Eiti į turinį

Privatumo politika

Privatumo politika

Nuoroda į šį puslapį yra patalpinta kiekvieno mūsų svetainės puslapio apačioje.

 

  1. Asmens duomenų valdytojas: Tautrimas Juška, Gamyklos g. 11-24, Mažeikiai, Lietuva.
    1. Duomenų valdytojas turi teisę rinkti, kaupti ir tvarkyti asmens duomenis taip, kaip numatyta šioje Privatumo politikoje.
  2. Asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis Reglamentu (ES) 2016/679, Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos direktoriaus įsakymu „Dėl bendrųjų reikalavimų organizacinėms ir techninėms duomenų saugumo priemonėms patvirtinimo”.
  3. Asmens duomenų tvarkymo tikslas: serverio paslaugų teikimas (sklandaus klientų paskyrų veikimo, paslaugų suteikimo bei apsaugos užtikrinimas).
    1. 3. punkte nustatytu asmens duomenų tvarkymo tikslu yra tvarkomi šie asmens duomenys: elektroninis paštas, telefono numeris, IP adresas, pirkimų duomenys.
    2. 3. punkte nustatytu asmens duomenų tvarkymo tikslu surinkti asmens duomenys yra saugomi 2 (dvejus) metus nuo paskutinio asmens prisijungimo prie svetainės/serverio.
    3. Praėjus 3.2. punkte nustatytam terminui asmens duomenys yra sunaikinami (ištrinami iš duomenų bazės).
  4. Svetainėje/serveryje jaunesni nei 16 metų amžiaus vaikai registruotis ir sutikti su Taisyklėmis bei Privatumo politika gali tik atsiuntę tėvų (vaiko tėvų pareigų turėtojų) sutikimą, leidžiantį tvarkyti vaiko asmens duomenis. Sutikimą siųsti el. paštu sarg@inbox.lt
  5. Asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra duomenų subjekto duotas sutikimas.

  6. Duomenų subjekto (asmens, kurio duomenys yra tvarkomi) teisių įgyvendinimas.
    1. Duomenų subjektas apie asmens duomenų tvarkymą yra informuojamas, kai registruojasi svetainėje/serveryje.
    2. Duomenų subjektas turi teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys. Tokiu atveju jis negali registruotis svetainėje/serveryje.
    3. Duomenų subjektas turi galimybę prisijungęs prie svetainės/serverio atnaujinti savo asmens duomenis.
    4. Duomenų subjektas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi.
    5. Duomenų subjektas turi teisę susipažinęs su savo asmens duomenimis reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo duomenis.
    6. Duomenų subjektas turi teisę į duomenų perkeliamumą įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu.

    7. Duomenų subjektas turi teisę reikalauti ištrinti duomenis.

    8. Duomenų subjektas, norėdamas pasinaudoti savo teisėmis, turi kreiptis el. paštu sarg@inbox.lt

 

Pilnos Asmens duomenų tvarkymo taisyklės pasiekiamos šiuo adresu: https://sarg.lt/images/stories/taisykles2.pdf


Slapukai
Ši svetainė slapukų pagalba nesaugo informacijos, kuri leistų mums identifikuoti individualius svetainės vartotojus. Svetainėje naudojami dviejų rūšių slapukai: techniniai ir papildomi ne techniniai. Techniniai slapukai yra naudojami siekiant išlaikyti lankytojų sesijas, jų nustatymus ir pan. Papildomi slapukai yra naudojami kaupti lankomumo statistiką, forumo nariams rodyti praturtintą turinį ir pan. Svetainėje gali pasitaikyti ir trečiųjų asmenų slapukų, kadangi tai yra forumas, kurio turinį kuria jo lankytojai ir jie kartais pateikia nuorodų į išorinius tinklalapius (pvz. Facebook, Youtube, imgur.com ir pan.). Išsamiau su naudojamais slapukais galima susipažinti šiame .pdf formato dokumente: https://sarg.lt/images/stories/cookies.pdf

 

Norėdami atšaukti savo duotą sutikimą dėl slapukų saugojimo, tai galite padaryti naršyklės nustatymuose, ištrindami slapukus ir nustatydami, jog jie daugiau nebebūtų įrašomi į Jūsų įrenginį. Daugiau informacijos apie tai, kaip ištrinti bei kontroliuoti slapukus rasite šioje svetainėje - http://www.aboutcookies.org/


Jeigu nesutinkate su mūsų privatumo politika, prašome nesinaudoti mūsų svetaine.

Klausimai
Turėdami klausimų galite susisiekti su mumis el. paštu sarg@inbox.lt, tel. 869395322

Pasiliekame teisę bet kada pakeisti privatumo politiką

Third Parties

Google Analytics
Google Analytics is a web analysis service provided by Google Inc. (“Google”). Google utilizes the Data collected to track and examine the use of this website, to prepare reports on its activities and share them with other Google services.
Spam Defense
The IPS Spam Defense Service passes the email address and IP address of the registering member to the service to determine the likelihood a registering account is a spam source.
reCAPTCHA V2
This site uses a CAPTCHA to ensure humans are performing certain actions. The CAPTCHA provider may set a session cookie and get information about your internet browser and device accessing this website.