Eiti į turinį
Gazas_Berlingo

Cosa Nostra direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Labas, Pasauli,

Kaip žinote, o gal ir nežinote buvo renkamas Cosa Nostra mafijos bosas. Šį kartą jį išrinkti garbė atiteko man. Pradžiai apie anketas. Laiko pildyti kaip visada daviau pakankamai. Anketų buvo apie 2 puslapiai. Keletas buvo tokių, kuriomis buvo norėta pasijuokti ir šiaip parodyti savo komiškumo lygį. Žodžiu, anketas atrinkau tas, kuriose buvo galima įžvelgti aiškią motyvaciją, norą bei pasiryžimą direktoriauti mafijai. Į turimą patirtį atsižvelgiau. Iš tiesų šie rinkimai buvo labai įdomūs, intriguojantys kaip tie ispaniški serialai. Keletą kartų keičiau savo favoritą, kol vienas iš jų padėjo nuspręsti. Kaip jau įprasta buvo ir tokių, kurie parodė savo rašymo įgūdžius, užėmė kandidato vietą ir serveryje nesirodė. Savo stebėjimų juodraštyje prirašiau keletą pastraipų, iš kurių ir bandysiu pateikti apžvalgą Jums.

Kandidatai:

Arturas_Nocliperis - Anketa gera ir išsami, aiškiai išdėstytos mintys. Ne tokia gera, kaip kito kandidato tačiau tinkama, kad būtų atrinkta. Visą stebėjimo laiką tavęs online nesutikau.

Dios_Destructorr - Anketa labai patiko, viskas tinkama ir įdomu, gražiai, protingai pasakei ko sieki ir ko nori. Kai pradėjau stebėti buvai pražaidęs 106min. Anketoje minėjai, jog mėgsti po SF miestą keliauti dviračiu. Okey, pagalvojau. Stebint iš tiesų nieko neveikei tik šokinėjai ant pastatų su dviračiu. Vėliau aktyvumas kilo. 196min, 200+min ir t.t. Kiekvieną kartą padarius /pzu buvai ant dviračio. Tai /tpdrag ar dar kur kitur bandei užšokti ant aukštų pastatų. Tiesa, aptarnavai keletą klientų, nes dirbi ginklų prekeiviu, bet ir tai ant dviračio. Vėliau stebint aktyvumas sumažėjo. Padariau išvadą, kad jei taip norėjai vadovauti mafijai, kaip tą parodei anketoje nereikėjo visą laiką rodyti triukų su BMX. Sėkmės kitą kartą.

Edga_Kov - Tavo anketą atrinkau tik dar keletą kartų perskaitęs visas kitas. Vis dvejojau. Kažko lyg trūko, kažkas nebuvo pasakyta, bet visumoj patiko, todėl ir atrinkau. Kai pradėjau stebėti buvai pražaidęs 127min. Dirbai limuzino vairuotoju. Kartais su limuzinu kartais tiesiog nuosavoje mašinoje. Toliau stebint buvai pastebėtas, kaip nušovei mediką, vėliau nušovei savo bendradarbį. Aktyvumas gerėjo iki 150min. Keletą kartų pašaudydavai mieste. Stebėdamas susidariau nuomonę, jog tau tikrai tiktų mafija. Daug šaudai, keli chaosą, (kuo tie swatai taip užkliuvo?). Žodžiu, mažai klausinėji ir daug šaudai. Aktyvumas kilo link 200min, kurį laiką sukai ratus savo huntlyje. Kartais keleivio vietoje. Manau, jog šioje vietoje norėjai pasikelti minutes. Šiuo momentu pastebėjau įnirtingą kovą su kitu kandidatu. Stebint aktyvumas kilo link 300min, po kiek laiko ir persirito šį skaičių. Man patiko, jog būdamas klubo pavaduotojas aktyviai organizavai veiksmą klubo nariams, rinkai netgi paprastus žmones. Aiškiai vadovavai jiems ir per trumpą laiką surinkai ,,chebrą''. Visi šaudymai privertė tave slėptis namuose su /bega ir būti AFK. Žinoma, iš kažkur susiveikęs motociklą užšokai kebabų. Aktyvumas tikrai geras 300min ir daugiau.

Edvinas_Exelis - Taigi taigi taigi. Kaip supratote, štai ir naujasis Cosa Nostra mafijos bosas. Tavo anketa buvo pati geriausia iš kitų kandidatų. Manau, kad kas skaitė - sutiks. Suabejojau ar tave atrinkti, nes parašei, jog šiuo metu dirbi, todėl dienos metu online nebūni. Minėjai, jog darbo sutartis baigiasi tik po savaitės. Pagalvojau, jog leisiu tau pabandyti, nes anketa tikrai įspūdinga. Pranokai mano lūkesčius. Vakarais ne tik pasivydavai kitus kandidatus, tačiau pranokai juos ir veiksmo atžvilgiu. Aktyviai dalyvavai klubo veikloje. Parodei, jog moki šaudyti bei tinkamai vartoti. Vadovavimo įgūdžiai gal ir neatsiskleidė, tačiau juos galima įgyti. Man patiko, jog neleidai laiko tuščiai. Vis prisidėdavai prie vienos ar kitos klubo veiklos. Renkant mafijos bosą tokią veiklą kaip civilių užpuolimas įvertinau teigiamai, vis gi turėsite tuo užsiimti. Nepraleidai ir veiksmo, kai daug serverio žaidėjų sumanė užimti /tplv ridos kėlimo žiedą. Žodžiu, gera veikla, aktyvumas siekiantis 400min ir daugiau bei patirtis įrodė, jog sieki šio tikslo. Nenuvylei mūsų vadovaudamas reporteriams, tikimės, jog neapsileisi ir Cosa Nostroje.

Sveikinu Edvinas_Exelis, linkime jam sėkmės ir gerų rezultatų kovojant prieš siautėjančią Immortal mafiją!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...