas ar šokiai būna.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Ernestas_Enemy

Krepšinis, treniruotės, draugai, namai.

auksiniai žodžiai ! man taip pat krepšinio treniruotės, draugai, namai, retkarčiais su draugais į pirtukę per gimtadienį ar šventes :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...