Eiti į turinį
Svečias Vytenis_Blaack

Immortal mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Vytenis_Blaack

Sup,

 

Buvo renkamas naujasis Immortal bosas. Senasis Laurysimo_Like atsisakė dėl mum neaiškių priežasčių. Sulaukėm kaip šį kartą nemažai anketų – 21 anketos į mafiją yra labai daug. Sulaukiau ir nemažai kandidatų, ir tiesa sakant, buvo labai įtempta kova dėl direktoriaus posto tarp 2 kandidatų. Netempiu gumos, o štai ir jie:

 

Ernestas_Poker – anketa patiko (gal tik reikėtų daryti mažiau klaidų joje :/), viskas buvo super. Žaidime buvai aktyvus, tačiau pora dienų tavęs net nesutikau žaidime. Labai nepatiko, jog man nebūnant tu nieko neveiki, o kai aš prisijungiu - /tpdm arba šiaip šaudymas mieste. Iki kitų kandidatų tau trūko šiek tiek, bet manau kitą kartą pasirodysi tikrai geriau!

 

Aivaras_Stoncelis – jau manau spėjot jį pasveikinti tikrai. Asmeniškai tikrai norėčiau pagirti, kad sugebėjai gauti direktorių būdamas kaip Medikas, tačiau su labai daug mafijos patirties, kas pasireiškė ir žaidime. Anketa buvo tikrai nebloga, gal šiek tiek keli klausimai nepatiko (bent jau man), bet visumoje viskas buvo idealu. Žaidime tavo veikla dažniausiai būdavo /tpdm, nes šaudyti tau mieste kiek suprantu nebuvo labai leistina. Tavo didelis pliusas buvo tai, kad turėjau tikrai nemažai mafijos patirties, tuo pačiu labai patiko, kad stebėjai ir gaudydavai mafijų čyterius, ko labai tikiuosi – pas tave jų nebus, na o jei bus tai atsimink, kentėsi tiktais tu. Nepaisant to, tu labai labai stipriai konkuravai su Ruki, ir buvo labai didelis klausimas kam duoti direktorių, tačiau po vieno įvykio sprendimas buvo aiškus (plačiau apie tai bus apačioje).

 

Ruki_Vverh – labai rimtas kandidatas į direktoriaus postą. Realiai pamatęs tave, tavo anketą, vos ne būtų galima duoti tau direktorių, tačiau viskas buvo ne taip, kaip planuota. Žaidime tavo veikla buvo tikrai mafijoziška – šaudai, bėgi, šaudai, bėgi, darai veiklą Grove Street‘ams, viskas buvo super, pagal veiklą ir patirtį žaidime, buvo galima skelbti tave naujuoju direktoriumi, tačiau labai nusivyliau, kai direktorių papeikimuose pamačiau tavo vardą, o svarbiausia – tarp nusižengėlių. Labai nepatiko, kad tave pamatė kaip tu išeini iš gaujos zonos ir tave pagydo, ir ne tai kad vieną kartą – o dažnai. Tuo tikrinimas ir baigėsi. Ateityje patarčiau sąžiningai kovoti, nes tokiu būdu – ilgai netempsi būdamas direktoriumi.

 

Q9cr2.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...