Eiti į turinį
Tautrimas_Juska

D.U.K.

Rekomenduoti pranešimai

1. Kodėl mano užsakymas neįvykdytas?
Užsakymai yra vykdomi automatiniu būdu ir dažniausiai būna įvykdomi per 1 valandą, tačiau perkant kai kuriais būdais įvykdymas gali užtrukti iki 24 valandų. Jeigu per 24h jūsų užsakymas nebuvo įvykdytas, tuomet susisiekite su paysera.lt pagalba arba rašykite asmeninę žinutę forume vartotojui Tautrimas_Juska, taip pat galite rašyti į Skype, nickas: sarg.lt-administracija

2. Ar galiu gauti nemokamą administratorių serveryje arba moderatorių forume?
Gauti šias pareigas galite tik tuomet, jei vyksta rinkimai, arba esate išrinktas administracijos nuožiūra. Įprastai nemokamų administratorių serveryje ir forumo moderatorių NEDALINAME.

3. Pirkau kreditus SMS žinute ir negavau, ką daryti?
Sistema paprastai veikia taip: jūs išsiunčiate SMS žinutę su taisyklingu raktažodžiu turėdami sąskaitoje pakankamai pinigų (truputį daugiau nei reikia SMS žinutei), gaunate atgal dvi SMS žinutes, patvirtinančias jūsų mokėjimą. Tuomet serveryje parašote komandą /atsiimti ir gaunate kreditus. Tuomet vėl galite pirkti kreditų. Atgalinės žinutės kartais gali vėluoti, palaukite. Jeigu viską padarėte TAISYKLINGAI, bet ilgą laiką negaunate atgalinių žinučių, o pinigai buvo nuskaityti nuo jūsų sąskaitos, užpildykite šią formą. Dažniausios bėdos: nepakankamas sąskaitos likutis, neteisingai įvestas raktažodis, techniniai nesklandumai.

4. Pavogė mano accountą, ką daryti?
Pildykite šią formą.

5. Pamiršau slaptažodį arba atsakymą į klausimą, ką daryti?
Pildykite šią formą.

6. Mane apgavo kitas žaidėjas, ką daryti?
Apgavysčių atvejais mes nepadedame, visus veiksmus serveryje atliekate savo nuožiūra ir visą riziką prisiimate patys. Mes už kitus žaidėjus neatsakome.

7. Jungiantis prašo įvesti administratoriaus kodą, ką daryti?
Šio kodo prašo tik tuo atveju, jei esate administratorius ir jūsų IP pasikeitė. Norėdami sužinoti šį kodą rašykite į Skype, nickas: sarg.lt-administracija

8. Kiek kainuoja projektas SARG.lt ar jo Gamemode?
Nei Gamemode, nei SARG.lt projektas nėra parduodami. Jeigu kur nors radote SARG.lt Gamemode kopiją, būkite tikri, jog tai yra netikras Gamemode, kuriuo siekiama jus apgauti ir galbūt apkrėsti jūsų kompiuterį kenkėjiškais failais.

9. Ar įmanoma pakeisti žaidėjo slapyvardį (nicką) arba perkelti viską į kitą paskyrą?
Techniškai tai yra įmanoma, tačiau dėl tam tikrų priežasčių, kurių negalime atskleisti, mes to nedarome.

  • Ačiū 1
  • Už 20
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...