Eiti į turinį
Svečias Vytenis_Blaack

Radijo direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Vytenis_Blaack

Labas vakaras,

 

Buvo renkamas Radijo direktorius. Senasis buvo nušalintas dėl savo „durnos“ galvos, nemokėjimo būti direktoriumi. Anketų sulaukėme pakankamai, tikrai užteko trims kandidatams. Buvo tikrinta 3 dienas (įskaičiuota ir ta diena, kai vis dar buvo laukiama naujų geresnių anketų), ir per tas 3 dienas man pilnai užteko įsitikinti, ir paskelbti naująjį direktorių, na o štai ir kandidatai

 

Ernis_Andreas – patyręs teisėsaugininkas, net FTB įgaliotinis. Anketa buvo tikrai nebloga, ganėtinai išsami. Tavo aktyvumas buvo ganėtinai panašus kaip ir kitų, svyravo tarp 100-250min, ir patikėkit manim, man to užtenka. Viskas buvo super, apart to, kad kiti kandidatai pralenkė savo veikla. Kiek teko tave stebėti, tu vedei tik kvalifikacijas ir vežiojai draugus ir daugiau nieko, gal prasilenkiau su tavo įdomesne veikla, tačiau to nepakako. Kitam kartui siūlyčiau daugiau įvairoves, nesvarbu, kad dirbi teisėsaugoje, juk tai irgi yra darbas, kuris turi daug įvairovės.

 

Lukas_Asiliukas – daugkartinis kandidatas renkant direktorius, tačiau vėl gi labai nedaug trūko iki to, kad pagaliau gautum. Anketa buvo turbūt viena iš įdomiausių (man, gal ne jums, tačiau man patiko), žaidime buvai Apsaugos įgaliotinis, vadinasi valdžia tavim pasitiki ir atsakingas žmogus, tačiau šį kartą kitas konkurentas tave pralenkė vieninteliu dalyku – būtent Radistų darbo patirtimo.

 

Naikon_Glitched – turbūt jau spėjot pasveikinti naująjį direktorių, taip? Būtent šis žmogus nugalėjo visus ne tik savo anketa, tačiau ir didžiausia patirtimi, būtent jis turėjo daugiausiai Radistų patirties (nebe reikalo pirmoje vietoje, pagal xp kiekį). Anketa man tavo patiko, gal ne tiek kiek Luko, tačiau tikrai nebloga. Dirbai FTB agentu, tikrindavai narkotikus, kartais gal ir nieko neveikdavai, bet tikrai nematau didelės problemos atmesti dėl tokio dalyko. Visi kandidatai ar taip ar taip nieko ypatingo neveiks, visi taip daro tiesiog kiti DPKT nariai to neaprašo. Viskas buvo super, priekaištų neturiu, ir tiesiog norėčiau palinkėti sėkmės direktoriavime, tikiuosi nenuvilsi!

 

 

(soriukas, praradau sugebėjimus rašyti analizes, trūksta žodžių).

 

 

4jx3aXK.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...