Eiti į turinį

Privatumo politika

Privatumo politika

Nuoroda į šį puslapį yra patalpinta kiekvieno mūsų svetainės puslapio apačioje.

 

  1. Asmens duomenų valdytojas: Tautrimas Juška, Gamyklos g. 11-24, Mažeikiai, Lietuva.
    1. Duomenų valdytojas turi teisę rinkti, kaupti ir tvarkyti asmens duomenis taip, kaip numatyta šioje Privatumo politikoje.
  2. Asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos direktoriaus įsakymu „Dėl bendrųjų reikalavimų organizacinėms ir techninėms duomenų saugumo priemonėms patvirtinimo”.
  3. Asmens duomenų tvarkymo tikslas: serverio paslaugų teikimas (sklandaus klientų paskyrų veikimo bei apsaugos užtikrinimas).
    1. 3. punkte nustatytu asmens duomenų tvarkymo tikslu yra tvarkomi šie asmens duomenys: elektroninis paštas, telefono numeris, IP adresas.
    2. 3. punkte nustatytu asmens duomenų tvarkymo tikslu surinkti asmens duomenys yra saugomi 2 (dvejus) metus nuo paskutinio asmens prisijungimo prie svetainės.
    3. Praėjus 3.2. punkte nustatytam terminui asmens duomenys yra sunaikinami (ištrinami iš duomenų bazės).
  4. Duomenų subjekto (asmens, kurio duomenys yra tvarkomi) teisių įgyvendinimas.
    1. Duomenų subjektas apie asmens duomenų tvarkymą yra informuojamas, kai registruojasi svetainėje.
    2. Duomenų subjektas turi teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys. Tokiu atveju jis negali registruotis svetainėje.
    3. Duomenų subjektas turi galimybę prisijungęs prie svetainės atnaujinti savo asmens duomenis.
    4. Duomenų subjektas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi.
    5. Duomenų subjektas turi teisę susipažinęs su savo asmens duomenimis reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo duomenis.
    6. Duomenų subjektas, norėdamas pasinaudoti savo teisėmis, turi kreiptis el. paštu sarg@inbox.lt

 

Pilnos Asmens duomenų tvarkymo taisyklės pasiekiamos šiuo adresu: https://sarg.lt/images/stories/taisykles.pdf


Slapukai
Ši svetainė slapukų pagalba nesaugo informacijos, kuri leistų mums identifikuoti individualius svetainės vartotojus. Svetainėje naudojami dviejų rūšių slapukai: techniniai ir papildomi ne techniniai. Techniniai slapukai yra naudojami siekiant išlaikyti lankytojų sesijas, jų nustatymus ir pan. Papildomi slapukai yra naudojami kaupti lankomumo statistiką, forumo nariams rodyti praturtintą turinį ir pan. Svetainėje gali pasitaikyti ir trečiųjų asmenų slapukų, kadangi tai yra forumas, kurio turinį kuria jo lankytojai ir jie kartais pateikia nuorodų į išorinius tinklalapius (pvz. Facebook, Youtube, imgur.com ir pan.). Išsamiau su naudojamais slapukais galima susipažinti šiame .pdf formato dokumente: https://sarg.lt/images/stories/cookies.pdf

 

Norėdami atšaukti savo duotą sutikimą dėl slapukų saugojimo, tai galite padaryti naršyklės nustatymuose, ištrindami slapukus ir nustatydami, jog jie daugiau nebebūtų įrašomi į Jūsų įrenginį. Daugiau informacijos apie tai, kaip ištrinti bei kontroliuoti slapukus rasite šioje svetainėje - http://www.aboutcookies.org/


Jeigu nesutinkate su mūsų privatumo politika, prašome nesinaudoti mūsų svetaine.

Klausimai
Turėdami klausimų galite susisiekti su mumis el. paštu sarg@inbox.lt, tel. 869395322

Pasiliekame teisę bet kada pakeisti privatumo politiką